337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar size bir soru sormak istiyorum ;

Kariyeriniz için çok daha iyi fırsatları, 3.5 yıllık sevgilinizle uzaktan ilişki yürütmek pahasına ve evlilik sürecini uzatma pahasına değerlendirir miydiniz?

Ben sene sonunda bu durumda olacağım ve sizin düşüncelerinizi merak ettim.

belki şu son bi ay önce sorsan bu soruyu evet değerlendiririm derdim ama şimdi öyle özlüyorum o kadar değerliki bnm için onu hiçbirşeye değişmem açlıktan öleceğimide bilsem ondan ayrılamam yani bn senin yerinde olsam o fırsatları eminim teperdim sevgilimle daha mutlu olacağıma eminim

kızlar bi konuda fikir istiyorum ben yaaa.
Biraz önce dayım aradı benı cok sever kızından ayırmaz yılbaşı ıcın orduevinde yer ayıttırmış...
malumm içkili...
Ben içki kullanmıyorum yanı kullanıyordum da tövbe ettım agzıma sürmuyorum...
Şımdı erkek arkadaş askerde,aklı da burda,
dayım illa geleceksın dıyor,gitmesem dayım gönül koyar
gideren askımın aklı bende kalır....
Öyle bir bahane bulmalıyım kı bi şekılde gitmemem lazım....
Ne yapmam lazımmm,bensiz gitme asla bi yere dedi şimdi bahane bulamıyorummm:84::84::84:

aynen bu soru 1ay önce sorulmus olsaydi degerlendiririm derdim..
ama simdi kariyerin bi önemi yok benim icin sevdigimden ayri mutsuz napim kariyeri..
onunla beraber kariyerin en guzelini yapicam ben

Aslında ben de şuan düşünüyorum da, gelse askerden, aşkım kal bu şehirde gitme dese, kalırım gibime geliyor ama ileriki dönemlerde daha güzel getirileri olabileceğini düşündüğümde acaba? demekten kendimi alamıyorum :18:

ayağımı incittim üstüne basamıyorum de birazda numara yap işte gitme bnce askerinin dediğini yap hem eminim gitsende içine sinmez

bence şu an bu duygularla düşünme derim canım..geldikten sonra düşünürsün..ben olsam gidemem onu bırakamam ama ileride de ya pişman olursan o da var

bence şu an bu duygularla düşünme derim canım..geldikten sonra düşünürsün..ben olsam gidemem onu bırakamam ama ileride de ya pişman olursan o da var

Gelsin bakalım sevdiceğim ne diyecek bana bakarsın evlenme teklif eder o zaman ben bile mantık tarafımı bi yana bırakırım herhalde. Nasıl bi şeymiş bu aşkk arkadaşlarıma çok kızar ve dalga geçerdim, aptal gibi sürükleniyorsunuz diye hayatta en büyük hata büyük konuşmakmış artık anladım

hadi gözün aydın canım :) iyimiymiş,niye aramamış??

Totem yaptık biiiiz bak tuttuuuuu gözün aydın cnm

gözün aydın canım darısı başımıza:)

saolun canlarımmçok iyimiş dünmüş izni öğleden sonra eğitim çok yoğundu arayamadım merak etme bebeğim dedi bende hemen annesini aradım dedim çok iyimiş çok şükür bide kaşla göz arasında şikayet ettim kuzumu annesine dedim geçende hindiyi devekuşu sandım diye bağırdı bana dedim nası gülüyo idare edin birbirinizi yerim sizi diyoay keyfim yerine geldi çok şükürr başka aramayan yoksa keyifli keyifli muhabbet edelim hadii

canım inan artislik olsun diye söylemiyorum ayda 100 milyar verseler ne aşkıma uzak olurum nede evliliğimi ertelerim,ben çok duygusalım zaten hiçbişeye mantıksal bakamam o yüzden sen bana bakma

bnmki aaramadı bugünde 3 gün oldu bugün hiiiç sesini duymadım çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok emin ellerde olduğunu biliyorum içim rahat :)

aman iyi olsunlar da canım :) 2dkda çocuğu şikayet etmişsin kız

bnmki aaramadı bugünde 3 gün oldu bugün hiiiç sesini duymadım çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok emin ellerde olduğunu biliyorum içim rahat :)

aman iyi olsunlar da canım :) 2dkda çocuğu şikayet etmişsin kız

arzucum inan ben hasta diye meraklandım artık aramadığında daha rahatım arayamamıştır diyorum
Esraa sorma valla 2dk.da şikayet ettim annesi diyoki hep ben oğlumu tanımazmıyım çok sinirli hep sen idare ediyosun diyo bende bişey olduğunda şimarıp annesini arıyorum bak yine bağırdı ben susunca hemen yumuşadı diye oda aferim kızıma diyoçocuk gibiyim varya

aranmayan kervanındayım ama olsun yorgun ve keyifli muhabbete dahil olabilirim

ne güzel demekki annesiyle de iyi anlaşıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…