kızlar naberrr ben yarın kardeşimin yemin törenine gidicem bi kaç gün olamıcam hepinize şmdiden iyi seneler diliorummm yatmadan sizede bi selam verim dedim aşkımda aradı 2 dkcık konuşabldık ama bunada şükürr keşke onunda yemin törenine gideblseydim çok uzakta die istemıo gtmemizinyse kzlar k.i.b hepinizi seviyorum ve kocaman öpüorumm
şafAK _ 139ŞAFAKLAR BİTMEYE MAHKUMDURR BİTİODAA HAHAYTT
bir gün gelecek , bir gün kalacakk güneş bizim içinde doğacakk :80::82:
yumii kız seninkinden haber var mı aklıma geldi çok merak ediyodun:78:
herkes sustu bir anda:26:
herkes sustu bir anda:26:
evet canım aradı çok şükür iyimişseninkinden naber hayatım?
ben size yazıp dedim ki aşkımın yemin törenine gidemiyorum yağmur var diye içerde bi yerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler o da gelmeyin deditınmadınız benii
ben size yazıp dedim ki aşkımın yemin törenine gidemiyorum yağmur var diye içerde bi yerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler o da gelmeyin deditınmadınız benii
Ozaman ben yazayım bari birşeyler:)Benimkine komutanı 19 mayısta terhis olacaksınız demiş.Sizin neye göre sayıyorsunuz şafağı.Bu durumda benim şafak daha fazla çıkıyor:44:
canımm ya demin banada aynısı olmuştu:)Şahsen ben arada gözden kaçırıyorum bazı yazılanları.Aşkını neden seçmemişler onu anlamadım.Herkes yemin etmeyecek mi ki
ayyy canım ya çok üzüldüm ne güzel gidecektn nerden çıkmış bu yağmur tühhh neyse üzme kendini vardır bundada bir hayır ne diyelim
walla bnmki 16 mayısta terhis olacak komutanda öle demiş ona göre sayıyorum bn şafak 139 1 saat sonra 138 olacak:81:ayın kaçında teslim oldu senin askerin?
12 sinde teslim oldu herkes gibi
tatlım meraba yeni girebildim geç geldim bugün eve ...veletlerle uğraşmaktan anam ağladı bugün bu öğretmenlik zor iş gerçekten...neyse gelelim mevzuuya arkadaşına ulaşmak istiyosun ama çekiniosun galiba..ama bence ara bir halini hatrını sor madem bu kadar ince şekilde düşünüosun onu ara onu ve yanlız bırakma oracıklardaorada zaten çok çaresiz ve mutsuz hissediyorlar kendilerini arasan mutlu olur hem:124::124:
canımm yağmur var diye kapalı ve küçük bi yerde yapılcakmış az kişi seçmişler benim balımı seçmemişler
canımm işt herşey kısmet ya bi saat uzaklıkta bana ve kesin giderim diyodum ama kısmet olamyınca olmuyo. ama belki haftasonu gezmeye giderim kabul ederse ve tabi kısmetse
komutan bilmio o zman karıştımıştır adam dili sürşmüştür 16 diyecektir o:)
:) ne tesadüf yaaabende ögretmen mi olsam avukat mi olsam karar veremiyorum
aramaya gelince galiba yarin gercekten ariycam, cünkü simdi nerde oldugunu biliyorum hic olmasa, sonra yeri degisirse elimden hicbirsey gelmez... umarim oda sevinir :18:
bugün benim kuzenimin ogullari sünnet olduo yüzden pek yazamadim
wakeupcell dogum günün kutlu olsun
YouTube - Chipmunks - Happy Birthday to You!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?