337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Sanada iyi seneler Deniz.Kardeşinin yemin törenini izlerken sanki nişanlını izliyormuşsun gibi hayal edebilirsin:)Zaten bütün askerkeler birbirine benziyor.Gitseydin bile tanıman çok zor olurdu nişanlını.İyi yolculuklar sana:80:

yumii kız seninkinden haber var mı aklıma geldi çok merak ediyodun:78:

herkes sustu bir anda:26:

ben size yazıp dedim ki aşkımın yemin törenine gidemiyorum yağmur var diye içerde bi yerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler o da gelmeyin dedi tınmadınız benii

ben size yazıp dedim ki aşkımın yemin törenine gidemiyorum yağmur var diye içerde bi yerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler o da gelmeyin dedi tınmadınız benii

canımm ya demin banada aynısı olmuştu:)Şahsen ben arada gözden kaçırıyorum bazı yazılanları.Aşkını neden seçmemişler onu anlamadım.Herkes yemin etmeyecek mi ki

ayyy canım ya çok üzüldüm ne güzel gidecektn nerden çıkmış bu yağmur tühhh neyse üzme kendini vardır bundada bir hayır ne diyelim

Ozaman ben yazayım bari birşeyler:)Benimkine komutanı 19 mayısta terhis olacaksınız demiş.Sizin neye göre sayıyorsunuz şafağı.Bu durumda benim şafak daha fazla çıkıyor:44:

walla bnmki 16 mayısta terhis olacak komutanda öle demiş ona göre sayıyorum bn şafak 139 1 saat sonra 138 olacak:81:ayın kaçında teslim oldu senin askerin?

canımm ya demin banada aynısı olmuştu:)Şahsen ben arada gözden kaçırıyorum bazı yazılanları.Aşkını neden seçmemişler onu anlamadım.Herkes yemin etmeyecek mi ki

canımm yağmur var diye kapalı ve küçük bi yerde yapılcakmış az kişi seçmişler benim balımı seçmemişler

ayyy canım ya çok üzüldüm ne güzel gidecektn nerden çıkmış bu yağmur tühhh neyse üzme kendini vardır bundada bir hayır ne diyelim

canımm işt herşey kısmet ya bi saat uzaklıkta bana ve kesin giderim diyodum ama kısmet olamyınca olmuyo. ama belki haftasonu gezmeye giderim kabul ederse ve tabi kısmetse

:) ne tesadüf yaaa bende ögretmen mi olsam avukat mi olsam karar veremiyorum
aramaya gelince galiba yarin gercekten ariycam, cünkü simdi nerde oldugunu biliyorum hic olmasa, sonra yeri degisirse elimden hicbirsey gelmez... umarim oda sevinir :18:

bugün benim kuzenimin ogullari sünnet oldu o yüzden pek yazamadim

wakeupcell dogum günün kutlu olsun
YouTube - Chipmunks - Happy Birthday to You!!!

canımm işt herşey kısmet ya bi saat uzaklıkta bana ve kesin giderim diyodum ama kısmet olamyınca olmuyo. ama belki haftasonu gezmeye giderim kabul ederse ve tabi kısmetse

ewet tatlım öyle neyseki yakınsın şimdi kabul etmese bile biraz zaman geçsin çağırır bnce :)

nabersiniz hatunlarrr
benimkinin maşallahı var kaç gündür ben aramadan o arıyo
akşam yine konuştuk 2 kere,gece 10a kadar uyumıcam dedi bekledi kesin arıyım diye ama düşüremedim telefonu.
hergün mail atıyodum akşamları meğer kardeşi okuyomuş hergün sinir oldum ayıp denen bişey var ya

e hadi hayırlı olsun sünnet de olmuş beyimizerkek oldu erkekkk
ben de öyle bir geçer zaman ki ye takıldım şimdi geldim.öğretmenlik ve avukatlık arasında kalmışınvallahi ikisi arasında bir bağ da yok ilginç olmuş birazhangisi daha ağır basıyorsa ona yönel tatlım ama gerçekten öğretmenlik şu zamanda çooookk zoorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…