Bu benim kafayada yattı krem düşünüyodum zaten ama diğerleride güzel olurerkeklere hediye almak zaten zorduu..askere gittiler hepten elimiz kolumuz baglandıı(
bende kıyafet mi alsam die düşünüyorum
bi arkadasımda şöyle bişey yapmış..temizlik malzemelerinden güzel bi paket yapmış
diş fırçası, macunu, traş jeli ,bi de elleri yüzleri çok çatlıyomuş ona uygun kremler almış
bu da iyi bi fikir gibi geldi bana
çok teşekkürler kızlar sizlerde olmasanız bu kötü günlerde birbirimiz anlayan aynı dili konusan insanlara çok ihtiyaç oluyor iyiki varsiniz :13:
yarın yemin törenimiz var.bugun 11 de ksmetse otobüse biniyorum. 3 gün birlikteyiz inşallh.
yarın yemin törenimiz var.bugun 11 de ksmetse otobüse biniyorum. 3 gün birlikteyiz inşallh.
süpermiiş valaa..bende yemin törenine gidemiycem ama görüşücez inşalahh
NURBUR bencede böyle bi paket hem işlerine de yarar diye düşünüyorumm askerlerimizinn
acaba biz askere gitseydik onlar bekleseydi bu kadar düşünürlermiydii
Bazen düşünüorum evlendikten sonramı gitseydi acaba ya ne güzel rahat rahat gider evci çıkarırdım görebilirdim birtanemiii puuff:97:
Hmmm tamam doğru o yönlerden düşününce güzel bi fikir değilmiş evet canmBence evlilikte göndermek çok zor canım şu bi gerçekki biz sadece duygusal olarak ihtiyaç duyuyoruz onlara ama evli arkadaşlar maddi manevi ....... siz doldurun işte
guanaydin kızlar:)
şafak düşüyor :)))))))) 138 oldu bile :))))))
hediye olayını bana sevgilim,askeriye ye yollama hiç bir sey dedi..sen al,ben gelince alırım senden dedi..alma demiyor dikkatinizi çekerim :))))))))) hatta hediyeler bizde supriz seklinde olmaz genelde,sorarız birbirimize..ya da beraber çıktığımızda beğendiğimiz seyleri pat diye aliveririz..bu yüzden bana siparişte verdi dadlu sevgilim:) onları almaya çalışıyorum şimdi..
krem alacak arkadaslara şimdiden tavsiyem,nemlendirici alın ama bir de mutlaka bepanthen krem de alın..çünkü tıraşdan boyunları tarhis oluyor,benimkinin olmuş sakalı olmamasına rağmen,herhangi bir yerleri tarhis olur,cildinde herhangi bir catlama olur vs..heryerlerine kullanabilirler..ilaç etkiside olduğu için daha çabuk iyileştirir..
dudak koruyucu olarak,Nivea almıştık biz ama memnun kalmadı çünkü iyilestirici özelliği yok onun,koruyucu özelliği var..şimdi dudak için de iyilestirici özelliği olan kremler çıktı..onlardan alın..
eğer askeriyeye bir sey yollamak istiyorsanız bu iki şeyi sakın atlamayın :)))) benden tavsiye :)
yemin törenine gidecek arkadaslara şimdiden iyi yolculuklar diliyorum..çok ama çok güzel bir duygu:) aman almazlar deyip fotograf makinanızı bırakayım demeyin benim gibi!kamera almiyorlar ama fotograf makinası alıyorlar..cep telefonu da alıyorlar..ben kıyafetlerle fotograf çekemedimçok pişmanım bunun için..
bir de yine benim gibi,daha gitmeden dönüşü düşünüp kendinizi üzmeyin..
kuyruk gibi pesinden dolanın sürekli :) ben öyle yapmıştım :) utanmasam tuvalete bile beraber gidecektik:)
giderken mutlaka onun için yanınızda bir seyler götürün..bizim ki parfümünü götürdük diye bile havalara uçtu :) aklınıza gelebilecek en ufak bir şeyi bile götürün..kulak temizleme çubuğunu bile :) yukarıda bahsettigim bepanthen ve dudak nemlendiricileri de sizler için geçerli..ayrıca ben bizimkine bebeklerin poposunu sildiğimiz mendillerden götürdüm..banyo yapamadığında onunla siliniyormuş,veya tuvalette kullanıyormuş falan..aklınızda bulunsun..bir de beyaz spor çorabı istemişti benimki,ici havlu olanlardan..aklıma gelenler bunlar şimdilik..parfüme bile hasret kalmış benimki :))
şimdilik başka bir sey gelmiyor aklıma:)
bol bol beraber vakit geçirip eğlenmeye bakın..nasıl geçtiğini anlamayacaksınız o 2 gunüno yüzden iyi değerlendirin..
guanaydin kızlar:)
şafak düşüyor :)))))))) 138 oldu bile :))))))
hediye olayını bana sevgilim,askeriye ye yollama hiç bir sey dedi..sen al,ben gelince alırım senden dedi..alma demiyor dikkatinizi çekerim :))))))))) hatta hediyeler bizde supriz seklinde olmaz genelde,sorarız birbirimize..ya da beraber çıktığımızda beğendiğimiz seyleri pat diye aliveririz..bu yüzden bana siparişte verdi dadlu sevgilim:) onları almaya çalışıyorum şimdi..
krem alacak arkadaslara şimdiden tavsiyem,nemlendirici alın ama bir de mutlaka bepanthen krem de alın..çünkü tıraşdan boyunları tarhis oluyor,benimkinin olmuş sakalı olmamasına rağmen,herhangi bir yerleri tarhis olur,cildinde herhangi bir catlama olur vs..heryerlerine kullanabilirler..ilaç etkiside olduğu için daha çabuk iyileştirir..
dudak koruyucu olarak,Nivea almıştık biz ama memnun kalmadı çünkü iyilestirici özelliği yok onun,koruyucu özelliği var..şimdi dudak için de iyilestirici özelliği olan kremler çıktı..onlardan alın..
eğer askeriyeye bir sey yollamak istiyorsanız bu iki şeyi sakın atlamayın :)))) benden tavsiye :)
yemin törenine gidecek arkadaslara şimdiden iyi yolculuklar diliyorum..çok ama çok güzel bir duygu:) aman almazlar deyip fotograf makinanızı bırakayım demeyin benim gibi!kamera almiyorlar ama fotograf makinası alıyorlar..cep telefonu da alıyorlar..ben kıyafetlerle fotograf çekemedimçok pişmanım bunun için..
bir de yine benim gibi,daha gitmeden dönüşü düşünüp kendinizi üzmeyin..
kuyruk gibi pesinden dolanın sürekli :) ben öyle yapmıştım :) utanmasam tuvalete bile beraber gidecektik:)
giderken mutlaka onun için yanınızda bir seyler götürün..bizim ki parfümünü götürdük diye bile havalara uçtu :) aklınıza gelebilecek en ufak bir şeyi bile götürün..kulak temizleme çubuğunu bile :) yukarıda bahsettigim bepanthen ve dudak nemlendiricileri de sizler için geçerli..ayrıca ben bizimkine bebeklerin poposunu sildiğimiz mendillerden götürdüm..banyo yapamadığında onunla siliniyormuş,veya tuvalette kullanıyormuş falan..aklınızda bulunsun..bir de beyaz spor çorabı istemişti benimki,ici havlu olanlardan..aklıma gelenler bunlar şimdilik..parfüme bile hasret kalmış benimki :))
şimdilik başka bir sey gelmiyor aklıma:)
bol bol beraber vakit geçirip eğlenmeye bakın..nasıl geçtiğini anlamayacaksınız o 2 gunüno yüzden iyi değerlendirin..
Bence evlilikte göndermek çok zor canım şu bi gerçekki biz sadece duygusal olarak ihtiyaç duyuyoruz onlara ama evli arkadaşlar maddi manevi ....... siz doldurun işte
olay su pazartesi bizimkiler 3 ası birden oldular
3.aşıyı olurken ayakta yapıyorlarmıs akıl işte bi sandalyeye sedyeye oturmazmı insan
bizimki bayılmıs yüz üstü yere düşmüş
dudağı patlamış burnu incimiş pazartesi aradı
ası olduk dedı sesı harıka geliyordu aklımın ucundan gecmezdi böyle birşeyin başına gelecegini
bana dün soyleni sok oldum ne yapacagımı bilemedim
ailesine söylememiş tomografı falanda cekmek istememişler
askeriyede olay büyümesin diye 48 saattir müşade altındaymış
törene gidicek olan arkadaşlara iyi yolculuklar tadını çıkarın ben gidemiyorum aşkımın yanınagidenler o anın tadını çıkarsın bence ne mutlu size sarılın sıkı sıkı depolayın 17 mayısa kadar.bu arada benim askerim erzurum oltuda orda başka askeri olan varmı acaba belki tanışıyorlardır
Kızlaaaaarrrrrrr ben kaynanacıgımı arayıp nasıl sorsamki gidiyomusunuz siz yemin törenine diye şöle sölym tören 7 ocak haftaya ben gidemiycem ama bişeyler göndermem lazım bekler kim olsa bekler zati bi penye alım diyorum önce ben burda giyym bi kaç gün sonra parfüm falan sıkarım mektup parfüm bende düşündüm krem falan böle bi paket yapıp bu hafta sonu vermm lazım hafta içi gidemm evlerine arayıp ne desem????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?