arzucum inan ben hasta diye meraklandım artık aramadığında daha rahatım arayamamıştır diyorum
Esraa sorma valla 2dk.da şikayet ettim annesi diyoki hep ben oğlumu tanımazmıyım çok sinirli hep sen idare ediyosun diyo bende bişey olduğunda şimarıp annesini arıyorum bak yine bağırdı ben susunca hemen yumuşadı diye oda aferim kızıma diyoçocuk gibiyim varya
ne güzel demekki annesiyle de iyi anlaşıyosunuz
Gelsin bakalım sevdiceğim ne diyecek bana bakarsın evlenme teklif edero zaman ben bile mantık tarafımı bi yana bırakırım herhalde. Nasıl bi şeymiş bu aşkk arkadaşlarıma çok kızar ve dalga geçerdim, aptal gibi sürükleniyorsunuz diye hayatta en büyük hata büyük konuşmakmış artık anladım
canım önemli olan böyle gitmesi,en korktuğum şey hep diyo bazıları başlarda bizde böyle iyidik evlenince değişti falan allah korusun inşallah hep böyle anne-kız gibi oluruzsizin nasıl aranız annesiyle?
merhaba kızlar nasılsınız benimde askerim 337. kısa dönem nevşehirde canlarım
merhaba kızlar nasılsınız benimde askerim 337. kısa dönem nevşehirde canlarım
bizde çok iyiyiz canım şimdilik allah bozmasıninşallah ileridede böyle oluruz..evet herkes öyle diyo da inşallah böyle devam eder
Sesimi duyan yokmuuu.Nasılsınız dedim cevap veren olmadı
hani hep diyorumya aşkım hiç romantik değil falan diye,bazen diyorumki acaba beni sevmiyomuda şiirler yazmıyo veya seni seviyorum demiyo ama hareketleriyle çok hissettiriyo sonrada diyorum 36 yaşımdan önce evlenmem diyen biri aşık oldum evleniyorum diyo işte böyle aklım karışıyo:26:yani nasıl desem aslında çok ilgili olmak istemiyorum artık aşkımı biraz içimde yaşamalıyım,sürekli ona hissettirince sıkabilirim zamanla diye düşünmekteyimsizce?
hani hep diyorumya aşkım hiç romantik değil falan diye,bazen diyorumki acaba beni sevmiyomuda şiirler yazmıyo veya seni seviyorum demiyo ama hareketleriyle çok hissettiriyo sonrada diyorum 36 yaşımdan önce evlenmem diyen biri aşık oldum evleniyorum diyo işte böyle aklım karışıyo:26:yani nasıl desem aslında çok ilgili olmak istemiyorum artık aşkımı biraz içimde yaşamalıyım,sürekli ona hissettirince sıkabilirim zamanla diye düşünmekteyimsizce?
ii olmaya çalışıyoruz canım sen nasılsın:)
ayyy kıyamam tatlım valla ben iyiyim ama yorgunum sen nasılsın:26:
İyiyim ben canım:)
Hem arkadasların yazdıklarını okuyorum, yalnız olmadığımı düşünüyorum..
Hemde yarın vizem var ona çalışmaya çalışıyorum
Allah kolaylık versin sana ozaman.Sen Eskişehir'liydin değil mi?
Evet canım memleket Eskişehir ama istanbuldayım şimdi okul için malum:S
Çok çok teşekkür ederim bu arada umarım kolay olur::/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?