337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar moralım asırı bozul askerimin basına neler gelmiş tahmin bile edemezsiniz acım sızlıyor yanında olmayı çok istiyorum su ana offf offff

günaydın kızlaar

benim canıma iki gün yol izni vermişler..iskenderundan istanbula gideceği için..cuma günü de biz görüşüceez inşalaah

olay su pazartesi bizimkiler 3 ası birden oldular
3.aşıyı olurken ayakta yapıyorlarmıs akıl işte bi sandalyeye sedyeye oturmazmı insan
bizimki bayılmıs yüz üstü yere düşmüş
dudağı patlamış burnu incimiş pazartesi aradı
ası olduk dedı sesı harıka geliyordu aklımın ucundan gecmezdi böyle birşeyin başına gelecegini
bana dün soyleni sok oldum ne yapacagımı bilemedim
ailesine söylememiş tomografı falanda cekmek istememişler
askeriyede olay büyümesin diye 48 saattir müşade altındaymış

Son düzenleme:

Ayy canm benim çooook üzüldümm yaa off şu askeriyenin yaptığına bak ya nasılmış peki şimdi daha hastanedemi kalıcak?

Canımmm çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin :97::97::97:

Benmkide dediki dün bi çok arkadaş kolunu oynatamıo benmde omzum çok kötü dedi ama bu olaydan hiç bahsetmedi demekki görmedi görse sölerdi mutlaka off=(((

Ayy canm benim çooook üzüldümm yaa off şu askeriyenin yaptığına bak ya nasılmış peki şimdi daha hastanedemi kalıcak?

yok bugün egitimde olacagını söyledi genede söylemiyecektim dedide
ben senden bahsettim ya askerime simdi ondan falan ögrenir
çok daha kötü olursun diye söyledim dedi yoksa söylemiyecekmiş

yok bugün egitimde olacagını söyledi genede söylemiyecektim dedide
ben senden bahsettim ya askerime simdi ondan falan ögrenir
çok daha kötü olursun diye söyledim dedi yoksa söylemiyecekmiş

Anladım tatlım ben öğrensem bile sölemezdm zaten ağzını arardm senn habern varmı yokmu diede,off aman ii olsunda ,üzülme sende cnm çok şükür sesini duydun ya

Benmkide dediki dün bi çok arkadaş kolunu oynatamıo benmde omzum çok kötü dedi ama bu olaydan hiç bahsetmedi demekki görmedi görse sölerdi mutlaka off=(((

dogrudur belki görmemiştir aşıyı pazatesi oldular salı günü egitimde herkesi süründürmüşler
İNSAF YANİ iki kolda aşılı ama acıma yok bu komutanlarda

sagoolunn..ya hemde yılbaşına denk geliyo acaba ne hediye alsam çok kararsızım ?

Canm ben bu konuda kimseye yardm edemiorum ya valla kendime gelnce süper fikirler çıkıo ama işte.....=)) sen en güzel hediyeyi alırsın zaten aşkına ama genede bi fikir verym bence giyiceği tarzda bişey al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…