valla aynıymış kaderimiz bnmki 5 yıl önce motor kazası geçirmiş ayağı araba ile motor arasına sıkışmış dıştan çakılan platin kırılmış bu sefer kemiğin içinden platin çakmış dr dizine kadar bir de ayak bileğinde var. dr konusu da aynı revir hastaneye sevk etmiş ortopedi servisinde 1 aydan önce sıra gelmezmiş. gripten ölüp gitsen dr yokmuş
çok geçmiş olsun allah korumuş valla canımççnerde askerlik yapıoki ölüp gitse doktor yok falan okadarda yapmasınlar ya insan bunlarda
istanbul da çok kalabalıkmış o yüzden doktor sırayla bakmış normalde girince muayne ediyorlar filan diyorlar ya bnmki daha geçen hafta muayne oldu. doktor gezdiği için revirde dr yok yani allahtan istda arkadaşları var onlar grip ilacı filan getirdiler dışardan
amin bnm cnm da öyle diyor yağmur yağmazsa kar yağıyor o da olmazsa rüzgar esiyor diyor. yemek seçer her gün karnıbahara talim ediyormuş. 6 gündür aynı şeyleri giyiyorum diyordu en son bekleyen olmak daha zor hakikaten insanın gidip yemeğini yapası çamaşırını filan yıkayası geliyor
ii geceler cnm allaha şkr kısa dönem allah uzun dönemlere kat kat sabır versin herkesin askeri sağ salim kavuşsun inşallah
günaydın kızlar :)
eskisi kadar çok giremiyorum artık burayabu ara çok yogunum..ama aklım hep sizde :)
bu sabah yine 6:30 da aradı sevgilim :)
bu cocuk beni duyuyor galiba :) ne zaman erken arar inşallah diye geçirsem içimden,erken arıyor :)))) dün canım sikkindi inşallah sabah erken arar dedim bi baktım arıyor :))))artık ilk hafta olduğu gibi sürekli arayamiyor sabahları..herkes artık o saatlerde telefon basında oluyormuş çünkü :)
dün narlidere deki askeriyede yemin töreni vardı :) önünden geçerken icim bi garip oldu :) nasıl kalabalıktı anlatamam size :) yol feciydi :))) orası zaten çok büyük bir yerdir..anneler,babalar,kardesler,sevgililer,nişanlılar,esler:)))) çok güzeldi çok :)))
gecen sene aynı manzarayı gördüğümde yüzümde bi tebessüm olurdu sadece..ama şimdi o tebessüme gözyaşı da eklendi :))) gorduum bütün askerlere 'kardescegizim' diye sarilasim geldi :)))) seda sayan misali 'yavreeemmmm' diye bağırdım arabanın icinden :))))gecen hafta yaşadıklarımı gördüm :)))
küçükken hep; askerliğini yapmamış biriyle beraber olmam,asker yolu asla beklemem,askere gideceği zaman ayrılırım hiç kusura bakmasın..derdim :)))) asker yolu bekleyenlere sasirirdim..niye bekliyorlar,niye kendilerini bir adam uğruna bekletiyorlar diye!mantığa bak hele :))))))) sevgilim gittiğinden beri aklıma bu geliyor ve gülüyorum kendime :)))) cocuk aklı iste diye :)))) soz konusu sevdiğin adam olunca 5 ay değil,15 ay değil,gerekirse 5 yıl bekler insan..(hatta daha bile fazla:))
onların yerinde mı olmak zor,bizim yerimizde mı...bence bizim yerimizde..
evet onların şartları tabiikide bizden çok daha kötü..ama onlar güne erken başlamalarına rağmen,eğitimdi yemekti nobetti sinavdi atisti derken gunü dolu dolu yasıyorlar..ve bu yüzden de gün daha çabuk geçiyor..diye düşünüyorum..ama bizde öyle değil ki..bizim saate bakmam için o kadar çok vaktimiz var ki..bu yüzden zaten 'zaman ilerlemiyor' diyoruz :)
tabii davulun sesi uzaktan güzel gelir :) bunu bir de onlara sormak lazım ama..bana gore böyle :)))
öyle ya da böyle..şafak düşüyor ya :) uzun da olsa kısa da olsa günler bitiyor :) önemli olan sadece bu suan di mı hanımlar :))))))
benim gibi,yılbaşına ilk defa sevdiği yanında olmayarak girecek olan arkadaslarım:) unutmayın; bu ilk ve son olacak :))))))))
bundan sonra hepimiz yeni yıla girerken sevdiklerimizin kollarında olacağız:) onlarla beraber sayacağız :)
yeni yıl; hepimize saglık,mutluluk ve huzur getirsin..sevdiklerimizle bir ömür boyu beraber olalım,hiç ayrılmayalım insallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :)))) 2011 de sevenler kavuşsun,benim gibi evliliği 4 gözle bekleyenler evlenme teklifli alsın insallaaaahhhhhh :)))))))
Allah razi olsun canim amin Allahim butun asker kardeslerimizi korusun vatanimiz onlara emanet nekadar zor sartlarda vatanimizi korusuolar size anlatamam bu gece kardesim anlatti anlatti ve suan teslim olmaya gtti tekrarsagsalim evlerine donerler ins.
KADIKOYgunaydın tatlım
benım herıf daha arayamadı..Benımkine sordum dansoz falan varmi diye off askım ne arasın yaa dedi..Ama ole bı dedi ki keşke olsada para tatsam der gıbıydı
yarın evci izni almaya calısacaklar dua edın kızlar ınsallah verırler.1 gece olsunnn evinde uyusun bebekimmmmm
Abısı İstanbulda anneside orda balli len benim herüfff...
ballı ki benim gıbı birini bulduuu:76::76:
kendimede payy biçeyim tam olsun
günaydın şekerler benimki dün aradı yılbaşına alem yapcanızmı dedim ne alemi yemin töreni var dışarısımı sandın diyo bende aman öle olsun masus sordum dedim gülüyoaşkım odun olmayamı başladın dedim bişey sölemşti oda yok ben hala romantikim diyo çatlak epey güldük 25 dk konuştuk inş. arar bugün
Koptum ya ozaman bu ballılıkla dansözde gitmesin tatlımminş evci çıkar şekerim ederiz dua tabii bundan sonraki senelere hep beraber onlarla girelim bütün yeni yıllara
töbe de kız yanı ilk dedigine tövde arkasından dediklerine aminn de
allahımmmm kokusunu nasıl özledım nasıl özledımm..dedim şu verecegın tsortu 1 ay sırtından cıkartma ıyıce sınsın..Pis şey dedi bana
eee işteee bitti kokusu bildigin tsort kokuyoo:89:.
acaba diom onun parfumunu bulsam sıksam benı 1-2ay daha idare edermi??
Süper yaageçen sene beraberdik aşkımla yeni yıla beraber girdik kuzenlerle fln hemen bu sabah onu sölüoo gene geliyimmi dio bi ahh deyişim var o bile vay hayatım rüzgar oldu telde dio
önce töbe sonra amiinBen giderken aldım aşkımın parfüm şişesini evdeyken attım çantama napıosun hayatım dedi napcam ya seni alıorum demiştim Adidas fresh ımpact--manyak bi koku her koklayışta bitiorum bide canm parfümünü al ama sıkarken gözlerini kapat sanki yanndaymış bigi hissediosun :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?