benimki yarın yoğun olucaz bebeğim arayamayabilirim demiştibu yoğunluğun dansözle alakası yoktur dimi yok canım daha neler günahlarını almayalım er kişilerimizin
e burdurluyum arkadaşım yazın bi düğünde çıktılar da eşimle birbirimize girdiydik burada alman askeri çok o yüzden vardır varsa dansöz
ay valla kıskanıyorum şu anda seni ben burdura geleyim sen istanbula :106:
bu dansöz muhabbeti ne kızlar tam olarak?:26:
noluyo burdaa ne dansözüüüü
nasıl süper olurrr bnmmki de istanbul da çünkü bnm evim de tugaya yakın çarşıya inerken görüyorum bazen geçen gün sis vardı fena halde sisin altında eğitim yapıyorlardı
bende tam anlamadım galba burdurda dansöz çıkacakmış bizde ya bizdede çıkarsa falan diye panikledikbööyle ilginç bir konu dönmekte şu anda kızlar
kıyamam ya canım benimseninki neresinde istanbulun?
bende tam anlamadım galba burdurda dansöz çıkacakmış bizde ya bizdede çıkarsa falan diye panikledikbööyle ilginç bir konu dönmekte şu anda kızlar
valla tam bilmiyorum 66. mekanize piyade de şimdilik habipler tarafında istoçun yanındaymış yalnız ustalığı bir değişiklik olmazsa haliç kıyısında bi askerlik şubesi varmış halıcıoğlu herhalde orada olacak
ayy ben de panikledim şimdi yarın ilk iş sorucam var mı öyle bişey diye
ama askeriyenin bi yandan anti kus inesi yapip da diger yandan dansöz getirecegini pek sanmiyorum
valla tam bilmiyorum 66. mekanize piyade de şimdilik habipler tarafında istoçun yanındaymış yalnız ustalığı bir değişiklik olmazsa haliç kıyısında bi askerlik şubesi varmış halıcıoğlu herhalde orada olacak
bende sorucamda korkuyorum benimki çok asabi saçmalama diye bağırıp yüzüme kapamasından korkuyorum
niye burdur gzldir ya tugay filan iidr sen onu oluklaraltı tarafına pek salma çarşı izinlerindeanti kuş iğnesi ne ben duymadım
pavyon tarzı barlar var oluklaraltında korkma korkma bişi olmaz ben espiri yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?