337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

seninki yine iyiymiş alıp biriktirio bnmki elini sürmez
inşallah iyi geçer görüşmen canım çalışmak senin içinde iyi olur kafan dağılır tabi enişte baya kıskanır herhalde merak eder falan :44:

seninki yine iyiymiş alıp biriktirio bnmki elini sürmez
inşallah iyi geçer görüşmen canım çalışmak senin içinde iyi olur kafan dağılır tabi enişte baya kıskanır herhalde merak eder falan :44:

amaan seninki de tam dayaklık canım ama yaasen yavas yavas yola getir onu bence

ayy kıskanmaz mı hem de nasıl kıskanır, çok kıskanç yaa
ama evde çok bunaldığımı biliyo, o yuzden çalışmamı da istiyor

nasıl yola getirecem tatlım ağaç yaşken eğilir yaşı ufak olsa hallederdikte 30 yaşındaki herifi yola getirmek baya zor

nasıl yola getirecem tatlım ağaç yaşken eğilir yaşı ufak olsa hallederdikte 30 yaşındaki herifi yola getirmek baya zor

he dogru sizin aranızda yaş farkı vardı dimi hatırladım
olsun olsun erkekler her yasta çocuktur.. benim kuzenim 21 yasında eşi 30 yaşında hala der ki çocuk gibi onu büyütmeye çalışıyorum... yani hala ümit var sen pes etme

Son düzenleme:

iyi bari uğraşiiim biraz yani odunumu yontiiim en azından yontulmuş odun olsun canım jandarmam bnm

iyi bari uğraşiiim biraz yani odunumu yontiiim en azından yontulmuş odun olsun canım jandarmam bnm

ayy jandarmamı özlediiiimmm
neyse ben artık yatim canım yarın 7de kalkıcam
çok fena uyku problemim var zaten uyuyamıcam 1 saat en az..
iyi gecelerrr optum seniiii

günaydınn bayanlarrr...Rüyama geldi aşkıcımmmm.Dün kızılaydan gelmişler kan bağışı için...
Aşkımda duyarlı adamdır hemen gitmiş vermiş
ayyy walla kızlar ya böyleee hala aradıgında ne diyecegınımı bilemiyorum ...
kem kümm
gelll üleynnnn gelll

Geçen Zaman (%11)
18 gün, 8 saat, 57 dakika, 57 saniye
Kalan Zaman137 gün, 14 saat, 2 dakika, 3 saniye
Özetle, son 11,887,323 saniye...

günaydın tatlım :)
geçenlerde bizimkilere de gelmişler ama benimki verememiş..çok pimpiriklidir kendisi mikrop kapacak diye ödü kopar :) ondan korkmuş :)
geçenler de de ası yapmışlar davul gibi şişmiş kolu..o yüzden daha da korkmuş..
dün bizimkilere de yazılı yapmışlar cavusluk sınavı için..atış yaptırmışlar bol bol..yazılı zormus ama baya baya tarih soruları falan sormuşlar..benimki kopya çekmiş :))))) liseden arkadaşıyla aynı yerde yapıyor askerliği...liseyi o arkadaşı sayesinde bitirmiş :) dün yine cocuktan kopya çekmiş ya :) duş artık cocuun yakasından dedim bende :) essek kadar adam oldun hala kopya mı çekiyorsun dedim :) herkes çekiyordu ya bende garantiye aldım dedi :) ODTÜ mezunu da cocuk :))))))
bakalım çavuş olacak mı olmayacak mı :) 5 Ocak ta gidecekleri yerler falan belli olacak..

tatlım walla bizimkiler otomatık çavuş diye atılacalarmış.Sen dün öyle deyince sınav falan bende bi sorayım dedım.Bizde sınav yok dedi...
Bizimkide 15 yıllık aile dostu ile aynı yerdeler,gerçi ben bundan hiç ama hiç haz etmıyorum ama neyse 5 ay sıkacagım dişimi artıkın
cehkumm her gün dua ediyommm kızz bızımkı 15 ay olsa biz burda kesin fıttırırdık

günaydınn kızlaaar..

ya bugün yemin töreni var benimkisinin ama ben gidemediimm (( tüm ailesi gitti en önemli kişi yook olmazki :) iki gün yol izni vermişler az da olsa yarın görüşebilicez ama yine de orda olmayı çooooook isterdimmmm

fıttırma konusuna sonuna kadar katılıyorum arkadasımmmm

bende gidemedim be
amam ınat ettım martta gidecegimm.İyice özlemim tavan yapmış olurrr

böyle deli gibi aşıgım,ölüyorum bitiyorum diyenler için ayyy ne sırnaşık şeyler vıcık vıcık ıykk derdimm. Bır daha kimseyi kınamam bin beter oldum yaa şimdii:86:

Günaydın 337 melekleriiiiiiii
Şafak 137
Dün aradı bebeğim ama nasılda soğuk konuştum arka arkaya aradı neyin var senn dedi iyiyim bende dedim sesin öle değil dedi sana öle gelmiştir dedim kudurduuuuuu kapatınca pişman oldum ama napım çok bozuldum dünkü olayaaa kırıldım oda anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…