herkeze iyi aksamlar
yeni üyeler hosgeldiniz, bende pek eski sayilmam gerci ama...
bi bebek daha geliyomusallah anali babali büyütsün
ve yumi siirlerini okudum, cok güzel yaziyosun
sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah..ileride bebeğinize anlatacak çook doğum hikayeleriniz olacak..babası gelebilecek mi yanına?
bende 6 aylık evliyim..kocam gelsin ilk işim bebek yapmak..
çünkü 9 aylık hamileyim 13 ocakta doğum bekleniyor bilmez mi yazık onun aklı da ben de
afiyet olsun canımm:56.ablam çok meraklıdır süslemeye yarın sabahtan gelir evi panayıra çeviriryarın geç saate kadar otururuz artık sanki normalde çok erken uyuyoruzda dimi
azcık hasret giderinde öyle bebek yapın bence kuzum ne güzel daha yeni evliymişsinn
sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah..ileride bebeğinize anlatacak çook doğum hikayeleriniz olacak..babası gelebilecek mi yanına?
bende 6 aylık evliyim..kocam gelsin ilk işim bebek yapmak..
yokk kız nerde anam hacııı benım.süslersem evi öle bi ucunada beni takar süslerinsaka bi yana ev pisleniyo diye aklı çıkar hacılığı bahane eder....
:86:
Aşkım aradi 20 dakika konustuk 16 saattır ayaktalarmıs.Kurban oldugum öpeyimde geçsin ayacıkların dedim, öpermisin cidden dediayy cok şirin benim aşkımm öperim tabi dedim "seni seviyorum ben ya" dedi
sonraaa ordakı arkadaşlarından tiyolar alıyormuş..Güzel yerlere götürecekmiş beni gelince
Yarin ki yılbaşı eğlencesine gidemıyorum ya içten içe nasıl sevindı kerata, giseydin eglenırdın falan dedi de ben bilmezmiyim aşkımı....
o mutlu olsun yeterki
Bir gün gelecegını bilmek umuduyla bile ömür boyu beklerim ben bu şaşkın adamı beaaaaaaa
ben de 6 aylık evliyim. biz çok seviyoruz çocukları hemen olsun istedik. çok şükür 1 aylık hamileyim. hayırlısıyla senin de olur inşallah...
yumicim hiç istemiyordum daha yeniyiz..biraz gezelim tozalım falan diyodum..ama çok garip biişi oldu resmen şu an deli gibi istiyorum..utanmasam evci çıkarttığımızda bile olabilir diyorum artık
özlemden mantıklı düşünemiyorum belkide:18:
çok özlüyosun ondandır canımm bide çocukları çok seviyosan inşallah olur hayırlısıyla bebişlerin
yok bee dansoz falan efsaneeeee....balık ayhan cıkarsaaaa dua etsinler.Seni gıcık etmek ıcın demıstır o muhtemelennnn
kızlaaarr bu akşam sevdiğimle nette konuştukpazar günü teslim olurken teli de yanına sokacakmış ama korkuyorum ya yakalanırsa diye :18:
ben de 6 aylık evliyim. biz çok seviyoruz çocukları hemen olsun istedik. çok şükür 1 aylık hamileyim. hayırlısıyla senin de olur inşallah...
efsane olduğunu sanmıyorum benimkide söyledi bugün gidemezsin dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?