şükür benimkinin de fobisi falan yok benim olabilir amaben 5 yıl sonra derdim, onu 3 yıla indirdi
sonra 3 yıl nasıl beklicem çok uzun dedigeçenlerde de askerden gelince isticem seni diyodu.
yok şükür öyle fobisi yok ama askerlik engelledi hep işte..gelsin de kavuşacam sevdiğime inşallah
allah ayırmasın bir yastıkta kocayınn
kızlarrrr naber arayan soran var mı
iyiyiz canım sen nasılsın?valla benimki sabah aradı akşama ararım inş yine dedi ama bekliyoruz bakalımsenin askerin aradı mı?
yok tatlım okuldan yeni geldim bakalım ararsa yemekten sonra arar
ya kızlaar şu anda kayınvalidem aradı diyoki kızım meraktan ölüyorum bu çocuk hastaydı izinliydi neden bizi aramıyo diyo,dedim bende tam seni arıyodum aradımı diye meraktan ölüyorum dedim beklicez 1 saat daha en kötü biz arıcaz hayır hasta olmasa hadi neyse ama biliyo nasıl merak ediyoruz hasta sonuçta offfffffff
inşallah kötü bişey yoktur canım yaa bence en geç 8'e kadar bekleyin öyle arayın..var mı telefon nosu falan??
işte beni aradığı numara var hayatım ya off valla meraklandırdı bizi maymun yaa inşallah herşey yolundadırseninki aradımı?
tatlım inşallah arar
ama senin yaptığını dün ben yaptım yedim fırçayı
neymiş bilmediğim yeri neden arıyormuşum sanki yediler beni
işte beni aradığı numara var hayatım ya off valla meraklandırdı bizi maymun yaa inşallah herşey yolundadırseninki aradımı?
ya inanmıyorum beni tam 2 kere aramış telefon şarjdaydı duymamışım offf
şimdi geri arasam bilmiyorum ki olur mu, bişey der mi
arim mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?