Günaydın 337 melekleriiiiiiii
Şafak 137
Dün aradı bebeğim ama nasılda soğuk konuştum arka arkaya aradı neyin var senn dedi iyiyim bende dedim sesin öle değil dedi sana öle gelmiştir dedim kudurduuuuuu kapatınca pişman oldum ama napım çok bozuldum dünkü olayaaa kırıldım oda anlasın
özet gec tatlım dun ne oldu kı:26:
böyle deli gibi aşıgım,ölüyorum bitiyorum diyenler için ayyy ne sırnaşık şeyler vıcık vıcık ıykk derdimm. Bır daha kimseyi kınamam bin beter oldum yaa şimdii:86:
Dün doğumgünüydü kuzum ben geceden başladım ayyyy yarın ne desem napsam diye nasıl heyecan yapıyorum dün sabahtan işte kaynanamı aradım dedim brkla görüşemedim sizle görüşym falan işte malum dgünüyaaaaa ne dese begenirsin biz konuştuk sabahhhh dediiii vay anasını dedim sonra oda dedi seni akşama saklamıştır rahat konuşmak için çünkü bizde pek konuşamadık falan dediiii ama olsun biliyodur o benim nasıl heycan yaptımı neden aramıyoooooo özlemden dolayı alınganlık yapıyorum biliyorum ama gerçekten konuşma metni bile çıkarmıştım okadar yani düşünn çünkü telefondan başka bişey olmadığı için
Dün doğumgünüydü kuzum ben geceden başladım ayyyy yarın ne desem napsam diye nasıl heyecan yapıyorum dün sabahtan işte kaynanamı aradım dedim brkla görüşemedim sizle görüşym falan işte malum dgünüyaaaaa ne dese begenirsin biz konuştuk sabahhhh dediiii vay anasını dedim sonra oda dedi seni akşama saklamıştır rahat konuşmak için çünkü bizde pek konuşamadık falan dediiii ama olsun biliyodur o benim nasıl heycan yaptımı neden aramıyoooooo özlemden dolayı alınganlık yapıyorum biliyorum ama gerçekten konuşma metni bile çıkarmıştım okadar yani düşünn çünkü telefondan başka bişey olmadığı için
ayyy kuzum kötü olmuş amaaaaa
pollyanna olalım ve diyelim ki
'sevgilim bensiz dogum gunu gecırıyor en iyisi unutmuş gibi yapalım onuda üzmeyim km bilir oralarda bensiz ne cok uzuluyordur garıbım..Askerde olsam bunu ona yapamam en iyisi unutmus ayaği cekeyim onu zahmete sokmayım'
walla boyle dusundu eniste
4.5 ayımız kaldı kızlar sıkın dişi gelince kanı beyinlerine zıplatırırz
Ben çıktım kızlar gelebilirsem grşrzzz ATO ya gitcem işler uzun sürebilir öpüldünüz
tatlım walla bizimkiler otomatık çavuş diye atılacalarmış.Sen dün öyle deyince sınav falan bende bi sorayım dedım.Bizde sınav yok dedi...
Bizimkide 15 yıllık aile dostu ile aynı yerdeler,gerçi ben bundan hiç ama hiç haz etmıyorum ama neyse 5 ay sıkacagım dişimi artıkın
cehkumm her gün dua ediyommm kızz bızımkı 15 ay olsa biz burda kesin fıttırırdık
aaayyy kızımmmm kesin fittirirdik yaaa...düşününce bile dayanamıyorum..
Allah sabır versin uzun dönemlere ya..çok zormus yahu..
yahu şafak 137 oldu..ben hala arada,sevgilim napiyor ya bi arayıp konuşayım,diyorum hala!!!!elim telefona gidip gidip geliyor!!!!sonra kendi kendime,kızım saf misin cocuk asker!diyorum..
alışamadım hala..
Haklısın canım ama gerçekten canım yandı dedimya alınganlık yaptığımında farkındayım ama bırak bi gecede neyi var bu kızın diye düşünsün yatsın bu akşam sölerim zaten tutamam kendimi dedimya kapatınca koydu içime ama birazcık düşünsün
Güzellikleeeer mektubum gitmiş bu sabah aradı sabah 6.30da hayatımın anlamı günaydın dedi bende günaydın aşkım sesn çok ii geli hayrdır dedm sen bilirsin bilirsin dedi muzur muzurunutmuşum tabi mektubu o uyku sersemliğiyle noldu ya merak ettm dedm aşkımın mektubu geldi daha ne olsun dio çok sevnmiş çok duygusaldı valla karizmayı çizdrmeyelim die kendmi zor tuttum dedi oyy ölürüüüm ben birtaneemeeeee özlediiiimmmm :97:
canım ne güzel ya onların bi anlık mutlulugu bizleri çok daha mutlu ediyor mektup eline acık ulaşmıştır sanırım bir sey dedimi bu konu hakkında
Güzellikleeeer mektubum gitmiş bu sabah aradı sabah 6.30da hayatımın anlamı günaydın dedi bende günaydın aşkım sesn çok ii geli hayrdır dedm sen bilirsin bilirsin dedi muzur muzurunutmuşum tabi mektubu o uyku sersemliğiyle noldu ya merak ettm dedm aşkımın mektubu geldi daha ne olsun dio çok sevnmiş çok duygusaldı valla karizmayı çizdrmeyelim die kendmi zor tuttum dedi oyy ölürüüüm ben birtaneemeeeee özlediiiimmmm :97:
Ayyyyyy yaaaaaaaaaaaa ben bu çocugu bu yüzden çok seviyorum yaaaaa kıyamam sıpama bennnn dün tripli konuşmadan sonra aradı şimcik 15dk 14sn konuştuk neyin vardı senin dedi anlattım ne gıcıksın sen yaaaa böyle dedi böleyimdir biliyosun dedim bilmemmi dediiiiiBişeler anlatıyo ben cevap veriyorum şu şöle böle diye sen nerden biliyosun bu kadar şey ben daha öğrenemedim dediiii kızlar sağolsun ben bilirim dedimmmmm Çokkkk özledim ama yaaa bide kızlar aşkımcıma dedim şafak 137 nasıl sayyosun sen dedi 139 diyo şafak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
ewt bende gönderdim mektup bitanede kazak aldım arasına koydum resmimi koydum bitanede akalım napck yarın orda olurmuş postakazak fermuarlıu arasına mkoydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?