337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bi gerdan kırışım varrr annem geldi ne oluyo be kimin canı seni istiyo agzına çarparımm hee dedi
kulaklık vardı kulagımda fazla bagırmısım

çatlak kıs:)) yaa

çatladım kız asktan he walla

benimki az dengesiz gülebilirde yüzümede kapatabilir asabi erkeğüm
Delyshe öldüm gülmektenvarya aynen benimde dilimden düşmüyo bu şarkıı

tuğba ablamıza hürmetler.gecende bi sarkı dınledım o da komedi idi bulursam koyaım buraya

hatta çk komik geçende duygulandım bu şarkıda diyoya aklına geeldim biliyrum çok özlediin biliyorum bende senii seviyorum biraaz sabretsanırım kafayı yedim

valla sölüyo cnm seni istiyo diyo acık acık çtlk ya

aradı askerr yarriimmmmm:78::78::78:
daha belli olmamış onun görevi...
off babam evdeydi hiç rahat konuşamadımmmm
aşkım balım diyemeden kapadımm
nyseee akşam arar gene 1 saat konuşuruzzz :78::78:

canım sen eşine askerdeyken mi söyledin hamile olduğunu merak ettim şimdi :26:

evet o gittikten 1 hafta sonra öğrendim. bitanem benim ya nasıl da istiyordu çocuğunun olmasını. telefonla aradım söyledim heycandan dili tutuldu. konuşamıycam falan seni çok seviyorum beni çok mutlu ettin, bağırmak istiyorum, keşke yanında olsaydım da sana sarılabilseydim dedi. gece yine aradı sonra hala inanamıyorum dedi. o mutluluğu herşeye değerdi

ayy kıyamam üçünüzedeeee
hayırlı olsun hamileleğinde afrasyap. tez zamanda kavuştursun eşinle rabbim..
tabi bizideee
off çok zorrrr:84::84::84::84::84:
çok duygulandım şimdi:85::85:

kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle dio sizinkiler çorba içmiyo galiba

valla bilmiyorum yemeklerde oluyomuş bende duydum ama benmki dediki atıyolar diyolar ama bende bi farklılık yok dedi seni daha çok isitoyrum diyo bende seni ayırdılar mı dedim gülüyo

ayy kıyamam üçünüzedeeee
hayırlı olsun hamileleğinde afrasyap. tez zamanda kavuştursun eşinle rabbim..
tabi bizideee
off çok zorrrr:84::84::84::84::84:
çok duygulandım şimdi:85::85:

teşekkür ederim canım Rabbim hiçbirimizin gözünü yolda bırakmasın. zaman su gibi akıp geçsin de bitsin bu hasret :84:

kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle dio sizinkiler çorba içmiyo galiba

arkadaşım söylemişti yemeklere şap atıyorlarmış. bu da erkeklerde kıllanmaya sebeb oluyormuş. ya geldiklerinde kurt adam olurlarsa? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…