337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ican link olan yerde seni çok seviyoru yazılı pasta vardı ama beceriksiz arkadaşın yapıştıramadı

ay valla kıskanıyorum şu anda seni ben burdura geleyim sen istanbula :106:

nasıl süper olurrr bnmmki de istanbul da çünkü bnm evim de tugaya yakın çarşıya inerken görüyorum bazen geçen gün sis vardı fena halde sisin altında eğitim yapıyorlardı

bende tam anlamadım galba burdurda dansöz çıkacakmış bizde ya bizdede çıkarsa falan diye panikledikbööyle ilginç bir konu dönmekte şu anda kızlar

hımm burdur da dansöz varmış söölentisi var

kıyamam ya canım benim seninki neresinde istanbulun?

valla tam bilmiyorum 66. mekanize piyade de şimdilik habipler tarafında istoçun yanındaymış yalnız ustalığı bir değişiklik olmazsa haliç kıyısında bi askerlik şubesi varmış halıcıoğlu herhalde orada olacak

bende tam anlamadım galba burdurda dansöz çıkacakmış bizde ya bizdede çıkarsa falan diye panikledikbööyle ilginç bir konu dönmekte şu anda kızlar

ayy ben de panikledim şimdi yarın ilk iş sorucam var mı öyle bişey diye

istanbuuul
ah benim sevgilim de burda olsaydı nolurdu sankiii

ama askeriyenin bi yandan anti kus inesi yapip da diger yandan dansöz getirecegini pek sanmiyorum

hayırlı biyer olur inşallah benimkide burdurda kalıcakmış canım ya çok üzgündü bugün psikolojisi başlamış bozulmaya ne söylesem kızıyo

bende sorucamda korkuyorum benimki çok asabi saçmalama diye bağırıp yüzüme kapamasından korkuyorum

çaktırmadan sormak lazım hani yarın planlar ne, napıcaksın gibisinden lafa girilmeli
tatlı tatlı sorarsak kızmazlar

niye burdur gzldir ya tugay filan iidr sen onu oluklaraltı tarafına pek salma çarşı izinlerinde anti kuş iğnesi ne ben duymadım

pavyon tarzı barlar var oluklaraltında korkma korkma bişi olmaz ben espiri yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…