- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
hoşbulduk canıımm onlar öyle düşünmüyo işte, gençmişim heyecanlıymışım o yüzden böyle davranıyomuşum. evet öyle gencim heyecanlıyım ve oğullarına aşığım dediiğin gibi bunla gurur duymaları gerekirken nereye çekiyolar. ama ben dediğin gibi uçakla gitcem askerim arasın son kez konuşiyim alıcam biletimi
iim çok şükür bugün öğlen konuştum aşkımla koğuş nöbetçisiymiş rahat rahat konuştuk en az7-8 dk ii geldi normalde 2 dk ancak konuşuyorduk onda da bütün söyleyeceklerimi unutuyordum
eskişehirdeyim..sen nerdesin?
istanbuldayım canım ama kısmetse ankaraya gelin gelicem o zaman daha yakın oluruz eskişehir-ankaraahiç gitmedim ama çok anlatıyolar eskişehiri süpermiş
haklısın canım hiç takma ne alaka gençlikle heycanla kim sevdiğinin yanında olmak istemezki,iyi yapmışsın sen bırak laf ederlerse erkek arkadaşın der zaten benim için geldi gurur duyacağınıza laf ediyosunuz diye,sen ayırt ama biletini canım son anda hem daha pahalı oluyo hemde bulamassın falan allah korusun
ayırttım canım onların gelip gelmeyecekleri belli değildi geç bile kaldım oyüzden pahalandı her geçen gün ama gözden çıkardım herşeyi yeterki gidiyim
keşke ben de gidebilsem bir tanemin yemin törenine
ben yeni üye oldum ve onun için forumda sohbet ediyorsunuz ya onu nasl yapıysnuz bilmiyorum bi zahmet söyler misin?
çok sıkıldım yaaa
ben de yarın istanbula geliyorum..dönüşte götüreyim senide..sevgilim yanımda olmayınca kendimi atıyorum başka şehirlere..yeni yıla yalnız girmemek için geliyorum kuzenimin yanına
eskişehir çook güzel ama gerçekten aşıklar şehriherkes sarmaş dolaş..yalnız gezen bi ben bi de yaşlı teyzeler var sankii herkesi ayırasım geliyo yaa..bu kadarda samimi olunmazki
çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de
çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?