337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offffff yumiii içimi karartma yaaa bnmkıde aramadı kötü düşünmek istemıorum illakii sen sokuosun aklıma yanii lütfenn suss vee hikaye yazmaaa

Hımmmm buldum sevdiceğiniz geldiğinde onunla beraber yapmak istediğiniz ilk şey nedir ahhh keşke o olsaydı şuraya giderdik şunu yapardık diyipte ilk günler için ayırdığınız şeyler neler???

ben de sıkıldımm sıkıntıdan daisybetinin verdiği adresten avatar yaptım kendime
sağol canımm

Hımmmm buldum sevdiceğiniz geldiğinde onunla beraber yapmak istediğiniz ilk şey nedir ahhh keşke o olsaydı şuraya giderdik şunu yapardık diyipte ilk günler için ayırdığınız şeyler neler???

istediğim şey bütün geceyi günü onla gecrmek isterim ama olmyck

ben de sıkıldımm sıkıntıdan daisybetinin verdiği adresten avatar yaptım kendime
sağol canımm

cnm adresi banada verirmisin ?

al işte bak gördünmü yumi herkesi meraklandrdın yineeee deli kızzz adamlar askerde tatile gtmediler her dk arayamazlar bizi kzlarr bunu o küçük beynimize sokalım artık ben soktum sizde sokun canınızı skmayın bu yüsden gelecekleri gunu düşünün her zaman

offffff yumiii içimi karartma yaaa bnmkıde aramadı kötü düşünmek istemıorum illakii sen sokuosun aklıma yanii lütfenn suss vee hikaye yazmaaa

valla bebeğim havadan mıdır nedir içim karardı benimde kesin ararım demişti dün akşam ne akşam aradı nede bugün off neyse haklısın kötü düşünmeyelim ararlar birazdansen ne yapıyosun kuzum?

istediğim şey bütün geceyi günü onla gecrmek isterim ama olmyck

isim yazma, resimlere isim yazma, resimlere isim nasl yazarm, resime isim yazmak, resime yaz yazmak

BU SİTEDEN CANIM.. SİZDE ŞAFAK SAYARLARINIZI NERDEN YAPIYOSUNUZ ?

çook şey varr

geldiğinde onu hediye yağmuruna tutmak istiyorum... öyle maddi şeyler değil ama, onun için yaptıgım hediyeler.. şimdilik sadece yazı yazıyorum kitap gibi olucak o var, ama başka şeyler yapmak istiyorum... resimlerinden bişey yapabilirim belki aklımda geldi gecen gün... onunla cekildiğim fotografları çıkarıcam, sonra kesicem sadece kafalarımız vucutlarımız falan kalıcak, yapıstırıcam bi deftere anılarımızı yazıcam o resimlerle ilgili ya da o gunle ilgili yasadıklarımız falan
tam sekillenmedi nasıl yaparım diye ama böle de fikrim var
başka ne yapim bilemiyorum çok sey yapmak istiyoruuuum

geldiği gece onla uyumak isityorum ama olmyck offf offff

bu haftasonu 2 gün yetmedi çünkü geri döneceğini biliyodum mutlu olduğum kadar içimde o üzüntüde vardı ama tam teskereyi alıp gelsin ömrüm inşallah önce 1-2 gün başbaşa olmak istiyorum romantik bir yerde,daha sonra oda dedi ufak bir tatil yaparız belki sonrada uzun uzun telefonda konuşmak,istediğim zaman ona ulaşmak istiyorum ve sonra tabii biran evvel yani kısmetse 2011 yılı içinde kocam olmasını istiyorum

cnm çizelgenin üzerinde küçüçük daisypaty die bişey yazar onu googleye yaz ordan yap cnm

valla bebeğim havadan mıdır nedir içim karardı benimde kesin ararım demişti dün akşam ne akşam aradı nede bugün off neyse haklısın kötü düşünmeyelim ararlar birazdansen ne yapıyosun kuzum?

neyapim kuzum çalışıorum yarın akşam yola çıkıorum konyaya gidioruz kardeşimin yemin törenine çok mutluyum 4 gün çok ii gelecek bana aşkımında şafagndan 4 gün çabucak düşmş olacak bu vesileyle

bebeğim neden olmasın negatif düşünmeehep bereber buluruz bir bahane uyursun ömrünlee

imkansız hayatım ya evdekiler varya evdekiler ahhh kocam olsun ayıramıyacaklar o zmn gelsin zaten nişan yüzük yapcz verirlerse inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…