337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bnde alıştım artık canım arayamamıştır diorum aynen :)

ne güzel demekki annesiyle de iyi anlaşıyosunuz

canım önemli olan böyle gitmesi,en korktuğum şey hep diyo bazıları başlarda bizde böyle iyidik evlenince değişti falan allah korusun inşallah hep böyle anne-kız gibi oluruzsizin nasıl aranız annesiyle?

aynen inan aynen bende benim gibi birini görsem abartı derdim saçmalık bu kadarı yapmacıklık derdim,ama diyorumya öyle bir aşık oldumki bazen diyorum anneme doktoramı gitsem acaba normal değil böylesi diyorum,uykumda bile o var,inan elimi tutup çekse dünyanın sonuna bile gözüm kapalı giderim heralde

merhaba kızlar nasılsınız benimde askerim 337. kısa dönem nevşehirde canlarım

canım önemli olan böyle gitmesi,en korktuğum şey hep diyo bazıları başlarda bizde böyle iyidik evlenince değişti falan allah korusun inşallah hep böyle anne-kız gibi oluruzsizin nasıl aranız annesiyle?

bizde çok iyiyiz canım şimdilik allah bozmasın inşallah ileridede böyle oluruz..evet herkes öyle diyo da inşallah böyle devam eder

bizde çok iyiyiz canım şimdilik allah bozmasın inşallah ileridede böyle oluruz..evet herkes öyle diyo da inşallah böyle devam eder

hani hep diyorumya aşkım hiç romantik değil falan diye,bazen diyorumki acaba beni sevmiyomuda şiirler yazmıyo veya seni seviyorum demiyo ama hareketleriyle çok hissettiriyo sonrada diyorum 36 yaşımdan önce evlenmem diyen biri aşık oldum evleniyorum diyo işte böyle aklım karışıyo:26:yani nasıl desem aslında çok ilgili olmak istemiyorum artık aşkımı biraz içimde yaşamalıyım,sürekli ona hissettirince sıkabilirim zamanla diye düşünmekteyimsizce?

canım erkekler biz bayanlar gibi romantik ve duygusal değillerdir o yüzden üzmeyin kendinizi ama askerlik erkekleri yüzde 1 milyon değiştiriyor benim ki önceleri sevdiğini pek söylemezdi şimdi her aradığında sevdiğini söylüyor inanın çok şaşırıyorum
ayrıca kızlar erkekler kendi içlerinde yaşıyorlar bazen bakışlarıyla hissettirselerde dile getirmeye çekiniyorlar.

bende bazen bunları düşünüyorum canım..bazen çok üstüne düşüyorum,çok bunaltıyorum gibi geliyo ya benden bıkarsa bi gün diyorum..bazen de o herşeye değer diyorum benimkide öyle şiir falan yazmaz ama arada hiç bişey yokken gül alır,ne bileyim bişey anlatırken bile laf arasında seni seviyorum der..çok üstüne düşünce gerçekten sıkılabilir mi ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…