337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bncede kıymetimizi bilmeliler tatlım baksana her dk aklımız onlarda bnce çoğu insanın yapamayacağı fedakarlıkları yapıyoruz birde bişi sorcam sana senin ailen ilişkini bilio sanırım bu yaş konusunda bi pürüz yaşomusunuz?:97:

kimlerin alındı yemin törenleri acaba?? esat böle bişey sölemedi aynıdır heralde bizimki

Ne güzel bir haber çok sevindim senin adına

ayy süpeerher anın keyfini çıkar kocişinlee

tabiki şaka bir yana allah hepimizin kalbini biliyo,nasıl sabır ve sevgiyle bekliyoruz seviyoruz nları kıymetimizi bilicekler tabii
yok canım hiç bir sorun olmadı ilk günden beri çok seviyorlar damatlarını dahada mutlu oldular çünkü annemle babam arasında 11 yaş var

canım inan çok sevindim çok şanslısın :)

inşallah bzimde sorun olmaz askerden gelsin hemen tanıştırcaz aileleri ayyy heyecanlandım birden:109:

evet canım kısmetseZaten bu aralar tek tesellim o.Darısı başınıza..

inşallah bzimde sorun olmaz askerden gelsin hemen tanıştırcaz aileleri ayyy heyecanlandım birden:109:

Elfida canım bundan büyük tesellimi olur maşallah allahım bir ömür yuvanızı mutlu etsinbizimde kışa kaldı aylar biran önce geçerde kavuşuruz hepimiz inşallah
Arzucuğum anlayamadım zaten ailen yaşını bilmiyomu aşkının?bişey demedilerse dahada demezler kuzum

benimkinin askerlik yeri simdi belli ldu diyarbakıra gidioo varmı aranızda diyarbakırda askeri olan

hoşgeldin canım bugün dediki sözlüm 7 ocağa kalmadan herkesin yavaştan belli oluyomuş,ama bizim belli değil,üzülme uzak diye hayırlısı olsun peki nerdeydide diyarbakır çıktı?

kimlerin alındı yemin törenleri acaba?? esat böle bişey sölemedi aynıdır heralde bizimki

Canım valla 7 ocaktaydı ama uzunlarla aynı güne almışlar, o yüzden öne alınmış.

Ne güzel bir haber çok sevindim senin adına

ayy süpeerher anın keyfini çıkar kocişinlee

canım inan çok sevindim çok şanslısın :)

ay çok sağolun kızlar, çok sevindim de sizlerle paylaşayım dedim...
anaammm aklbim gümbür gümbür

biliolar bilmesinede yinede korkuorum işte sonradan bişi derler die gözle görülür bi fark var aramızda çünkü

Elfida canım bundan büyük tesellimi olur maşallah allahım bir ömür yuvanızı mutlu etsinbizimde kışa kaldı aylar biran önce geçerde kavuşuruz hepimiz inşallah

Aminn canım sağolGeçer geçer merak etme.Bizde nasıl geçecek 5 sene derken bak yakında düğünümüz olacak.

biliolar bilmesinede yinede korkuorum işte sonradan bişi derler die gözle görülür bi fark var aramızda çünkü

kız hiç güleceğim yoktu akşam akşamo ne demek öyle gözle görülür fark allah aşkına açıkla öldüm gülmekten bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…