337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sen görürsün nası anlatcm kızdırcam ama bak gör snde bıdahi ki yaz gelmeden snde evleneceksin canım içime öle doguyo inş.hepimizn hakkında hyrlısı olsun bebeğimm asıl ben snei yerimm

kıyamam kız şaka bir yana inşallah hep birbirimize mutluluklarımızı anlatmak nasib olsun,allah biliyo kendime dua ederken hep diyorum sizi kastederek allahım hepimiz askerlerimize kavuşalım tez vakitte diye,bizimde niyetimiz yaz gelmeden düğün inşallah tabii aşkım bugün ararsa

var hayatım var annem öğrendi aşkımı ya hayatta izin vermez iş yerine telefon ediyo çıktınmı ne zmn gelcen evlenmektenbaşka çare yok isityorum ben ama işte yok

Yaaaa canım bu yalan yanında ilave bisürü taktik var mesela söleme ne zaman gelceğini biz gibi gün saymıyolaryaaaaaaa zati neyse 17mayıs yaklaştıkça depresif haller sıkıldım bunaldımlar falan sonra yaaa anne ben bikaç gün arkadaşıma kaçsam zaten gel diyip duruyo hatta size gidip gelen bi kız varsa o en iyisi olur ben gidemedim bak zaten çağırıyodu kafa dağıtırım bende az falan diyersin:96:

var hayatım var annem öğrendi aşkımı ya hayatta izin vermez iş yerine telefon ediyo çıktınmı ne zmn gelcen evlenmektenbaşka çare yok isityorum ben ama işte yok

en iyisi biz gelip seni kaçıralım 1 gün aşkınla uyu ertesi gün yanlış kızı kaçırmışız diye geri getirelim ailene

kızlar bugün yazamadım hiç ama ara ara baktım hep..burası iyi geliyo bana yaa valla saolun üzülen bi kaç arkadaş olmuş ama hiç biriniz kafanıza takmayın askerlerimiz gelsin o zaman mutlu olcaz çok çok fazla mesaj vardı cevap yazamadım hepsine

:ay güldüm ya çatlaklar emel sayon gibi halıya sarın :26:

hiç gülüceğim yoktu kızz halıya sarın heevalla sevenleri kavuşturma derneği kurucam yakında çok hassasım bu konuda nasıl özlüyoruz koca bebekleri yaa

canım kavuşmak bi yana merak edip üzülüyoruz aramadı dünden beri elimde değil aklım hep onda

hiç gülüceğim yoktu kızz halıya sarın heevalla sevenleri kavuşturma derneği kurucam yakında çok hassasım bu konuda nasıl özlüyoruz koca bebekleri yaa

çok film isliyoruz hayatımya ordan aklıma geldi bian düşündüm kendi kendime güldümnmmmmm

canım kavuşmak bi yana merak edip üzülüyoruz aramadı dünden beri elimde değil aklım hep onda

canım benimde bazen öyle arayamadığı oluyo ama mutlaka bişey olmuştur da arayamamıştır..ya gece eğitimi oluyo yada telefonlar çok dolu oluyo..arar bu akşam inşallah bozma moralini..benimki hastaydı 2 gün konuşamadım kafayı yicektim ama dün akşam ve bu sabah konuştum rahatladım azcık..senin askerin de arar inşallah

inşallah canım yaa telefona odaklanmamaya çalışıyorum ama elimde değilneyse konu değiştirelimmmm hadii evlilikle ilgili düşünceleri neler askerlerinizin yani evlilik fobileri varmıı???

inşallah canım yaa telefona odaklanmamaya çalışıyorum ama elimde değilneyse konu değiştirelimmmm hadii evlilikle ilgili düşünceleri neler askerlerinizin yani evlilik fobileri varmıı???

Yaaaaaa ama ama ama ben giderken neden açtınız bu konuyu neyse yarın baştan alırız

yok şükür öyle fobisi yok ama askerlik engelledi hep işte..gelsin de kavuşacam sevdiğime inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…