evet evet yılbaşı dıye ızın verıyorlarmıs
bızımıde abısıne gecer..
yemın torenınden sonra bolbol kavga ettıgımız ıcın aılesı ıle vakıt gecıremedı.sımdı vakıt gecır dıyorum hatta benı arama hıc kavga etmeyelım
neden kavga ettiniz kiiii
bunlar napıcak dışarda 4-5 erkek baş başa ya
kıskandım şimdi, hadi benim sevgilim akıllıdır da yanındakileri tanımıyorum
ne diim allah hiçbirini şeytana uydurmasın:26:
valla uyarlarsa şeytana bizde uyarız şeytana keseriz herifleri
süpersin :) şimdi az önce yolladığın nurettin rençberi dinliyom çok güzel, ağlama diyo ama çok güzel ağlatıyo. bunu bi de gece dinlesem tam motive daha güzel ağlanır
....sen leyla’ydın bende mecnun çöller içinde sen alevdin bende rüzgar küller içinde gel de bir gör şu halimi kullar içinde yeşermez bahçem kapanmaz yaram zaman içinde ağlama yar bir gün gelir bu hasret biter döneceğim ağlama, bekle beni ağlama...
süpersin :) şimdi az önce yolladığın nurettin rençberi dinliyom çok güzel, ağlama diyo ama çok güzel ağlatıyo. bunu bi de gece dinlesem tam motive daha güzel ağlanır
....sen leyla’ydın bende mecnun çöller içinde sen alevdin bende rüzgar küller içinde gel de bir gör şu halimi kullar içinde yeşermez bahçem kapanmaz yaram zaman içinde ağlama yar bir gün gelir bu hasret biter döneceğim ağlama, bekle beni ağlama...
selam kızlar nasılsınız...
benimki geçen hafta çarşıya çıktı önce kahvaltı yapmışlar arkadaşlarıyla sonra okey oynamışlar sonrada internet kafeye gitti akşama kadar görüntülü konuştuk...
iki gündü izni 2 gün boyunca msnden konuştuk çok güzeldi...
bu hafta da çıkarsa yine konuşacağız hafta sonunu iple çekiyorum...
ay kimler gelmiş yumicim gelmiş napıyosun kıs bak yeni şarkı buldum süper nurettin rençber ağlama yar bi dinle diğer şekerler dinledi sende beğencekmisin bakalım
süper demi dün gece radyoda çalışıyodu bende mektuğ yazıyodum açtım ay bir ağladım hüngür hüngür çok kötü oldum ya iş yerindede dinliyorum onu süper telime atcm o şarkıyı ya
bende atcam efkarlanınca tak kulaklıkları dinleben bu adamı hiç bilmiyodum da balım sayesinde tanıştım aşk sana benzer de süper bunun şarkılarını ilk onunla dinlediğim için daha bi apayrı yeri var ben de nerde hangisini dinlemişsek gözümün önünde hepsi ya oofff offf .........
valla dün bende aşkıma mektup yazarken açtımn radyoyu bu şarkıcıyı bilmem normalde dokunaklı sölüyo sözleride süper bende takcm kulaklıkları çal babam çal
hoşgeldin hayatımmnasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?