337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Aminn canım sağolGeçer geçer merak etme.Bizde nasıl geçecek 5 sene derken bak yakında düğünümüz olacak.

canım bugün hep moral verdin bana saol vallaiyiki varsınız,bugün üstümde sebepsiz bir sıkıntı vardı içim açıldı sizinle konuştukçaa

kız hiç güleceğim yoktu akşam akşamo ne demek öyle gözle görülür fark allah aşkına açıkla öldüm gülmekten bir anda

walla canım yaşlı diyorumya işte 8 yaş az değil gerçi hiiiiç sorun yapmıoruz biz ama bazen içi geçmiş gibi davranıo yani babamdan yaşlı gibi hissettirio aşkım bnm kocamış fln ama bn onun gençlik iksiri olcam bi gelsin hayırlısıyla:)

önemli degil cnm hayırlısı yaa daha kötü bi yer olmadıgı icin sükrediyorum bnm tesellimde o napıyım

canım hasret işte hepsi zor zaten,kısa dönem uzun dönem hepimiz asker yareniyiz sonuçta hep aramızda ol sende mutlu oluyoruz kalabalıklaştıkça

kızlar naberrr ben yarın kardeşimin yemin törenine gidicem bi kaç gün olamıcam hepinize şmdiden iyi seneler diliorummm yatmadan sizede bi selam verim dedim aşkımda aradı 2 dkcık konuşabldık ama bunada şükürr keşke onunda yemin törenine gideblseydim çok uzakta die istemıo gtmemizi nyse kzlar k.i.b hepinizi seviyorum ve kocaman öpüorumm

şafAK _ 139 ŞAFAKLAR BİTMEYE MAHKUMDURR BİTİODAA HAHAYTT

bir gün gelecek , bir gün kalacakk güneş bizim içinde doğacakk :80::82:

çok tatlısın ya gerçektenpeki merak ettim sizin yaşlar kaç?

denizimm seni çok özledim gelde uzun uzun msn muhabbeti yapalımkendine çok iyi bak,seni seviyoruzz

sela kızlaarr aşkıma aradı hava çok kötü diye yemin töreni içerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler gelmeyin dedi:2::2: o kadar heves ettim yaa

denizimm seni çok özledim gelde uzun uzun msn muhabbeti yapalımkendine çok iyi bak,seni seviyoruzz

tmm canım döndüğümde msn de uzun uzun muhabbet ederiz foto da gönderirim sana kardeşmle çekildiklerimzden ayy onuda çok özledm be aman yarabbi yaa 2 tane asker yolu beklemek ne zormuş yaahuuu ufff onlarsz canım çookk sıkılıo beni hep gezdırırdıler her istedgm yere götürürdüler şmdi tıkıldım eve evden işe işten eve puff hayatmı bu be

bn 22 o 30 sizin yaşlar kaç?

aa bende 22 oda 28i bitiriyooaynıyız canım işin şakası bi yana yaş falan hepsi boş huzur,aşk ve mutluluk olsun yeter,ama açık söylemek gerekirse mesela 40 yaşında bir kadınla 20 yaşında bir gencin birlikteliğinin ilerde sorun olabileceğini düşünüyorum yani kadın çok büyükse sorun olabilir ilerde bence:26:

canım sende kendine ii bak şimdiden iyi yolculuklar:):79:

denizim bende sana foto göndericem hatırlat,ayrıca yalnız değilsin kapı gibi yumin var onların yerini tabiiki tutamam ama istediğin zaman gel aynı şehirdeyiz buluşup dedikodu yaparız kuzum 4 günün keyfini çıkar gelince hasret gideririz msndeçook öptümm

canım bugün hep moral verdin bana saol vallaiyiki varsınız,bugün üstümde sebepsiz bir sıkıntı vardı içim açıldı sizinle konuştukçaa

Canım benimmm..Nedemek azda olsa yardımım dokunmasına sevindimEvet iyiki varsınız.Normalde nete pek takılmam ama bu topiği görünce ayrılamaz oldum.Çünkü burda herkes birbirinin halini anlıyor

çok haklısın inş hepimiz çok çok çook mutlu oluruz:)

tamam canım geldiğimde fotolaşırız bı gunde buluşur dedikodu yaparıs öpüorum çookk

canım sende kendine ii bak şimdiden iyi yolculuklar:):79:
[COL
saol arzucum senide çok öptüm ii gceler hepiniziOR="red"][/COLOR]

Canım benimmm..Nedemek azda olsa yardımım dokunmasına sevindimEvet iyiki varsınız.Normalde nete pek takılmam ama bu topiği görünce ayrılamaz oldum.Çünkü burda herkes birbirinin halini anlıyor

çok haklısın inş hepimiz çok çok çook mutlu oluruz:)

elfida bende öyle baksana bu topik olduğundan beri mesaj sayım 800e ulaşmış,normalde herkesle özelimi asla konuşmam ama sanki sizi yıllardır tanıyo gibiyim,kaderdaşız ya ondan belki rahatça herşeyi paylaşıyorum,hatta sözlümede dedim sanal olarak görmüyorum burayı bugün böyle rahatça bekleyebiliyorsam askerimi sizinle geçirdiğim günler sayesinde
Arzucuğum amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…