337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bizde beraberdik bu yıl doğum günüm onsuz gececek ya bakalım napckkk mektup ulaştımı acaba onu merak ediyorummm

insallah ulasır tatlım.bizımkı hala ogrencek kargo durumlarını abısıne gonderıyım dıyorum gerek yok diyo.Böle ozel esyaların günyüzüne cıkmasından nefret eder...
o yüzden kıslaya gonderıcem ama kargo gıdıyormu bılmıyoo.

bızımkı burrbery clasıc kullanıyor bende bu sefer adıdas victory aldım..sarı olanı...yılbası hedıyesı olarak şisenin yarısnı tsorte bolsltmayı dusunuyrum.Ne oldu derse yedim derimmmm

Adidasdan vazgeçme benmkide mavi olanından neoldu derse seni aldım aşkım de

gönder ya nie göndermiyosun bi hatıra hatırlarsın ya nebilim abisinde filan danışma yapacağın şeyleri sonra millet neler neler düşünüyo ya

Adidasdan vazgeçme benmkide mavi olanından neoldu derse seni aldım aşkım de

benımkı cok hazır cvp be bajımmmmı.Seni aldım dersem beni şisenin içindeki kokulu alkol gibi gordugun için teşekkür ederim aşkım der
espri yapınca genelde üzülüyorum hazır cvp ne olcekkkkkk

Her askeriyeye gidiodur bence kargo tatlım gitmez olurmu öle bi ihtimal yoktur heralde :44:

gönder ya nie göndermiyosun bi hatıra hatırlarsın ya nebilim abisinde filan danışma yapacağın şeyleri sonra millet neler neler düşünüyo ya

walla bakalım tatlım.hediyesını 2 hafta once aldım.Mektubuda bu hafta sonu yazar atarım ama ustaya gonder diyoo.Mart gibide ben gidecegimm..:26:

benımkı cok hazır cvp be bajımmmmı.Seni aldım dersem beni şisenin içindeki kokulu alkol gibi gordugun için teşekkür ederim aşkım der
espri yapınca genelde üzülüyorum hazır cvp ne olcekkkkkk

İşin zor ozaman allah kolaylık versin tatlımm alışmışsındır ama ya sende öle olursun bi süre sonra böle bişey var gerçekten huylarımzda seneler ilerledikçe sanki birbirine benzemeye başlıoo

İşin zor ozaman allah kolaylık versin tatlımm alışmışsındır ama ya sende öle olursun bi süre sonra böle bişey var gerçekten huylarımzda seneler ilerledikçe sanki birbirine benzemeye başlıoo
aynennnn tatlım yaaa bende ne guzel ıste senı kokladıkça ondan kafayı buluyorum,şarhoş oluyorum derim
o da ben seni aşk şarhoşu sanıyordum der meger alkolden kafayı bulmussun askım der.
bende derim insan aşık olunca daha kolay sarhoş olurrr..
naaaaaa naaa naaa böle devameder...
bak kesin gözuyle olacak dialogu sıraladım sanaaaaa

Her askeriyeye gidiodur bence kargo tatlım gitmez olurmu öle bi ihtimal yoktur heralde :44:

mektuba okeyde kargoya hayır dıye duydum...
bakalım bugun ogrencek ogrenmezse de atarım dırek mektup.kargoyuda baska zaman.kısa bi süre avucunu yalasınn

Oyy oyy tatlı atışmalarınızı yesinleeer

herkese günaydınlar :):) canım ben erzurumdayım da askerim burda olmadığından bilemiyorum buranın yemin törenini gelmeyi düşünürsen yardımcı olurum burda sana:)

mektuba okeyde kargoya hayır dıye duydum...
bakalım bugun ogrencek ogrenmezse de atarım dırek mektup.kargoyuda baska zaman.kısa bi süre avucunu yalasınn

Mektup değil normal hediye fln gönderilen kargolar Mardindeki askeriyeye bile gidiosa her yere gider die düşünüorum inş gidiodur canm

herkese günaydınlar :):) canım ben erzurumdayım da askerim burda olmadığından bilemiyorum buranın yemin törenini gelmeyi düşünürsen yardımcı olurum burda sana:)

Aaa sen erzurumdamısın hemşerim ya bende erzurumluyum ama hiç gitmedim daha şimdiye kadar hınıslıymışız bi onu biliorum okadar

çok saol canım ama bilmeden çıkamam ki yola nası öğrenebilirim yaaa biz ayrıyız da yüzsüzlüğümü elime alıp gitcem o da özlüyodur biliyorum :'((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…