hehe senin aklın ne güzel çalışıyo bakk,
ayy ne de güzel olur öyle bi görev ya, hatta ben ararım 156yı aşkım açar
erzurum ama ben ayrıyım sevdiğimden
kızlar ben uyuyorum artık..iyi geceler yarın görüşürüz inşallah
iyi geceler canım rüyanda askerini gör inaşalllaaaaaah
telefonu elinden düşürmezsin eminim zaten genelde bu asker yarenleri telefona bitişik yaşıo mesela ben önceden aklıma gelmezdi şimdi elimden düşmüo
ben hep telefonla yapışığım benim kaderim bu
ayrı şehirlerdeyiz biz o yüzden telefon benim hayatım diyebilirim
ama şimdi boş boş bakışıyoruz telefonlaa
yemin törenini öğrensm gidip barışcam
bizde askımın işi yüzünden bi 6 ay kadar ayrı şehirlerdeydik ama odunum saolsun beni telefona yapıştıracak kadar aramadığı için telefonla sıkı fıkı bi geçmişim yok hatta ve hatta bnmki asla mesaj yazmaz sonra fotoğraf çekinmekten nefret eder bak aklıma geldikçe uyuz oluorum ona:95:
aa biz çok başarılıyız bu konuda sabahtan gece yatana kadar mesajlasırız, 1-2 saat de konusurduk. o hallerden bu hale geldim şimdi 2 dkcık sesini duycam diye bütün gün kıvranıyorumm
bizim hiç dogru dürüst fotografımız yoktu, agladım zırladım bizim hiç fotografımız yok diye.. tamam dedi burda oldugum her gün boyunca çekilcezzz bir sürüü fotografımız olcakşimdi var tabi de çok değil yine de fotografa doymuyorum
tebrik ederim hakkaten başırılımışsınız
fotoğraf konusundada yola getirmişsin anlaşılan maşallah
sözümü dinletebiliyorum neyseki dinler beni aşkım,bazen kolay oluyor, bazen zorla ağlamayla zırlamayla
ben uyuyamadım ya bnm aşkım da gitti gideli grip doktor moktor hakgetire kendi kendine iyileşmeye çalışıyor
uyumayanlar var ne güzel... benim aşkım da hasta kızlar ayakta duramıyo ama eğitime çıkarmışlar yinede bugün sinir oldum...
ay o eğitim konusunda sinir oluyorum bnm eşimin ayağında 2 tane platin var garibim her gün eğitimde ayaklarım ağrıyor deyip duruyor üstüne bir de gitti gideli grip
benim aşkımında bacağında platin var uzun süreli spor yapamaz die rapor vermiş doktor gerçi çıkması lazım artık platinin ağrı yapıo arada ama bakmıyolar rapora falan işte gce bile eğiim yaptırıyolar...
evet ya bnmkinin kalçadan dize kadar platinin biri ömür boyu onunla kalacak diğeri de ayak bileğine yakın yerde 2. sinin çıkması lazım bnmki raporda almadı lazım olursa orada verirler diye orda da doktor yüzü gördüğü yok
ay ne ortak kadermiş canm ya benim askerinde kalçadan dize kadar motor kazası geçirmişti 2 yıl önce işte... doktora gitmek istiyolar sıra gelmiyoki çok acil olcan bayılcan anca öle dio uff çok üzülüyorum valla gelselerde bitse bu işkence
ay ne ortak kadermiş canm ya benim askerinde kalçadan dize kadar motor kazası geçirmişti 2 yıl önce işte... doktora gitmek istiyolar sıra gelmiyoki çok acil olcan bayılcan anca öle dio uff çok üzülüyorum valla gelselerde bitse bu işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?