aramadı dedım ya hemen aradı.yine silah eğitimi varmış. Dıyecegın varmı askım dedım.yok askım dedi odun dedım.efendım dedı
pek kibardır kendısı efendin oluyorum tabi benı sevirsen dedim.
'he' dedi:60.
ay benki içmiyo içene de bi kızıyo duman duman die kızıyoooo
yaa varya normalde tel.de bende diyorum bişey diyomusun diye hayır sen?diyo evet var seni çok seviyorum diyorum teşekkür ederim bebeğim diyo odun insan bi bende der dimidelyshe sen aslen nerelisin bebişim?
he valla citl kardeş gibi olduk şurda iyiki varsınız
DELYSHE öldüm yorumunabebişim bizim 1.5 saatya her çarşı iznine gidicem allah nasib ederse kuzum benimkide winston içiyo alıpta götüriyim bari
canım sendemi askersin anlamadım ben:26:?allahım kavuştursun bu arada
ay yumi bi alemsin ya benm aşkım iltifaklarar boğuyo nede olsa balıkkk
1.5 saatmiiii
püüüüü
çekmedigin dertler çileee kalmadııı,feryatsizz gündüzümm gecen olmadııııı
bizde o hayallerle yattık kalktık.İstanbul çıktı enterasan tarafı ben aslen istanbulluyum ama şu anda başka bi şehirdeyim.İşim burda gidemıyorummm...
ahhhh cendermeee ahhhh
ay yumi bi alemsin ya benm aşkım iltifaklarar boğuyo nede olsa balıkkk
:))))) hayır canım ben asker değilim ama sayesinde bende askerlik yapıyor gibiyim.Yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum,ee eeşim yanımda yok dokunamıyorum :))) o yüzden öyle yazdım...
citl bende balığım kuzum enişte gibi bende duygusalım aşkımda senin gibi oğlakgeçinip gidiyoruz işte
DELYSHE çok tatlısın yabende istanbuldayım avrupa yakasında aşkıma tekirdağ çıkınca o yüzden çok sevindim yakın diye ee istanbulda nerdeydin canım?
citl bende balığım kuzum enişte gibi bende duygusalım aşkımda senin gibi oğlakgeçinip gidiyoruz işte
DELYSHE çok tatlısın yabende istanbuldayım avrupa yakasında aşkıma tekirdağ çıkınca o yüzden çok sevindim yakın diye ee istanbulda nerdeydin canım?
madem istanbullusun kuzummm az çok beni tanıdın nerelı olabilirim???
kısa ıpucuda vereyım MAzhar osman
anladım canımnöbet falan diyince senide bayan komutan sandım doğru valla hepimiz askeriz onlarla
madem istanbullusun kuzummm az çok beni tanıdın nerelı olabilirim???
kısa ıpucuda vereyım MAzhar osman
Kızlar İstanbulda ki herkesi çok kıskanıyorum şuan ona göre...
Yumi benim eşim de İstanbul da avrupa yakasında asker şimdi.Ben 7 ocakta yemin törenine gelcem.Orada havalar nasıl,nasıl kıyafetle ralayım yanıma,çok kalın giysilermi almam lazım...
Birde sokaklardan haber ver bana...Çok süslü is ekızlar bende süslenip püslenip gelcem :)
canım yerine göre değişiyo bizim burda mesela kızlar podyuma çıkmış gibi süslenirama geneli süslüdür bence süslen yakışır valla aşkında bayılırr hava soğuk olabildiğince sıkı giyin derim
delyshe canım cidden mazhar osman mı? :)
ay bu soru biraz tuhaf oldu mazhar osman tarafları mı demek daha usturuplu olurdu :)
Yumi yaaaaa ben daha çok kıskanmaya başladım şimdi ama ya...O zaman yanıma topuklu ayakkabıdamı alsam ben,kar filan olmaz inşallah güzel görüneyim derken kırmıyayım bir tarafımı sonra...amanın ya İstanbulun kızlarıda 5 ay süslenmeyiversin canım((
yes all right
bakırköy sahil yolu hava alanına yakındık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?