337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bu arada, askerinden haber varmi? konusabildin mi?

ben size yazıp dedim ki aşkımın yemin törenine gidemiyorum yağmur var diye içerde bi yerde olcakmış ve aşkımı seçmemişler o da gelmeyin dedi tınmadınız benii

canımm inan mesajını görmedim hatta şu an özellikle geri sayfalara baktım yok mesaj falan herneyse bitanem ne olur üzülme offf şansa bak yaa nasıl seçmezler her askerin yemin töreni hakkı var

hayır bugün de aramadıııı nasıl uyucam ben bu akşammböyle förtletir bakarım gecenin uzun karanlığına artık sen yarın arıcan mı:44:

sen tekrar aramayi denedin mi?
herkez diyo zaten son günlerde, zaman bulamiyolarmis, yani sen merak etme, gec de olsa arar.
veya sende yarin yine denersin aramayi...

bende insallah cesaretimi topliyip ariycam ama daha nereyi ariycam onu bile bilmiyorum :44:

yok tekrar aramadım karşımdaki ses tonu o kadar ciddi ki soru bile sormaya çekindim..komutaaannımm diye bağırdı bi düşün benim ses bi titredi aşkımı istediğimi zor söyledimm ,gerçi sonuç vermedi ama...daha da arayamadım yarın da akşama kadar ses çıkmazsa bi daha arıcam artık.
istersen sana özelden merkez komutanlığının numarasını atıyım canım ordan bi sor...havacımı topçumu nasıl biliomusun?

canımm inan mesajını görmedim hatta şu an özellikle geri sayfalara baktım yok mesaj falan herneyse bitanem ne olur üzülme offf şansa bak yaa nasıl seçmezler her askerin yemin töreni hakkı var

canım bunları yemekhane gibi bi yerde gösterelik bi yemin yaptırcaklarmış diğerleri salonda komutanlarala güzel yapçakmış.bizimki de bozulmuş tabi onu izlememizi istiyodu şevki gitti

Kısa dönem falan hepsi hikaye...mayıs' a kadar nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

ayyy lütfen deme öle geçiyor bak Allahın izniyle çok zor biliyorum sana geldiği kadar banada hatta hepimize zor inan birimiz diğerimizden daha kolay geçirmiyoruz bu günleri ii düşünelim pozitif düşünelim üzmeyelim kendimizi:)

canım bunları yemekhane gibi bi yerde gösterelik bi yemin yaptırcaklarmış diğerleri salonda komutanlarala güzel yapçakmış.bizimki de bozulmuş tabi onu izlememizi istiyodu şevki gitti

off ya valla diyolarya askerlikte mantık arama hakkaten dğru bide çok ilginç hani silaha dokunup yemin ederlermişya bizimkilerinde öyle olmadı silaha dokunmadılar bile amaan ne bilim heryerin bi acaipliği oluyo demek,ee peki törenden sonra gitseniz evci çıkarsanız?

topcu, sagol canim yaa cok sevinirim nummarayi atarsan
ama sen konusamadiysan ben nasil konuscam onu düsünüyorum simdi benden ses cikmaz, öyle bi durumda

canımm ailesi orda kalamaz o yüzden istemiyo bende tabi soyisim uymuyo diye çıkaramıyorum balıkesirde sıkı denetim var hergün aile imzası istiyolar o yetmiyomuş gibi bide bırakırken bile ailesnin imzasını istiyolar yoks bi gece aşkımla kalcaktı ama kalamıyorum. belki haftasonu çarşıiznine çkrsa bende gideim o zman görürü o da bi ihtimal

ama zaman bazen sanki duruyo bütün gün yatmaya basladim, günler daha cabuk gecsin diye...
bide düsünüyorum daha benim 3 ayda 5 ayda sinavlarim var, onlar bana simdi bukadar uzak geliyo, eee askerim de 5. ayda gelicek... o gelene kadar kisaca tüm gelecegim belirlencek

KIZLAR BİR BAKIN ÖNEMLİ!!telefonuma bir çağrı geldi+359 kodlu benimde aklıma direk aşkımın babası geldi yurtdışında şu anda herneyse aradım çalmadı googleye bir yazdım meğer şu an çok meşhur bir dolandırıcılık numarasıymış,açtığın an kontör veya faturanın içine ediyolarmış iyiki kimse açmadıda kurtuldum,dikkatli olun sizide bugün yarın ararlar yaziyim dedim

off ya sinir oldum,neyse diyelimki hayırlısı böyleymişama günübirlik gidersende sürpriz olur çok güzel olur kuzum

topcu, sagol canim yaa cok sevinirim nummarayi atarsan
ama sen konusamadiysan ben nasil konuscam onu düsünüyorum simdi benden ses cikmaz, öyle bi durumda

canım şöyle oldu telefonu açan asker beni beklemeye aldı bi süre sonra da hat düştü ve kapandı..ben de dönüp tekrar arayamadım salak gibi ama sen de bi dene ulaşbilirsin belki ona da sürpriz olur hembence ara bişicikler ooommmaazzzzhadi bakalım...bu arada akşam 6 da akşam yemeği yiyiolar gündüz de eğitimleri var canım..sen 6 buçuk tan sonra ara bence..hadi bol şans.. :90::90::90:

sınava daha fazla odaklan o zman sınav zamanı çabuk gelir :)şaka bi yana çok haklısın bnm içinde bazen zaman duruo ama kendimizi üzerek bunu değiştiremeyizki mesela bnm askım bni 3 gündür arayamıo yemin ederim şu 3 gün bir ömür gibi geldi bana napalım ii olsunlar die dua ediyoruz tek yapabildiğimiz bu

cok sagol

veee herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…