ewet ya çok az hemde zaten askım seni çok özledim ama gerçekten hiç fırsat olmuyo arayamıyorum aklım hep sende dedi bnde çok özlediğimi söledim, iyimisin dedim öksürdü ve kapatmam lazım bebeğim dikkat et dedi kapattıama buna bile sevindim kaç gündür sesini duyamamıştım hasta olmuş sanırım kuzum off onun yerine burda bn hasta olsam keşke:2:
canım herkes hastaymış yaa benim aşkımda bugün doktora gitti fena üşütmüş öksürüobir an önce iyileşirler inşallah :44:
canım herkes hastaymış yaa benim aşkımda bugün doktora gitti fena üşütmüş öksürüobir an önce iyileşirler inşallah :44:
önemli bişeyi yoktur merak etmee
çok yoğunlar herhalde sizinkiler
bizimkileri bugun hava çok sogukmuş öglene kadar dısarı çıkartmamışlardı sonra ne yaptılar bilmiyorum ama, boş boş oturdu dedii
ay bünyesi zaten zayıf hemen hasta olur
biz olsak onların yerine olur mu gerçektenn
naptıklarını bilsem yoğunluklarını anlardım ama doğru düzgün hiç konuşamadık biz hafta sonu çarşıya çıkacak sanırım o zman konuşuruz herhalde.
insaflıymış sizinkiler ii bari soğuk die çıkartmamışlar herkes öle yapsa ne güzel olur.:26:
geçmiş olsuuuuun canımm
biz olmayınca bunlar kendilerine bakamıyolar anlaşıldııı
bu cumartesi çıkarlar herhalde bizimkiler çıkyıo çarşıya
bugun albay tek tek görüşmüş herkesle, mesleklerini sormuş, işe yarayanlara görev vercekler herhalde
aman boşver sakın işe yarama dedim, yok zaten işe yaramıyorum ben merak etme dedi
ayy bnmkinin hastalığıda çok kötüdür pek bi nazlı olur kan kusturur iileşene kadar hadi bakalım anlasınlar kıymetimizi orda ama hemende iileşsinler yazık çok üzülüorum bn hasta askerlere:85::85:
hiç bakamıyolar hemde canımama yazık yaa çamurlarda süründürüyolarmış askerimiii öle üşüttü heralde
benimkide öyleydi canım ama şimdi sesi çıkmıyoevet yaa bende çok üzülüyorum inşallah iyileşirler hemen
çok iyi telefona bakarım desintelefonun başında ohhh ne güzel hem seni arar hemde oturarak askerlik yapar sıcacık
çamurda niye sürünüyolar ya yazık vallaa
benim askerciğim de atış eğitiminde yere yata yata kollarını morartmış hepp, bi de silahı yüzüne çarpmış şişmiş.. hiç bakamıyolar bunlar kendilerine yaa
neler yaşıyolar ne yapıyolar bilmiyoruz ki canım yaaadi komutan koşturuyomuş çamura gelince de sürünün diyomuş yaa öldürcem o adamı
nerde asker ki sevdiğin esra
çamurlara düş sen komutan, çıkama çamurlardan inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?