337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iim çok şükür bugün öğlen konuştum aşkımla koğuş nöbetçisiymiş rahat rahat konuştuk en az7-8 dk ii geldi normalde 2 dk ancak konuşuyorduk onda da bütün söyleyeceklerimi unutuyordum

haklısın canım hiç takma ne alaka gençlikle heycanla kim sevdiğinin yanında olmak istemezki,iyi yapmışsın sen bırak laf ederlerse erkek arkadaşın der zaten benim için geldi gurur duyacağınıza laf ediyosunuz diye,sen ayırt ama biletini canım son anda hem daha pahalı oluyo hemde bulamassın falan allah korusun

iim çok şükür bugün öğlen konuştum aşkımla koğuş nöbetçisiymiş rahat rahat konuştuk en az7-8 dk ii geldi normalde 2 dk ancak konuşuyorduk onda da bütün söyleyeceklerimi unutuyordum

ya evet az evvel onu konuştuk kızlarla insan 2dk.da ne diyeceğini unutuyo nasılsından başka bişey gelmiyo aklına:26:

siz nasılsınız kızlar ya 66. mekanize piyade de askeri olan var mı? bir de yemin törenlerine gidecek mi ben gidemiyecem de

istanbuldayım canım ama kısmetse ankaraya gelin gelicem o zaman daha yakın oluruz eskişehir-ankaraahiç gitmedim ama çok anlatıyolar eskişehiri süpermiş

ben de yarın istanbula geliyorum..dönüşte götüreyim senide..sevgilim yanımda olmayınca kendimi atıyorum başka şehirlere..yeni yıla yalnız girmemek için geliyorum kuzenimin yanına
eskişehir çook güzel ama gerçekten aşıklar şehriherkes sarmaş dolaş..yalnız gezen bi ben bi de yaşlı teyzeler var sankiiherkesi ayırasım geliyo yaa..bu kadarda samimi olunmazki

ayırttım canım onların gelip gelmeyecekleri belli değildi geç bile kaldım oyüzden pahalandı her geçen gün ama gözden çıkardım herşeyi yeterki gidiyim

ayırttım canım onların gelip gelmeyecekleri belli değildi geç bile kaldım oyüzden pahalandı her geçen gün ama gözden çıkardım herşeyi yeterki gidiyim

keşke ben de gidebilsem bir tanemin yemin törenine

ben yeni üye oldum ve onun için forumda sohbet ediyorsunuz ya onu nasl yapıysnuz bilmiyorum bi zahmet söyler misin?
çok sıkıldım yaaa

ben yeni üye oldum ve onun için forumda sohbet ediyorsunuz ya onu nasl yapıysnuz bilmiyorum bi zahmet söyler misin?
çok sıkıldım yaaa

HOŞGELDİN canımmşimdi mesela ben bunu yazdımya alıntı yapıp cevap verebilirsin veya konuya cevap ver yazıyo en altta ordanda yazarsınnerede askerin?

çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de

valla bu aralar benimde içim gidiyo yolda sarmaş dolaş aşıkları görüncenasıl özledim ömrümü yaakemal sunalın sakar şakir filmini taktım izliyorum bari kafam dağılıyo azcık

çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de

canım yaa allah analı babalı büyütsün inşallah. onun için daha zor bence çocugunun doğumunda ve senin yanında olamayacak nasıl üzülüyodur o da.. zaman su gibi geçsin bebeğini kucağına aldığı gün tez gelsin inşallah

herkeze iyi aksamlar

yeni üyeler hosgeldiniz, bende pek eski sayilmam gerci ama...

bi bebek daha geliyomus allah anali babali büyütsün

ve yumi siirlerini okudum, cok güzel yaziyosun

sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah..ileride bebeğinize anlatacak çook doğum hikayeleriniz olacak..babası gelebilecek mi yanına?
bende 6 aylık evliyim..kocam gelsin ilk işim bebek yapmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…