sen görürsün nası anlatcm kızdırcamama bak gör snde bıdahi ki yaz gelmeden snde evleneceksin canım içime öle doguyo inş.hepimizn hakkında hyrlısı olsun bebeğimm asıl ben snei yerimm
var hayatım var annem öğrendi aşkımı ya hayatta izin vermez iş yerine telefon ediyo çıktınmı ne zmn gelcen evlenmektenbaşka çare yok isityorum ben ama işte yok
var hayatım var annem öğrendi aşkımı ya hayatta izin vermez iş yerine telefon ediyo çıktınmı ne zmn gelcen evlenmektenbaşka çare yok isityorum ben ama işte yok
en iyisi biz gelip seni kaçıralım 1 gün aşkınla uyu ertesi gün yanlış kızı kaçırmışız diye geri getirelim ailene
daisypath.com dan çözemezsen yardım edebilirim canım
Evet en son olmadı bunu yaparız süper fikir
:ay güldüm ya çatlaklar emel sayon gibi halıya sarın:26:
kızlar bugün yazamadım hiç ama ara ara baktım hep..burası iyi geliyo bana yaa valla saolunüzülen bi kaç arkadaş olmuş ama hiç biriniz kafanıza takmayın askerlerimiz gelsin o zaman mutlu olcaz çok çok fazla mesaj vardı cevap yazamadım hepsine
hiç gülüceğim yoktu kızz halıya sarın hee valla sevenleri kavuşturma derneği kurucam yakında çok hassasım bu konuda nasıl özlüyoruz koca bebekleri yaa
canım kavuşmak bi yana merak edip üzülüyoruz aramadı dünden beri elimde değil aklım hep onda
canım benimde bazen öyle arayamadığı oluyo ama mutlaka bişey olmuştur da arayamamıştır..ya gece eğitimi oluyo yada telefonlar çok dolu oluyo..arar bu akşam inşallah bozma moralini..benimki hastaydı 2 gün konuşamadım kafayı yicektim ama dün akşam ve bu sabah konuştum rahatladım azcık..senin askerin de arar inşallah
Ben çıktım kızlar yarın sabah grşrzzz iyi akşamlar Allaha Emanet Olun
canım yaptım da 4 gün sonra mı aktifleşiyor
inşallah canım yaa telefona odaklanmamaya çalışıyorum ama elimde değilneyse konu değiştirelimmmm hadii evlilikle ilgili düşünceleri neler askerlerinizin yani evlilik fobileri varmıı???
inşallah canım yaa telefona odaklanmamaya çalışıyorum ama elimde değilneyse konu değiştirelimmmm hadii evlilikle ilgili düşünceleri neler askerlerinizin yani evlilik fobileri varmıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?