337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ewet canım bnde öyle düşünüyorum ama bugünlerin acısını çok fena çıkarıcam 16 mayıs bi gelsin

17 mayıs değil miiii
bi gelsinler neler yapıcaz kim bilir neler
şimdi ne derse tamam diyip susuyorum kıymetini bilsin bugünlerin

ama yemin töreni hafta içi olduğu için evci çıkarırlarmı bilmiyorumki zaten bende çıkaramam canım ailesi gelirse onlar çıkarır ama olmazsa çarşıya çıkarırlarmıki sizce :18:

valla tam olarak bilmiyorum ama haftaiçide olsa bence aileler geldiği için evci iznini verirler diye düşünüyorum bide her yerde çarşı izni vermiyolarmış öle her hafta çıkamayan tanıdıklarım vardı ( bence onu tam olarak sevgilin bilir tatlım :44:

off ya bana törene gelme görüşemeyiz cumartesi gel demişti istanbuldan gidicem taa burdura bide göremezsem

iyi geceler hanımlarrrr
gece gündüz dua ediyorum usta birliği için alıcağı görevi sevdiceğimi yormasın diye. inş yormıcak bi doktora gitseydi.. romatizması var çünkü =(50::85:

iyi geceler hanımlarrrr
gece gündüz dua ediyorum usta birliği için alıcağı görevi sevdiceğimi yormasın diye. inş yormıcak bi doktora gitseydi.. romatizması var çünkü =(50::85:

ne zaman belli olcaktı canım
inşallah kolay bi görev çıkar

Günaydın kızlar şafak 138
Dün aramadı aşkım ve bugün doğumgünü napcam ben yaaaa kutlayamadımdaaaa ooooffffffffff:84::84:

günaydın kızlar... aşkım yemin törenine geleceğim die çoçuk gibi seviniyorum diyor... o kadar mutlu oldu kı...değeriini burda dahada anladım dio

Günaydın kızlar şafak 138
Dün aramadı aşkım ve bugün doğumgünü napcam ben yaaaa kutlayamadımdaaaa ooooffffffffff:84::84:

Herkeseee günaydııııın aralık aynın bitmesine soooon 3 gün kızlaaar artık ocak ve sonrası daha çabuk geçer inş Bugün arar canm inş üzülme sen kutlarsın aşkının doğumgününü

ewt cnm çok sıkınca boğuluyo insan ya hep üstünde ben bunalıyorum valla bana yapıyoda bence çok durma üstünde derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…