337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bebişlerin? allah mı söyletti yumicim..hepimizin güzel güzel bebişleri olsun inşallah

kızlar ben kaçar aramayan enistelerde arasın temennileri ile kabuguma cekılıyorum.yarın goruşmek üzere

kızlaaarr bu akşam sevdiğimle nette konuştuk pazar günü teslim olurken teli de yanına sokacakmış ama korkuyorum ya yakalanırsa diye :18:

d_lake canım aminnn
DELYSHE iyi geceler kuzum allah rahatlık versinn
esra 152 bende telefon götürdüm içeri sokucaktı arkadaşları sakın alma ilk girişte sıkı arama oluyomuş dediler ben eve geri getirdim tel.i bence risk almasın ustaya geçsinler sokar nasılsa kuzum

anammmm ne dansözü kızlarrr ben kıskanırııım şaka olsun bu lütfennn kudururum bn burda üüüüüf nefret ediorum bu dansözlerden pis dansözler :84:

esra 152 bende telefon götürdüm içeri sokucaktı arkadaşları sakın alma ilk girişte sıkı arama oluyomuş dediler ben eve geri getirdim tel.i bence risk almasın ustaya geçsinler sokar nasılsa kuzum

bende istemiyorum canım ama inşallah dinler de sokmaz

benimki yarın yoğun olucaz bebeğim arayamayabilirim demiştibu yoğunluğun dansözle alakası yoktur dimiyok canım daha nelergünahlarını almayalım er kişilerimizin

aman burdurdaki dansözler çirkin oluo annem yaşında hepsi

Icannn doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım,iyiki seni tanıdık,sevdiklerinle,sağlıkla ve askerinle nice mutlu yıllara kuzum

Son düzenleyen: Moderatör:
e burdurluyum arkadaşım yazın bi düğünde çıktılar da eşimle birbirimize girdiydik burada alman askeri çok o yüzden vardır varsa dansöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…