337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Anladım tatlım ben öğrensem bile sölemezdm zaten ağzını arardm senn habern varmı yokmu diede,off aman ii olsunda ,üzülme sende cnm çok şükür sesini duydun ya

bende ona sasıyorum pazartesi günü saat 8 gibi aradı sesi güzeldi aşı olduk dedi
acıyormu falan dedim yok dedi sesi çok neşeliydi
salı sabah aradı gene sesi iyidi ama saat 7 de aradı bıde o zaman söyledi şok oldum resmen
ne diyecegimi sasırdım allahım onarın yardımcıları olsun görüp görecegi bu olsun

dogrudur belki görmemiştir aşıyı pazatesi oldular salı günü egitimde herkesi süründürmüşler
İNSAF YANİ iki kolda aşılı ama acıma yok bu komutanlarda

Evet evet canm aynen katılıorum sana gene eğitimlere devam etmişler o kollarla hemde ağlıorum gene tutamadım kendimi off sabır ver bize allahım ya bitsin şu askerlik bi an önce

Amiiin cnm amiiin demekki sana belli etmedi bişey biz nasılki burda polyanacılık oynuoruz telde onlarda öle işte bizi daha fazla üzmemek için

Nurbur sen bişey gönderebilicekmisin aşkına hediye fln yoksa almıolar diimi askeriyeye hediye? ben 14 şubatda göndericemde bi öğrenmem lazım ama alıolarmı

ay bizimki aşırı düşünceli ya sorma benden daha duygusal
ben simdiye kadar seni çok üzdüm işte simdi bide sana kötü seyleri anlatıp
üzmek istemiyorum anlatmak istemiyorum benim burda bir canım yaniyorsa seni orda 5 yanan dayanamam diyor ama söz aldım birdaha söylememezlik yapmıyacak
doktor yüzündeki izler geçmeye bilir demiş yemin törenine kadar ailesi onu öyle görünce çok daha kötü olacak gitmeden ben söylemeyi düşünyorum otobüste falan

Otobüste söle canm ozaman evet birden görnce daha kötü olurlar sonra off

Nurbur sen bişey gönderebilicekmisin aşkına hediye fln yoksa almıolar diimi askeriyeye hediye? ben 14 şubatda göndericemde bi öğrenmem lazım ama alıolarmı

Kuzum kaynanamgıl giderse göndercem onlarla malum ben gidemiyorum Dün arkadaşlarımla falanda konuştum hayatım şimdi mektup göndersem okuycaklar hediye göndersem görcekler karıştırcaklar falan hatta bugün için bile bişeyler yapıp göndermek istiyodum doğumgünü kuzumun ama o gelinceye saklıyorum herşeyi napımmm

çok geçmiş olsun allah şifalar versinn..verdikleri istirahat iyi gelmiştir belki hem seni de görünce daha da iyi olur inşalahh

Otobüste söle canm ozaman evet birden görnce daha kötü olurlar sonra off

allahım kimseye böyle acılar yasatmasın ama bizimki iyiyim diyince
içime su serpiliyor bu gece hiç uyuyamadım nasıl dıye allahtan bu sabah aradı
merak etme çok iyiyim dedi sesine kurban olurum ben onun

Anladım şekerim ozaman bende bi soraym aşkımada öle karar verym,mektubu okuyolarmış evet cnm ama ben gönderdm p.tesi dayanamadım :93: napıcak alınca cok merak ediorum cuma fln alır heralde

erkeklere hediye almak zaten zorduu..askere gittiler hepten elimiz kolumuz baglandıı (
bende kıyafet mi alsam die düşünüyorum
bi arkadasımda şöyle bişey yapmış..temizlik malzemelerinden güzel bi paket yapmış
diş fırçası, macunu, traş jeli ,bi de elleri yüzleri çok çatlıyomuş ona uygun kremler almış
bu da iyi bi fikir gibi geldi bana

çok geçmiş olsun allah şifalar versinn..verdikleri istirahat iyi gelmiştir belki hem seni de görünce daha da iyi olur inşalahh

inş. biran önce iyi olsun
telefonda bana diyor benden hiçbir sekilde vazgecme olurmu diyor
doktor burnurda iz kalabilir demiş dedim sacmalama ben seni yüregini seviyorum
böyle seyler düşünme diye onu takmıs kafasına

allahım kimseye böyle acılar yasatmasın ama bizimki iyiyim diyince
içime su serpiliyor bu gece hiç uyuyamadım nasıl dıye allahtan bu sabah aradı
merak etme çok iyiyim dedi sesine kurban olurum ben onun

Amiin canm onlar ii olsunda yeterki biz burda bi şeklde zaman geçirioruz..Görmenede azcık kalmış zaten ohh onu düşün rahatla

Anladım şekerim ozaman bende bi soraym aşkımada öle karar verym,mektubu okuyolarmış evet cnm ama ben gönderdm p.tesi dayanamadım :93: napıcak alınca cok merak ediorum cuma fln alır heralde

emini çok sevinecektir resim falan cekine biliyorlarmıs bizimki cekincekmiş ama yüzü kötü olunca aldı diyordu

Ooooyyyy kıyamam kuzum sıkmayın canınızı yaaaa o orda sen burda Allahın izniyle iyleşcek gelicek herşey eskisi gibi kaldığı yerden devam edicek üzülme canım yani üzülmemeye çalış:97::97:

Böle bişeyde olabilir cnm evet güzel fikir

Ooooyyyy kıyamam kuzum sıkmayın canınızı yaaaa o orda sen burda Allahın izniyle iyleşcek gelicek herşey eskisi gibi kaldığı yerden devam edicek üzülme canım yani üzülmemeye çalış:97::97:

Amiin canm onlar ii olsunda yeterki biz burda bi şeklde zaman geçirioruz..Görmenede azcık kalmış zaten ohh onu düşün rahatla

çok teşekkürler kızlar sizlerde olmasanız bu kötü günlerde birbirimiz anlayan aynı dili konusan insanlara çok ihtiyaç oluyor iyiki varsiniz :13:

çok teşekkürler kızlar sizlerde olmasanız bu kötü günlerde birbirimiz anlayan aynı dili konusan insanlara çok ihtiyaç oluyor iyiki varsiniz :13:

İnsan çok rahatlıo gerçkten burda,inş bundan snra hep güzel şeyleri paylaşırızda dahada ii oluruz

bencede güzel fikir ama krem olayını fazla abartmasan iyi olur
çünkü erkekelr takılır birbirine fazla kremi olursa falan öyle seyle okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…