ewet canım bnde öyle düşünüyorum ama bugünlerin acısını çok fena çıkarıcam 16 mayıs bi gelsin
17 mayıs değil miiii
bi gelsinler neler yapıcaz kim bilir neler
şimdi ne derse tamam diyip susuyorum kıymetini bilsin bugünlerin
ama yemin töreni hafta içi olduğu için evci çıkarırlarmı bilmiyorumki zaten bende çıkaramam canım ailesi gelirse onlar çıkarırama olmazsa çarşıya çıkarırlarmıki sizce :18:
bnmki 16 mayıs dedi ayy lütfen daha geç olmasın ama daha erken olabilir asla itiraz etmem
valla tam olarak bilmiyorum ama haftaiçide olsa bence aileler geldiği için evci iznini verirler diye düşünüyorum bide her yerde çarşı izni vermiyolarmış öle her hafta çıkamayan tanıdıklarım vardı( bence onu tam olarak sevgilin bilir tatlım :44:
benimki de 17 dedi.
seninki nereli ve nereye gitti canım yol izni verdiler mi onunla alakası da oluyomus galiba
off ya bana törene gelme görüşemeyiz cumartesi gel demişti istanbuldan gidicem taa burdura bide göremezsem
eee tamam işte gel dedine göre o gün izinli olduğunu biliyodurki seni çağrıyo
ankaralı tatlım balıkesire gitti 800 kmden az olduğu için yol izni fln yoktu seninkinin varmı yol izni?
hayır, o da samsundan kastamonuna gitti yakın yani yol izni yoktu
ee ne zaman gelicek bunlar
inşallah seninki dogrudur
inşallah öyledir canım ya teşekkür ederim ilgilendiğin için
iyi geceler hanımlarrrr
gece gündüz dua ediyorum usta birliği için alıcağı görevi sevdiceğimi yormasın diye. inş yormıcak bi doktora gitseydi.. romatizması var çünkü =(50::85:
Günaydın kızlar şafak 138
Dün aramadı aşkım ve bugün doğumgünü napcam ben yaaaa kutlayamadımdaaaa ooooffffffffff:84::84:
günaydın kızlar... aşkım yemin törenine geleceğim die çoçuk gibi seviniyorum diyor... o kadar mutlu oldu kı...değeriini burda dahada anladım dio
hani hep diyorumya aşkım hiç romantik değil falan diye,bazen diyorumki acaba beni sevmiyomuda şiirler yazmıyo veya seni seviyorum demiyo ama hareketleriyle çok hissettiriyo sonrada diyorum 36 yaşımdan önce evlenmem diyen biri aşık oldum evleniyorum diyo işte böyle aklım karışıyo:26:yani nasıl desem aslında çok ilgili olmak istemiyorum artık aşkımı biraz içimde yaşamalıyım,sürekli ona hissettirince sıkabilirim zamanla diye düşünmekteyimsizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?