337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bu cuma usta birliğine geçicek yeri değişmicek ama görev verilcekk
çok dua ediyorum inş. zor olmaz..:18:

wakeupcall nasıl duymadınn =(( nysee üzülmee bidaha arar..

bu cuma usta birliğine geçicek yeri değişmicek ama görev verilcekk
çok dua ediyorum inş. zor olmaz..:18:

wakeupcall nasıl duymadınn =(( nysee üzülmee bidaha arar..

telefon sarjdaydı sessizdeymiş, hiç duymadım ya
arasın diye bekliyorum ama aramadı

iyiyim bende şimdi konuştum sevgilimle hala onun etkisindeyim işte..

ohh sevindim hayatım ya normalde aramasa merak etmicem hani arayamadı dicem ama hasta ve izinliydi yaa biliyo merak ettiğimizi neyse bi yarım saat daha aramassa ben aratıcam annemi:26:

benim bitanem gittiğinden beri genelde sabah kalkınca arıyo. 5-6 arası. baştan zor oldu ama artık alıştım, kendim kalkıyorum o aramadan

kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdik seninki nerde asker?

afrasyab canım benimki de erzincanda yollar uzak,yürekler yakın..bu hasret en hayırlı ve en mutlu şekilde geçer biter inşallah.... evet tatlım Allahtan kısa döneeeemmm

canım saol cvp verdıgın ıcın gtmeyı cok ıstıyorum ama dedıgın gbı nolcagı bellı olmz allah korusun bısey olurda bızımkıler ogrenrse bıterm bn en ıyısı mayısa kadar beklemek

kızlar yaa aşkm aradı yemin töreni perşembe gününe alınmış bi açıklama da yapmamışlar çok konuşamadık ta zaten 3dkcık

yok vallaha ben telefonla da yaninda olamiyorum... biz sevgili bile degiliz
yani gitmedigine üzülme, elindekilerle mutlu ol

tatlım meraba yeni girebildim geç geldim bugün eve ...veletlerle uğraşmaktan anam ağladı bugün bu öğretmenlik zor iş gerçekten...neyse gelelim mevzuuya arkadaşına ulaşmak istiyosun ama çekiniosun galiba..ama bence ara bir halini hatrını sor madem bu kadar ince şekilde düşünüosun onu ara onu ve yanlız bırakma oracıklardaorada zaten çok çaresiz ve mutsuz hissediyorlar kendilerini arasan mutlu olur hem:124::124:

Kızlaaar herkese merhaba nasılsınız? Aşkımla konuştukda duyduğuna göre 15 mayısda tezkeresini alıcak ama daha belli değil tbi usta birliğine geçsinde bi ozaman tam belli olucak :97:

ohh sevindim hayatım ya normalde aramasa merak etmicem hani arayamadı dicem ama hasta ve izinliydi yaa biliyo merak ettiğimizi neyse bi yarım saat daha aramassa ben aratıcam annemi:26:

Arar canm inş iidir sen merak etme olmazsa dediğin gibi yap için rahatlamış olur

kızlar meraba aşkımla en son pazar görüşmüştük sonradan hiç sesi çıkmadı.bana bir numara vermişti acil bişey olursa ara demişti arayım dedim.aradım az evvel bi komutalık çıktı ama burası değil dedi başka bir numara verdi orası da merkez komutanlığıymış 3. bataryayı bağlamalarını söyledim beni beklemeye aldı sonra da hattan düşürdüler beniii kapattım size geldim ulaşamadım yani:18::18: nasıl bir iiştir anlamadım bugün de aramazsa napıcamm bekle bekle sabır taşı çatlıyooo:97::97:

Kızlaaar herkese merhaba nasılsınız? Aşkımla konuştukda duyduğuna göre 15 mayısda tezkeresini alıcak ama daha belli değil tbi usta birliğine geçsinde bi ozaman tam belli olucak :97:

inşallah o günleri bi görelim ve bir daha ayrılmayalım sevdiceklerimizdeeennnn

Kızlar bi çoğunuz aramadı diye telaşlanmışsınız.benim eşim hergün arardı ve en az yarım saat konuşurduk.iki gündür ancak 3-5 dakika konuşabiliyoruz.bu aralar çok sıkıyorlarmış telefonların sayısını falan da azaltmışlar artık alıştılar diye ezmeye başladılar.o nedenle arayamıyorlardır muhtemelen.üzmeyin kendinizi...sabretmekten başka çaremiz yok malesef.iki gündür bende sıkıntılıyım pek konuşamadığımız için ama yapacak bişey yok(

hergün yarım saat konuşuomuşunuz ne güzeellbiz 2 bilemedin 3 dk ile kapatmak zorunda kalıyoruzz kapatmam lazım diyor kapatıyor..sesini duyuyorum yetio tabi ama bi de 2 gün hiç sesi çıkmayınca telaşlanıyorum üzülüyorum ama dediğin gibi de olabilir canım haklısın ..sonuçta onların ne halde olduğunu gözümüzle görmüyoruz kimbilir neler yaşıyor kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…