bana da geçen hafta yolladı fotoğraflarını, attım telefonuma bakıyorum hep diyorum..
bakma onlara çok çirkin oldum ben, sevme beni öyle diyoo
senin kel kafanı yerim dedim ben deeama gerçekten bi garip olmuş ya söylemedim ama saçlar kısacık, yüzde sakal yok, üstte çuval gibi bi kıyafett
olsun ama yine de
ne kadar değişiyorlar değil mi olsun yine de bizim gözümüzde dünyanın en yakışıklısı onlar :)
evet canım yaa :) bu arada aramıza hoşgeldin biraz geç oldu amaallah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
amin hoşbulduk bnmki saç traşını gitmeden oldu. sakal traşını da orada olmuş ayy yerim ben onu
bnmki de burdurda oldu saç traşını :):):) biz burdurlu olunca masus gitmeden oldu huyludur çünkü düşen kıllar onu kaşındırır orada da ne zmn yıkanabilirim belli olmaz die burda oldu gitti
ilk gördüm zaten sen kimsin,ne yaptın sen sevgilime dedim
sonra iyi olmuş iyi yüzün gözün açılmış dedim
evet ya iyi olmuştur o yüzden gitmeden olması :)
evet ii oldu ocakta gelebilirse doğuma gelecek gelmesin diyordum ya şimdi ben ondan hevesliyim gelsin diee çok özledim napalım uzasın şafağımız ama arada bi mola alalım bakalım neyse kızlar bn yatayım bari ii geceler
bnde aynı tepkiyi vermiştim
bu arada görüşmen nasıldı canım umarım ii geçmiştir
aşkım aradı şimdii 18 dk konuştuk hemde çok mutluyum çook
ayy sağol canım sorduğun için
iyiydi ya bana göre olumlu geçti ama tecrübesiz olunca insan her şey zorlaşıyor tabii, nerde kazancaksam ben çalışmadan o tecrübeyi onu da bilemiyorum
inşallah olur beklemedeyim iştee
sen nasılsın görüşemedik bugün bitti mi kazakk
bu gece aşkımla askerlikle ilgili konuşurken ilk günü anlatmasını istedim ama keşke istemeseydim içime oturduilk gün beni gece 10.30 gibi aramış ama tel çekmemiş konuşamamıştık o gece çok zor gelmiş konuşamadık diye ağlamış hemde uyuyamamış
inş olur canım :26:
iyiyim bnde aradı sonunda aşkım sadece 21 sn konuşabildik ama onada şükür
kazakta bitti bitecek tek kolu kaldı
ayy benim tatlım da hiç uyuyamış, sebep de horlama sesleri
sinir olur horlama sesine uyuyamaz
ama şimdi horul horul uyuyo alıştı tabi napsın
neden o kadar azz
tabi canım en azından sesini duyabildin iyi oldugunu anladın ya o da yeter
ewet ya çok az hemde zaten askım seni çok özledim ama gerçekten hiç fırsat olmuyo arayamıyorum aklım hep sende dedi bnde çok özlediğimi söledim, iyimisin dedim öksürdü ve kapatmam lazım bebeğim dikkat et dedi kapattıama buna bile sevindim kaç gündür sesini duyamamıştım hasta olmuş sanırım kuzum off onun yerine burda bn hasta olsam keşke:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?