yok cnm bnmki maalesef uzun dönem ya
ben gidiyorum edirneye cnm gel kaçırıyım senideaz önce konuştum ben aşkımla onların alınmamış yemin töreni 7 ocaktaymış
ay canım çok özür dilerim inan bilmiyodum kusura bakma ne olur,inşallah hemencecik geçsin günler
Aminn canım sağolGeçer geçer merak etme.Bizde nasıl geçecek 5 sene derken bak yakında düğünümüz olacak.
kız hiç güleceğim yoktu akşam akşamo ne demek öyle gözle görülür fark allah aşkına açıkla öldüm gülmekten bir anda
önemli degil cnm hayırlısı yaa daha kötü bi yer olmadıgı icin sükrediyorum bnm tesellimde o napıyım
walla canım yaşlı diyorumya işte 8 yaş az değil gerçi hiiiiç sorun yapmıoruz biz ama bazen içi geçmiş gibi davranıo yani babamdan yaşlı gibi hissettirio aşkım bnm kocamış fln ama bn onun gençlik iksiri olcam bi gelsin hayırlısıyla:)
kızlar naberrr ben yarın kardeşimin yemin törenine gidicem bi kaç gün olamıcam hepinize şmdiden iyi seneler diliorummm yatmadan sizede bi selam verim dedim aşkımda aradı 2 dkcık konuşabldık ama bunada şükürr keşke onunda yemin törenine gideblseydim çok uzakta die istemıo gtmemizinyse kzlar k.i.b hepinizi seviyorum ve kocaman öpüorumm
şafAK _ 139ŞAFAKLAR BİTMEYE MAHKUMDURR BİTİODAA HAHAYTT
bir gün gelecek , bir gün kalacakk güneş bizim içinde doğacakk :80::82:
canım hasret işte hepsi zor zaten,kısa dönem uzun dönem hepimiz asker yareniyiz sonuçta hep aramızda ol sende mutlu oluyoruz kalabalıklaştıkça
denizimm seni çok özledim gelde uzun uzun msn muhabbeti yapalımkendine çok iyi bak,seni seviyoruzz
bn 22 o 30 sizin yaşlar kaç?
kızlar naberrr ben yarın kardeşimin yemin törenine gidicem bi kaç gün olamıcam hepinize şmdiden iyi seneler diliorummm yatmadan sizede bi selam verim dedim aşkımda aradı 2 dkcık konuşabldık ama bunada şükürr keşke onunda yemin törenine gideblseydim çok uzakta die istemıo gtmemizinyse kzlar k.i.b hepinizi seviyorum ve kocaman öpüorumm
şafAK _ 139ŞAFAKLAR BİTMEYE MAHKUMDURR BİTİODAA HAHAYTT
bir gün gelecek , bir gün kalacakk güneş bizim içinde doğacakk :80::82:
tmm canım döndüğümde msn de uzun uzun muhabbet ederiz foto da gönderirim sana kardeşmle çekildiklerimzden ayy onuda çok özledm be aman yarabbi yaa 2 tane asker yolu beklemek ne zormuş yaahuuu ufff onlarsz canım çookk sıkılıo beni hep gezdırırdıler her istedgm yere götürürdüler şmdi tıkıldım eve evden işe işten eve puff hayatmı bu be
canım bugün hep moral verdin bana saol vallaiyiki varsınız,bugün üstümde sebepsiz bir sıkıntı vardı içim açıldı sizinle konuştukçaa
aa bende 22 oda 28i bitiriyooaynıyız canım işin şakası bi yana yaş falan hepsi boş huzur,aşk ve mutluluk olsun yeter,ama açık söylemek gerekirse mesela 40 yaşında bir kadınla 20 yaşında bir gencin birlikteliğinin ilerde sorun olabileceğini düşünüyorum yani kadın çok büyükse sorun olabilir ilerde bence:26:
tamam canım geldiğimde fotolaşırız bı gunde buluşur dedikodu yaparıs öpüorum çookkdenizim bende sana foto göndericem hatırlat,ayrıca yalnız değilsin kapı gibi yumin var onların yerini tabiiki tutamam ama istediğin zaman gel aynı şehirdeyiz buluşup dedikodu yaparız kuzum 4 günün keyfini çıkar gelince hasret gideririz msndeçook öptümm
[COLcanım sende kendine ii bak şimdiden iyi yolculuklar:):79:
Canım benimmm..Nedemek azda olsa yardımım dokunmasına sevindimEvet iyiki varsınız.Normalde nete pek takılmam ama bu topiği görünce ayrılamaz oldum.Çünkü burda herkes birbirinin halini anlıyor
çok haklısın inş hepimiz çok çok çook mutlu oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?