337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet kuzum bu dogru ama şuna göre dogru.mesela yol izni..
memleket istanbul ama sevgılın vanda askerde 3 gun once teskere alır...

Evet şekerim ya bende öle umut ediorum 15inde gelir inş mardinden istanbulada verrler heralde 3gün yol :97:

LANET KPSS bizdede var benim işte iyi değil ama muhasebe en azından iş bulmam zor değil ama bebeğim fizik mezunu onun işi çok zor napcaz bilmiyorum yaaaaaaa:96::96::96:

canım ben devlet memuruyum.3.yılım olacak.Aşkımda iktisat, bizim size gore bankalar avantajımız var.Birde bebegım kendı memleketi yerine benım memlekette yaşayacak
iki elden iş bakacagız.Tek avantajımız tanıdık çok bizim burda

Olur olur kızlar inş hiç canınızı sıkmayın herşey hepimiz için çok güzel olucak

ben de geldimmm aşkımm her an arayabilir gidebilirim dee

Son düzenleme:
evet kızlar geldımmm.allı güllü,morlu bı zarf ve güllü kagıtlar aldımmmgıcık olacak benım heruff ama olsun o kadr

yaaa kıskandım ben de mektup yazıcam
bişey demez heralde okunuyormus yaa

amn bacım okunsun ne edelım..banka hesap numaramızı yada kredi kartı sifremızı vermıyıruz kı,
hem okusunlarda kıskansınlar...Ne cok seven askları varmıs adamlarınn püü bize desinler ...artık kım okuyorsa

ya mektupla birlikte vesikalık fotoğraf da çektirip yolliicam bişiler daha koyup kargoya mı versek ne alsak ki acaba ne diyosam ihtiyacım yok diyo ama ben de bişi alayım istiyorum

anamm ne yazicam ben şimdi onu yazma özel bunu yazma özel
kim okuyomus merak ettim neden okuyor yani ne bilgisi vericem ben mektupla da engelleniyor
sinirlendim şimdi

ya mektupla birlikte vesikalık fotoğraf da çektirip yolliicam bişiler daha koyup kargoya mı versek ne alsak ki acaba ne diyosam ihtiyacım yok diyo ama ben de bişi alayım istiyorum

bacım benım heruff hıc usumem sanır ama tir tir titrer o yuzden bı kazak alacagım.ben bi yılbası ıcın parfum deodarant seti aldım.birde kazak alıcam.
onun dısında el kremı durak kremı yun atlet falan gıbı temel ihtıyaclarıda alabılırsın....

anamm ne yazicam ben şimdi onu yazma özel bunu yazma özel
kim okuyomus merak ettim neden okuyor yani ne bilgisi vericem ben mektupla da engelleniyor
sinirlendim şimdi

adam ajan olabılır bilgi sizdırıyor olabılır..
eskısı gıbı telgraf cekelım bız...
senı sevıyorum STOP
özlemle beklemekteyim STOP
hürmetle gözlerinden öperim STOP

ben atkı bere almayı düşünüyorum
ama hep giysin istiyorum o zaman da böle eşofman üstü gibi bişey aklıma geldi
onların içine de mektupla bi kaç fotograf koyduk mu süper olur
ama kıyafet dısında baska bişey almak gerekir mi bilemedim, bana da ihtiyacım yok diyo, istese şaşarım

bacım benim herüfe de dün dedim bak krem felan yollayayım diye yok hiçbişeye ihtiyacım yok zaten veriyolar dedi. gerçi o desin ben yollayayım dimi krem alayım fotoğrafım mektubum bi de kazak aldığımız kazağı da üstümüze giyelim iki gün bizle dursun biz koksun. bunları kargoyla yollayayım güzel olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…