bende çok sıkıldım internetten excel safak tablası aradım bulamadım kendim yapmaya karar verdim onunla ugraşıyorumsıkıldım ya konusun kızlar :44::44:
ben geldiiiimöğretmenler toplantımız vardı seminer gibi çok sıkıcıydı,gözüm durmadan telefondaydı ama aşkım aramadı dün sabah konuştuk akşam ararım yine demişti ne akşam aradı nede bugün normalde öğlen 1de kesin arardı sizi sakinleştiriyodum bu sefer ben panik oldum acaba bişeymi oldu diye,dünde öksürüyodu 1 gün dinlenme verilmişti allahım korusun ee sizden naber bebişler?
Hımmmm buldum sevdiceğiniz geldiğinde onunla beraber yapmak istediğiniz ilk şey nedir ahhh keşke o olsaydı şuraya giderdik şunu yapardık diyipte ilk günler için ayırdığınız şeyler neler???
istediğim şey bütün geceyi günü onla gecrmek isterim ama olmyck
ben de sıkıldımm sıkıntıdan daisybetinin verdiği adresten avatar yaptım kendime
sağol canımm
ben de sıkıldımm sıkıntıdan daisybetinin verdiği adresten avatar yaptım kendime
sağol canımm
offffff yumiii içimi karartma yaaa bnmkıde aramadı kötü düşünmek istemıorum illakii sen sokuosun aklıma yanii lütfenn suss vee hikaye yazmaaa
Hımmmm buldum sevdiceğiniz geldiğinde onunla beraber yapmak istediğiniz ilk şey nedir ahhh keşke o olsaydı şuraya giderdik şunu yapardık diyipte ilk günler için ayırdığınız şeyler neler???
cnm adresi banada verirmisin ?
al işte bak gördünmü yumi herkesi meraklandrdın yineeee deli kızzz adamlar askerde tatile gtmediler her dk arayamazlar bizi kzlarr bunu o küçük beynimize sokalım artık ben soktum sizde sokun canınızı skmayın bu yüsden gelecekleri gunu düşünün her zaman
isim yazma, resimlere isim yazma, resimlere isim nasl yazarm, resime isim yazmak, resime yaz yazmak
BU SİTEDEN CANIM.. SİZDE ŞAFAK SAYARLARINIZI NERDEN YAPIYOSUNUZ ?
valla bebeğim havadan mıdır nedir içim karardı benimde kesin ararım demişti dün akşam ne akşam aradı nede bugün off neyse haklısın kötü düşünmeyelim ararlar birazdansen ne yapıyosun kuzum?
bebeğim neden olmasın negatif düşünmeehep bereber buluruz bir bahane uyursun ömrünlee
isim yazma, resimlere isim yazma, resimlere isim nasl yazarm, resime isim yazmak, resime yaz yazmak
BU SİTEDEN CANIM.. SİZDE ŞAFAK SAYARLARINIZI NERDEN YAPIYOSUNUZ ?
imkansız hayatım ya evdekiler varya evdekiler ahhh kocam olsun ayıramıyacaklar o zmn gelsin zaten nişan yüzük yapcz verirlerse inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?