337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay kızlar arad kopukluk oldu aşkım aradı 13 dk konustuk saçlarını kesmişler

şükür benimkinin de fobisi falan yok benim olabilir ama ben 5 yıl sonra derdim, onu 3 yıla indirdi
sonra 3 yıl nasıl beklicem çok uzun dedi geçenlerde de askerden gelince isticem seni diyodu.

neyse hatunlar ben kaçar öptüm hepinizi şekerler kib aeo

şükür benimkinin de fobisi falan yok benim olabilir ama ben 5 yıl sonra derdim, onu 3 yıla indirdi
sonra 3 yıl nasıl beklicem çok uzun dedi geçenlerde de askerden gelince isticem seni diyodu.

yok şükür öyle fobisi yok ama askerlik engelledi hep işte..gelsin de kavuşacam sevdiğime inşallah

allah ayırmasın bir yastıkta kocayınn

kızlar zaman cetvelini nasıl ekliyorum denedim ama olmuyorum yardım edebilirmisiniz acaba???

ya kızlaar şu anda kayınvalidem aradı diyoki kızım meraktan ölüyorum bu çocuk hastaydı izinliydi neden bizi aramıyo diyo,dedim bende tam seni arıyodum aradımı diye meraktan ölüyorum dedim beklicez 1 saat daha en kötü biz arıcaz hayır hasta olmasa hadi neyse ama biliyo nasıl merak ediyoruz hasta sonuçta offfffffff

inşallah kötü bişey yoktur canım yaa bence en geç 8'e kadar bekleyin öyle arayın..var mı telefon nosu falan??

inşallah kötü bişey yoktur canım yaa bence en geç 8'e kadar bekleyin öyle arayın..var mı telefon nosu falan??

işte beni aradığı numara var hayatım ya off valla meraklandırdı bizi maymun yaa inşallah herşey yolundadırseninki aradımı?

işte beni aradığı numara var hayatım ya off valla meraklandırdı bizi maymun yaa inşallah herşey yolundadırseninki aradımı?

tatlım inşallah arar
ama senin yaptığını dün ben yaptım yedim fırçayı
neymiş bilmediğim yeri neden arıyormuşum sanki yediler beni

tatlım inşallah arar
ama senin yaptığını dün ben yaptım yedim fırçayı
neymiş bilmediğim yeri neden arıyormuşum sanki yediler beni

kız aynı şeyi düşündüm dedim mafeder ararsam o yüzden annem arıcak dicekki ben annesiyim oğluma ulaşamadımkayınvalidemde numara yok oda bizden haber bekliyo işte bir saat sonra arıcaz onada haber vericez,bilmezmiyimmm kuzum şimdi bir bağırır ben ararsam bi sesi yerde bir sesi gökte ooo

ya inanmıyorum beni tam 2 kere aramış telefon şarjdaydı duymamışım offf
şimdi geri arasam bilmiyorum ki olur mu, bişey der mi
arim mi kızlar

ya inanmıyorum beni tam 2 kere aramış telefon şarjdaydı duymamışım offf
şimdi geri arasam bilmiyorum ki olur mu, bişey der mi
arim mi kızlar

yaa en azından aramış duymamışsın iyi yani bunu bilmek yeter ben ne yapiyim ya kıyamam okyanus gözlüm aramıyoo:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…