cnm çizelgenin üzerinde küçüçük daisypaty die bişey yazar onu googleye yaz ordan yap cnm
neyapim kuzum çalışıorum yarın akşam yola çıkıorum konyaya gidioruz kardeşimin yemin törenine çok mutluyum 4 gün çok ii gelecek bana aşkımında şafagndan 4 gün çabucak düşmş olacak bu vesileyle
verirler kuzum neden vermesinler biricik kızlarını sevdiceğine:13:
bakalım valla ben isityorum ya onla bi gece kmse olmadan geldiği gün ama biizmkinin anası yapar oğlum nerdesin kaynanacğım alım tapusunu kimse tutamıyck beni
Etli ekmek canım pidenin aynısı bamya çorbası mevlana diye bi çeşit pideleri var sonradan adı değişti mevlanaya saygı için ama naptılar bilmiyorum ama fazla yemesin deniz malum gelinlik falan sonra zorlanmasın şeker gelinimizevet canım süper olucak hem değişiklik olur hem zaman geçeerkonyanın nesi meşhursa bizim için ye orada
bakalım valla ben isityorum ya onla bi gece kmse olmadan geldiği gün ama biizmkinin anası yapar oğlum nerdesin kaynanacğım alım tapusunu kimse tutamıyck beni
Etli ekmek canım pidenin aynısı bamya çorbası mevlana diye bi çeşit pideleri var sonradan adı değişti mevlanaya saygı için ama naptılar bilmiyorum ama fazla yemesin deniz malum gelinlik falan sonra zorlanmasın şeker gelinimiz
Hayatım evdekilere bi yalan uydurrsan sevdiceğine söle biyer bulun otel falan sen ayarla oda evdekilere teskereyi iki gün gecikmeli sölesin kafanız rahat ohhh ne güzelllllll:90::90:
alemsin kız benim kaynanacığım çok iyidir ilk gün gördü oğluşunu sonra 2 gün bizi başbaşa bıraktı anlayışlı kayınvalideciğim ama onlarda çok özlüyo düşünsene bizim oğlumuz olmadıkları halde yedimi,içtimi,üşüyomu diye kafayı yiyoruz onlar ne yapsın
Etli ekmek canım pidenin aynısı bamya çorbası mevlana diye bi çeşit pideleri var sonradan adı değişti mevlanaya saygı için ama naptılar bilmiyorum ama fazla yemesin deniz malum gelinlik falan sonra zorlanmasın şeker gelinimiz
Hayatım evdekilere bi yalan uydurrsan sevdiceğine söle biyer bulun otel falan sen ayarla oda evdekilere teskereyi iki gün gecikmeli sölesin kafanız rahat ohhh ne güzelllllll:90::90:
Biz kızlar Allahımmmm korkulur bizden aklımız böyle şeylere fena çalışıyo
ay bırakmıyolarki iş güç işten çıksam eve 5 dk gec kalsam telefon yapamam ki off bizimkiler çok sıkı
Canım imkansız diyosan onu bilemem ama eğer olabilir dersen hepberaber düşünüp bişeler bulmaya çalışırız evdekilere sölemen için :44:
yumi yiteerr yaa yiteerrr anlatıp durmaaa sinir oluorumm zaten özlem tavan yapmş durumdaa görmek istiorum dokunmak koklamak istiorummm yapamıorum bide sen anlatıosun böleeee
ay benimkide iyi tanıştık ya çok seviyolar napım ya alacam oğlunu elinden
yokya işten eve gec kalsam 5 dk telefon bide öğrendi annem ya hayatta salmaz biyere evlenince ancak yani başbaşa kalırısz biz biran evvel evlenmem lazım
bebişimm yetmiyokii görmek güzel ama tamamen kavuşmak başka bak aynı hasret devam ediyohem biz hasretlik günleri sayarken sen kocanın kollarında uyuyo olucan şu an topiğin en şanslı hatunu sensin aşkın geliceek az sora düğüüünnn biz daha kaç ay beklicez birlikte uyanmak için o zamanda sen anlat ben sus denizzz dicem yerim seni kızz 2 temmuz geliniii
Başka şehirde okuyan oturan annenin falanda tanıdığı bi arkadaşın yokmu yada size uzak oturan ailesini tanımadığı bi arkadaş onlarda kalcam desen olmazmııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?