337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bakalım gelebilirse gelecek 7 ocakta yemin töreni var dağıtım izni yok

sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah..ileride bebeğinize anlatacak çook doğum hikayeleriniz olacak..babası gelebilecek mi yanına?
bende 6 aylık evliyim..kocam gelsin ilk işim bebek yapmak..

azcık hasret giderinde öyle bebek yapın bence kuzumne güzel daha yeni evliymişsinn

çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de

ay ne güzel ya... sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah Allah analı babalı büyütsün eşin için de senin için de çok zordur şimdi. ben yeni hamile olduğumu öğrendim eşim yanımda olmadığı için üzülüyor.tek tesellisi bebiş 5 aylıkken gelecek. geri kalan 4 ay hep yanımda olacak. kimbilir seninki ne durumdadır. ay çok üzüldüm ya hamilelikten beri pek bi duygusallaştım

afiyet olsun canımm:56.ablam çok meraklıdır süslemeye yarın sabahtan gelir evi panayıra çeviriryarın geç saate kadar otururuz artıksanki normalde çok erken uyuyoruzda dimi

yokk kız nerde anam hacııı benım.süslersem evi öle bi ucunada beni takar süslerin saka bi yana ev pisleniyo diye aklı çıkar hacılığı bahane eder....
:86:

Aşkım aradi 20 dakika konustuk 16 saattır ayaktalarmıs.Kurban oldugum öpeyimde geçsin ayacıkların dedim, öpermisin cidden dediayy cok şirin benim aşkımm öperim tabi dedim "seni seviyorum ben ya" dedi
sonraaa ordakı arkadaşlarından tiyolar alıyormuş..Güzel yerlere götürecekmiş beni gelince
Yarin ki yılbaşı eğlencesine gidemıyorum ya içten içe nasıl sevindı kerata, giseydin eglenırdın falan dedi de ben bilmezmiyim aşkımı....
o mutlu olsun yeterki
Bir gün gelecegını bilmek umuduyla bile ömür boyu beklerim ben bu şaşkın adamı beaaaaaaa

azcık hasret giderinde öyle bebek yapın bence kuzumne güzel daha yeni evliymişsinn

yumicim hiç istemiyordum daha yeniyiz..biraz gezelim tozalım falan diyodum..ama çok garip biişi oldu resmen şu an deli gibi istiyorum..utanmasam evci çıkarttığımızda bile olabilir diyorum artık
özlemden mantıklı düşünemiyorum belkide:18:

sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah..ileride bebeğinize anlatacak çook doğum hikayeleriniz olacak..babası gelebilecek mi yanına?
bende 6 aylık evliyim..kocam gelsin ilk işim bebek yapmak..

ben de 6 aylık evliyim. biz çok seviyoruz çocukları hemen olsun istedik. çok şükür 1 aylık hamileyim. hayırlısıyla senin de olur inşallah...

ayy kıyamam sanaa duygulandımne güzel sevmek ve sevilmek yaaallah tüm insanlara nasib etsin

ben de 6 aylık evliyim. biz çok seviyoruz çocukları hemen olsun istedik. çok şükür 1 aylık hamileyim. hayırlısıyla senin de olur inşallah...

senin yazdıklarını sürekli takip ediyorum canıım..nerdeyse senin kadar heycanlanıyorumkaç yaşındasın peki?

çok özlüyosun ondandır canımm bide çocukları çok seviyosaninşallah olur hayırlısıyla bebişlerin

çocuğuda ben istedim o yokken bana bi ses bi meşguliyet olur die

kızlar ben kaçar aramayan enistelerde arasın temennileri ile kabuguma cekılıyorum.yarın goruşmek üzere

kızlaaarr bu akşam sevdiğimle nette konuştuk pazar günü teslim olurken teli de yanına sokacakmış ama korkuyorum ya yakalanırsa diye :18:

canım sen eşine askerdeyken mi söyledin hamile olduğunu merak ettim şimdi :26:

durun kızlar içime kurt düşürmeyin ben sinir olurum ööle dansöz olayına filan bnmki bişi demedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…