bu cuma usta birliğine geçicek yeri değişmicek ama görev verilcekk
çok dua ediyorum inş. zor olmaz..:18:
wakeupcall nasıl duymadınn =(( nysee üzülmee bidaha arar..
kızlarrrr naber arayan soran var mı
bu cuma usta birliğine geçicek yeri değişmicek ama görev verilcekk
çok dua ediyorum inş. zor olmaz..:18:
wakeupcall nasıl duymadınn =(( nysee üzülmee bidaha arar..
Hayırlı akşamlar kızlar..
Keyifler yerindedir inşallah
telefona yapıştım aramasını bekliyorumm onun dışında iyiyim senin keyifler nasıl canım?
iyiyim bende şimdi konuştum sevgilimle hala onun etkisindeyim işte..
kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdikseninki nerde asker?
kuzum şahsi düşüncem gitmemen yönünde...çünkü ben hep garanticiyimdir,işimi garantiye almadan asla o işe kalkışmam...gidip görmen,ikiniz içinde büyük mutluluk ama bence şansı fazla zorlamamak lazım..en azından ikna et,gideceğin kişiyle anneni falan tanıştır bir şekilde rızalarını alarak git derim..ölümlü dünya allah göstermesin yolda falan bişey olur,ölüm kurtuluş olur sağ çıksanda bu sefer ailenin gözünden düşersin...
Biliyorum üzücü bir yorum oldu senin için ama ben hep olayları en kötü sonucuyla değerlendiririm canım:97::97:
Umarım herşey yolunda gider.:81:
yok vallaha ben telefonla da yaninda olamiyorum... biz sevgili bile degiliz
yani gitmedigine üzülme, elindekilerle mutlu ol
ohh sevindim hayatım ya normalde aramasa merak etmicem hani arayamadı dicem ama hasta ve izinliydi yaa biliyo merak ettiğimizi neyse bi yarım saat daha aramassa ben aratıcam annemi:26:
Kızlaaar herkese merhaba nasılsınız? Aşkımla konuştukda duyduğuna göre 15 mayısda tezkeresini alıcak ama daha belli değil tbi usta birliğine geçsinde bi ozaman tam belli olucak :97:
Kızlar bi çoğunuz aramadı diye telaşlanmışsınız.benim eşim hergün arardı ve en az yarım saat konuşurduk.iki gündür ancak 3-5 dakika konuşabiliyoruz.bu aralar çok sıkıyorlarmış telefonların sayısını falan da azaltmışlar artık alıştılar diye ezmeye başladılar.o nedenle arayamıyorlardır muhtemelen.üzmeyin kendinizi...sabretmekten başka çaremiz yok malesef.iki gündür bende sıkıntılıyım pek konuşamadığımız için ama yapacak bişey yok(
kızlar yaa aşkm aradı yemin töreni perşembe gününe alınmış bi açıklama da yapmamışlarçok konuşamadık ta zaten 3dkcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?