337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ceylinciğim çok sağol böyle şeyler duydukça rahatlıyorum inan yanındayken her an hissettiriyo böyle aşık olmasam neden evleniyim ama benden seni seviyorum gibi laflar bekleme bebeğim diyemem diyo:26:en iyisi böyle kabullenmek oduncuklarımızı

İnşallah canım.Eskişehir nasıl anlatsana azcık.Benim askerim orda.Havası çok soğuk bir tek bildiğim o

Kışları soğuk oluyor canım ya..
annemlerle konusuyorum soruyorum fln bazen burası günlük güneşliyken orda dışarı çıkılmıyacak kadar soğuk oluyor:)
Ama yinede çok şanslı çok iyi vakit gecirebilecegi bi şehir en azından pazarları tabi:)

canım walla bnmkide hiç romantik değil yaşıda bnden 8 yaş büyük yaptıklarımı bazen çocuksu bile buluo bu yüzden tartıştığımız oluo mesela bn azıcık geri çeksem kendimi üstüne düşmemeye çalışsam hemen anlıyo ve böle şeyler yapma bn senden asla bıkmam sıkılmam dio bnce sende içinden geleni yap kendini engellemeye çalışma aşkını doya doya yaşa derim ben.

şu an ben eskişehirdeyim..hava durumuna bu kadar dikkatle bakmıyordum hiçgeceleri soğuk oluyo ama askerin geldiği 12 aralıktan beri çok soğuk olmadı
benim eşimde ankarada asker her gün aynı endişyi bende taşıyorum..üşüyormu diye?ama eminimki bizimkilerden daha soğuk yerlerde olup aynı zamanda hiç güvende olmayan askerlerimizde var
eskişehirde çok güvenli askerin hiç merak etme

ya esra inan hep beynimde bu soru,tamam elimde değil karşımda durunca her saniye öpüyorum güzel sözler söylüyorum veya telefonda,maille falan şiirler yazıyorum ona ama sonra düşünüyorumda,tamam ona içinden geldiği gibi davranmak güzel ama böyle giderse birgün sıkılır bunalır diye kendime kızıyorum:26:

Allah kolaylık versin sana ozaman.Sen Eskişehir'liydin değil mi?

şu an ben eskişehirdeyim..hava durumuna bu kadar dikkatle bakmıyordum hiçgeceleri soğuk oluyo ama askerin geldiği 12 aralıktan beri çok soğuk olmadı
benim eşimde ankarada asker her gün aynı endişyi bende taşıyorum..üşüyormu diye?ama eminimki bizimkilerden daha soğuk yerlerde olup aynı zamanda hiç güvende olmayan askerlerimizde var
eskişehirde çok güvenli askerin hiç merak etme

Pardon canım gözümden kaçmış.Her erkek bir olmaz.Sana şiir yazmıyor diye seni sevmiyor demek değil tabiki.Bazıları içinde yaşar duygularını çok belli etmez.Sadece hareketlerinden anlarsın.Hem bak kendin diyorsun 36 dan önce evlenmem diyen erkek evlencem demeye başlamış.Ben,sürekli sevgini gösterince sıkılacağını düşünmüyorum.Ama sen biraz kendini çektiğin zaman onun davranışları daha değişir sanırım iyi yönde yani.Çünkü alışmış birkere senin böyle davranmana bu sefer o sana yaklaşmaya çalışır diye düşünüyorum ben.

Aynen bende şimdi sürekli Eskişehir'in hava durumunu takip ediyorum:)Soğuk olmadı mıı yemin töreninde dondum resmen biz alışık değiliz okadar soğuğa:)Haklısın daha zor şartlarda askerlik yapanlar var ama işte insan kendi canı olunca düşünüyor tabi

canım aynen benimkide 7 yaş büyük bana ufaklığım,eşşeğim diyobanada diyo bazen gülerek çok çocuksu tavırların var diye,inanılmaz olgun benimki,ama diyo senin oyuncak ayılarınla konuşman ve kendine bu derece aşık olman hoşuma gidiyo diyoiçimden diyorumki ahh ahh ben seni gördüm göreli kendimden çok sevdim seni

Özledim ya finaller bitsede gitsem

elfida çok saol bitanem inan dediklerin doğru,mesela arabada giderken ben susuyorum azcık kendi içime kapanıyorum hemen yapışıyo ellerime ne oldu ne düşünüysun neden sustun yerim seni falan diyobiraz kendimi çekmemde fayda var bencede

ayyy aynı bizde öyleyiz işte bnmkide sıpam der bana çok sinir oldum başlarda öle demesine alışamadım ama şimdi ne yalan söliiim hoşuma bile gidio yaş farkı olunca problem çıkıo bazen ama neyseki baya aştık o problemleri yaşlı jandarmam koca jandarmam bnm çok seviyorum onuuu çoooook:90:

tabbi ki canım aynen bende hergün soğuk olmasın diye dua ediyorum.üşüyüp hasta olmasın diye..sen nerdesin?burası çok soğuk geldiyse sizin oralar ege yada akdeniz?

tabbi ki canım aynen bende hergün soğuk olmasın diye dua ediyorum.üşüyüp hasta olmasın diye..sen nerdesin?burası çok soğuk geldiyse sizin oralar ege yada akdeniz?

Yok ikiside değil.Marmara Bölgesi:)Kocaeli.Ama bizim burdan epey soğuk

Rica ederim canım düşüncelerimi söyledim sadece.Hem bu kadar takma kafana bu konuyu bence.Sen sürekli ben böyle yapıyorum ama o niye yapmıyor diye düşünürsen hem kendini üzersin hem ilişkinize zarar verir

Rica ederim canım düşüncelerimi söyledim sadece.Hem bu kadar takma kafana bu konuyu bence.Sen sürekli ben böyle yapıyorum ama o niye yapmıyor diye düşünürsen hem kendini üzersin hem ilişkinize zarar verir

elfida çook haklısın aşkımızın tadını çıkarmak en iyisi galba
Arzuuu benimkide jandarmaaa bayıldım bu lafa koca jandarmam heeyaşlı jandarmainan benimde artık ufaklığım falan demesi hoşuma gidiyo,biz onların küçük barbie bebekleriyiz kızzkıymetimizi bilsinler bence onlarında çok hoşuna gidiyoda çaktırmıyolaaar

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar süperim ben süper bugün
aşkımın yemin töreni perşembeye alınmış ben katılamicam ama cuma yanında olucam..
gidicem yanına evci çıkarıcam ve 3 gün beraber olucaz

inanamıyorum yaa şu 10 gün geçse de gelse derken bi anda 2 gün sonra yanında olucam..
ay Allahım hayırlısı olsun, kazasız belasız göreyim de geleyim Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…