elfida çook haklısın aşkımızın tadını çıkarmak en iyisi galba
Arzuuu benimkide jandarmaaa bayıldım bu lafa koca jandarmam heeyaşlı jandarma inan benimde artık ufaklığım falan demesi hoşuma gidiyo,biz onların küçük barbie bebekleriyiz kızz kıymetimizi bilsinler bence onlarında çok hoşuna gidiyoda çaktırmıyolaaar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar süperim ben süper bugün
aşkımın yemin töreni perşembeye alınmış ben katılamicam ama cuma yanında olucam..
gidicem yanına evci çıkarıcam ve 3 gün beraber olucaz
inanamıyorum yaa şu 10 gün geçse de gelse derken bi anda 2 gün sonra yanında olucam..
ay Allahım hayırlısı olsun, kazasız belasız göreyim de geleyim Rabbim..
aşkımın yemin töreni perşembeye alınmış ben katılamicam ama cuma yanında olucam..
inanamıyorum yaa şu 10 gün geçse de gelse derken bi anda 2 gün sonra yanında olucam..
bncede kıymetimizi bilmeliler tatlım baksana her dk aklımız onlarda bnce çoğu insanın yapamayacağı fedakarlıkları yapıyoruz birde bişi sorcam sana senin ailen ilişkini bilio sanırım bu yaş konusunda bi pürüz yaşomusunuz?:97:
Ne güzel bir haber çok sevindim senin adına
tabiki şaka bir yana allah hepimizin kalbini biliyo,nasıl sabır ve sevgiyle bekliyoruz seviyoruz nları kıymetimizi bilicekler tabii
yok canım hiç bir sorun olmadı ilk günden beri çok seviyorlar damatlarını dahada mutlu oldular çünkü annemle babam arasında 11 yaş var
evet canım kısmetseZaten bu aralar tek tesellim o.Darısı başınıza..
inşallah bzimde sorun olmaz askerden gelsin hemen tanıştırcaz aileleri ayyy heyecanlandım birden:109:
benimkinin askerlik yeri simdi belli ldu diyarbakıra gidioovarmı aranızda diyarbakırda askeri olan
hoşgeldin canım bugün dediki sözlüm 7 ocağa kalmadan herkesin yavaştan belli oluyomuş,ama bizim belli değil,üzülme uzak diye hayırlısı olsun peki nerdeydide diyarbakır çıktı?
bilecik gölpazarındaydı canım
kimlerin alındı yemin törenleri acaba?? esat böle bişey sölemedi aynıdır heralde bizimki
Ne güzel bir haber çok sevindim senin adına
ayy süpeerher anın keyfini çıkar kocişinlee
canım inan çok sevindim çok şanslısın :)
Elfida canım bundan büyük tesellimi olur maşallah allahım bir ömür yuvanızı mutlu etsinbizimde kışa kaldı aylar biran önce geçerde kavuşuruz hepimiz inşallah
Arzucuğum anlayamadım zaten ailen yaşını bilmiyomu aşkının?bişey demedilerse dahada demezler kuzum
Elfida canım bundan büyük tesellimi olur maşallah allahım bir ömür yuvanızı mutlu etsinbizimde kışa kaldı aylar biran önce geçerde kavuşuruz hepimiz inşallah
neyseki kısa dönemiz canım tesellimiz bu olsungelsene topiğe her zaman bekleriz
kimlerin alındı yemin törenleri acaba?? esat böle bişey sölemedi aynıdır heralde bizimki
biliolar bilmesinede yinede korkuorum işte sonradan bişi derler die gözle görülür bi fark var aramızda çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?