Ohh karlı çıkan sen oldun bak 15 dkyok canm o yanlış sayıyodur olurmu hepimiz 17 mayısa göre sayıyoruz 137 şu anda :44:
Ayyyyyy yaaaaaaaaaaaa ben bu çocugu bu yüzden çok seviyorum yaaaaa kıyamam sıpama bennnn dün tripli konuşmadan sonra aradı şimcik 15dk 14sn konuştuk neyin vardı senin dedi anlattım ne gıcıksın sen yaaaa böyle dedi böleyimdir biliyosun dedim bilmemmi dediiiiiBişeler anlatıyo ben cevap veriyorum şu şöle böle diye sen nerden biliyosun bu kadar şey ben daha öğrenemedim dediiii kızlar sağolsun ben bilirim dedimmmmm Çokkkk özledim ama yaaa bide kızlar aşkımcıma dedim şafak 137 nasıl sayyosun sen dedi 139 diyo şafak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
Canım mektubunun ulaşıp askerini sevindirmesine çok sevindim ikinizinde gözü aydın ne güzel o sen mutlu oldunuzzzzzbende saydım takvimden ama heycandan yanlış saymış olabilirm sanki 139 bide siz sayın kızlar yaaaaa:44:
Çoook sevinir eminimmm
Okunacağını bildiğim için tatlım zaten ona göre yazdım 4 sayfayıyok bişey demedi ama evet açık gelmiş okunmuş yani aslında tabi okunmasa daha ii ama işte askeriye malesef...... Bende şimdi bulutların üstünde gibiyim o öle mutlu oldu ya hep böle sesleri çok ii gelsn :98:
inş. bitanm ya valla yazarken nasıl ağladım bakalım ne dicek aşkım ya aramadı sölücektim sana posta geliyo unutma die askeriyenin içinde postane varmış ordan alck dün dedim orda postane varmı dedim var dedi napacaksın dedi bişey yapmıycm dedim bişeymi göndercen dedi yok dedim bişeyler karıştıryosun muzur diyo
kuzum yaa bende gonderecegım benım kı ılle gonderme okunuyor dedi.Dün birilerıne mektup gelmıs ıcıne ukte olmus askımın ,,, ay dedım kurban olurum ben sana hemen yazayım
bugun aksam yazarım artık.Birde ptt de en hızlı gıden aps mı oluyordu??
kuzum yaa bende gonderecegım benım kı ılle gonderme okunuyor dedi.Dün birilerıne mektup gelmıs ıcıne ukte olmus askımın ,,, ay dedım kurban olurum ben sana hemen yazayım
bugun aksam yazarım artık.Birde ptt de en hızlı gıden aps mı oluyordu??
askım sinıi olur boyle asker resimli zarflar varya onun içine koyup atıcammm
ahaha ahaha öğlen gidip alayım zarf,
kızlar iyiki hayatımızda varlar yaa daha güzel bakıyorum doğan güneşe,onun hayatıma tamamen gireceği günün hayali ile uyanmak var yaaa işte o herşeye dğer
Aaaa 3 kere saydım 139 çıkıoo yaahay allah ben ozaman 15 mayısa göremi hesaplıodum acaba hani erken çıkıcak die
askım sinıi olur boyle asker resimli zarflar varya onun içine koyup atıcammm
ahaha ahaha öğlen gidip alayım zarf,
kızlar iyiki hayatımızda varlar yaa daha güzel bakıyorum doğan güneşe,onun hayatıma tamamen gireceği günün hayali ile uyanmak var yaaa işte o herşeye dğer
Yıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaAman keşke 2 gün kalsada olsun beklerim 137 gün beklemişim
Tek isteğim gelsin iyi bi iş bulsun sonrası Allahın izniyle gelir inşallah bi iş bulabilsekkkkkkk :97::97:
Tek isteğim gelsin iyi bi iş bulsun sonrası Allahın izniyle gelir inşallah bi iş bulabilsekkkkkkk :97::97:
337. Ksa Dnem
bende buraya bakarak saymaya başladım şafağı
aynı dert bizdede var kuzummm.kpss hazırlanacak askerde nasıl basaracak oralarda bilemıyorum olmadi özel sektor artık.Benim işim garanti o da garanti işim olsun istiyoo..
bende yemişim garantisini beaaaa karta kaçıcam dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?