çatlak kıs:)) yaa
benimki az dengesiz gülebilirde yüzümede kapatabilir asabi erkeğüm
Delyshe öldüm gülmektenvarya aynen benimde dilimden düşmüyo bu şarkıı
bak onlara sölesek canım seni ister derhehehehe
hatta çk komik geçende duygulandım bu şarkıda diyoya aklına geeldim biliyrum çok özlediin biliyorum bende senii seviyorum biraaz sabret sanırım kafayı yedim
benimkide var öle bişey diyo
senin yazdıklarını sürekli takip ediyorum canıım..nerdeyse senin kadar heycanlanıyorumkaç yaşındasın peki?
canım sen eşine askerdeyken mi söyledin hamile olduğunu merak ettim şimdi :26:
hee sorma benimkide gittiğimde dedibu iğne olayı yalan diyorum size
bide telefonda askerimize diyelim bu şarkıyı
şaşkın şaşkın noluo kız der
evet o gittikten 1 hafta sonra öğrendim. bitanem benim ya nasıl da istiyordu çocuğunun olmasını. telefonla aradım söyledim heycandan dili tutuldu. konuşamıycam falan seni çok seviyorum beni çok mutlu ettin, bağırmak istiyorum, keşke yanında olsaydım da sana sarılabilseydim dedi. gece yine aradı sonra hala inanamıyorum dedi. o mutluluğu herşeye değerdi
bende söledim yalan dedim ya böle bişey yok bence dedim sende bi değişiklik yok dedim doğru diyosun diyo
kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle diosizinkiler çorba içmiyo galiba
Aaa sen erzurumdamısın hemşerim ya bende erzurumluyum ama hiç gitmedim daha şimdiye kadarhınıslıymışız bi onu biliorum okadar
kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle diosizinkiler çorba içmiyo galiba
ayy kıyamam üçünüzedeeee
hayırlı olsun hamileleğinde afrasyap. tez zamanda kavuştursun eşinle rabbim..
tabi bizideee
off çok zorrrr:84::84::84::84::84:
çok duygulandım şimdi:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?