Mardinde cnm benmkisii sennki yakınmış ya gene
Kızlar size bir soru sormak istiyorum ;
Kariyeriniz için çok daha iyi fırsatları, 3.5 yıllık sevgilinizle uzaktan ilişki yürütmek pahasına ve evlilik sürecini uzatma pahasına değerlendirir miydiniz?
Ben sene sonunda bu durumda olacağım ve sizin düşüncelerinizi merak ettim.
yok canım ben gidemicem zaten..8 ocakta burda olcak o gün görcem işte birazimkanın varsa git tabi
Kariyeriniz için çok daha iyi fırsatları, 3.5 yıllık sevgilinizle uzaktan ilişki yürütmek pahasına ve evlilik sürecini uzatma pahasına değerlendirir miydiniz?
aynen bu soru 1ay önce sorulmus olsaydi degerlendiririm derdim..belki şu son bi ay önce sorsan bu soruyu evet değerlendiririm derdim ama şimdi öyle özlüyorum o kadar değerliki bnm için onu hiçbirşeye değişmem açlıktan öleceğimide bilsem ondan ayrılamam yani bn senin yerinde olsam o fırsatları eminim teperdim sevgilimle daha mutlu olacağıma eminim
arasa keşke ona göre düşünsem yasen arayıyomusun hiç orayı canım ben çekiniyorumda aramaya:97:
belki şu son bi ay önce sorsan bu soruyu evet değerlendiririm derdim ama şimdi öyle özlüyorum o kadar değerliki bnm için onu hiçbirşeye değişmem açlıktan öleceğimide bilsem ondan ayrılamam yani bn senin yerinde olsam o fırsatları eminim teperdim sevgilimle daha mutlu olacağıma eminim
yok canım numara vermedi bana aramayım diyebu akşam aradı mı?aramadıysa arar belki..yada yarın sabah falan ararsa o zaman sorarsın
kızlar bi konuda fikir istiyorum ben yaaa.
Biraz önce dayım aradı benı cok sever kızından ayırmaz yılbaşı ıcın orduevinde yer ayıttırmış...
malumm içkili...
Ben içki kullanmıyorum yanı kullanıyordum da tövbe ettım agzıma sürmuyorum...
Şımdı erkek arkadaş askerde,aklı da burda,
dayım illa geleceksın dıyor,gitmesem dayım gönül koyar
gideren askımın aklı bende kalır....
Öyle bir bahane bulmalıyım kı bi şekılde gitmemem lazım....
Ne yapmam lazımmm,bensiz gitme asla bi yere dedi şimdi bahane bulamıyorummm:84::84::84:
Aslında ben de şuan düşünüyorum da, gelse askerden, aşkım kal bu şehirde gitme dese, kalırım gibime geliyor ama ileriki dönemlerde daha güzel getirileri olabileceğini düşündüğümde acaba? demekten kendimi alamıyorum :18:
bence şu an bu duygularla düşünme derim canım..geldikten sonra düşünürsün..ben olsam gidemem onu bırakamam ama ileride de ya pişman olursan o da var
hadi gözün aydın canım :) iyimiymiş,niye aramamış??
Totem yaptık biiiiz bak tuttuuuuugözün aydın cnm
gözün aydın canım darısı başımıza:)
saolun canlarımmçok iyimiş dünmüş izni öğleden sonra eğitim çok yoğundu arayamadım merak etme bebeğim dedi bende hemen annesini aradım dedim çok iyimiş çok şükür bide kaşla göz arasında şikayet ettim kuzumu annesine dedim geçende hindiyi devekuşu sandım diye bağırdı bana dedim nası gülüyo idare edin birbirinizi yerim sizi diyo ay keyfim yerine geldi çok şükürr başka aramayan yoksa keyifli keyifli muhabbet edelim hadii
saolun canlarımmçok iyimiş dünmüş izni öğleden sonra eğitim çok yoğundu arayamadım merak etme bebeğim dedi bende hemen annesini aradım dedim çok iyimiş çok şükür bide kaşla göz arasında şikayet ettim kuzumu annesine dedim geçende hindiyi devekuşu sandım diye bağırdı bana dedim nası gülüyo idare edin birbirinizi yerim sizi diyo ay keyfim yerine geldi çok şükürr başka aramayan yoksa keyifli keyifli muhabbet edelim hadii
bnmki aaramadı bugünde 3 gün oldu bugün hiiiç sesini duymadım çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok emin ellerde olduğunu biliyorum içim rahat :)
aman iyi olsunlar da canım :) 2dkda çocuğu şikayet etmişsin kız
arzucum inan ben hasta diye meraklandım artık aramadığında daha rahatım arayamamıştır diyorum
Esraa sorma valla 2dk.da şikayet ettim annesi diyoki hep ben oğlumu tanımazmıyım çok sinirli hep sen idare ediyosun diyo bende bişey olduğunda şimarıp annesini arıyorum bak yine bağırdı ben susunca hemen yumuşadı diye oda aferim kızıma diyoçocuk gibiyim varya
aranmayan kervanındayım ama olsun yorgun ve keyifli muhabbete dahil olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?