337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar tam okuyamadım başlığı ama askeriyeye kargo gider mi diye sorulmuş sanırım. Gidiyor, sevgilimin babası ona yolladı burdan ihtiyaçlarını bi koliyle hatta. Ptt'den aps olarak gönderin hiç bir sorun olmuyor askeriyede :)

DELYSHE günaydın kuzum,resme baktım bende anlamadımya photoshop,yada görünmeyen bir ip 2.askeri havada tutuyo:26:

çok saol canım ama bilmeden çıkamam ki yola nası öğrenebilirim yaaa biz ayrıyız da yüzsüzlüğümü elime alıp gitcem o da özlüyodur biliyorum :'((

canım neden ayrıldınız?daha doğrusu ne zaman ayrıldınız?bence git barışırsınız bu vesileyle

DELYSHE günaydın kuzum,resme baktım bende anlamadımya photoshop,yada görünmeyen bir ip 2.askeri havada tutuyo:26:

yaa kafayı yordum ama ancak şu sekılde olabılır bırbırlerıne capraz sekılde bacak acmıslar.. yakın duran ıkı bacakta capraz durmuşş.

anam bunlar pek bi dolaşmış be..

benimde babam erzurumluu biz gitmiştik palandökende kaymıştık çook güzel erzurumm

Ohh bi hemşerim daha çıktı bende gitmeyi çok istiorum canm ama evlendikten sonra inş aşkımda benim gibi önce türkiye turu sonra dünya turu die düşünüo hayalimizde bizim her tatilimzde başka bi yeri gidip görmek

Son düzenleme:
yaa kafayı yordum ama ancak şu sekılde olabılır bırbırlerıne capraz sekılde bacak acmıslar.. yakın duran ıkı bacakta capraz durmuşş.

Gülme krizine girdim ben resme baktıkça gülüorum o ne yaa öleee :44:

Son düzenleme:

Delyshe duydunmu canm bak bence bekleme sen öğrenmesini gönder garanti gider hem süpriz olur aşkınada

Delyshe valla ben bişey anlamadımzaten kıyafetler çok komik etek külotlu çorap
KADIKÖY valla hemşo oldukevet aynen özellikle karadenize ve doğuya gitmek istiyoruz,gerçi benim gezgin maymunum 5 ülke gezmiş amabende ilk kez onunla çıkıcam yurt dışına kısmetse mısıra gitmek istiyoruzromada olabilir

Delyshe duydunmu canm bak bence bekleme sen öğrenmesini gönder garanti gider hem süpriz olur aşkınada

duydum tatlımmmmm
hafta sonu yazıyorum hata bugunde hedıyesını alacagımmm.kazak,sweat tarzı bırsey kargo edecegım.......
ustaya kadar ıdare eder askımı..pazartesi ptt kargo ıle yollarımm canımın dibinee

Kıs yumi erkencisin şekerim

günaydın kuzummbu hafta son tatilim haftaya full derslerim uykunun tadını çıkariyim dedim hortladım sabah sabahcitl dün doğumgününü kutladım pasta resmi koyucaktım olmadı sadece linki çıktı beceriksin arkadaşın ekleyemedi falan yazdım okudunmu?

Hemşom bende ilk defa yurtdışına onunla çıkıcam cnam oda sadece almanyaya gitti okadar ahh hayali bile heyecanladırıo yaa

Hemşom bende ilk defa yurtdışına onunla çıkıcam cnam oda sadece almanyaya gitti okadar ahh hayali bile heyecanladırıo yaa

bende romaya gidelim diyorum aşk çeşmesimi nedir ondan varmışya belki benim oduna iyi gelirde azcık romantikleşirr

teşekkür ederim cnm arkadaşım ya düşünmen bile yeterli cnm ewt ya uyuyum dersin sabah sabah hortlarsın bende öleyim

teşekkür ederim cnm arkadaşım ya düşünmen bile yeterli cnm ewt ya uyuyum dersin sabah sabah hortlarsın bende öleyim

üzerinde seni çok seviyoruz yazılı pasta resmi bulmuştum hemdetekrardan doğum günün kutlu olsun iyiki seni tanımışız canım,sağlık,huzur ve aşkınla beraber nice yıllaratatilya işte ters insanız uyku tutmaz,ama iş zamanıda uyanamıyorum düşün sabah 9da dersin başlaması lazım 8.30da uyanıyorummüdür diyoki her sabah 9da bakıyorum yumi hocayı daha bigün sınıfta görmedimbende yüzsüzlükle o saatte öğrenciler bile gelmiyo en uygunu 9:45 biz öyle ayarladık sorun yok hocam diyorum dicek bişey bulamıyo odabugünde yılbaşı sabaha kadar ayakta olur ev halkı:26:

AMİN TATLIM bundan sonraki yıllara hepimiz aşkımızla mutlu bir yıl gecer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…