337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yaa varya normalde tel.de bende diyorum bişey diyomusun diye hayır sen?diyo evet var seni çok seviyorum diyorum teşekkür ederim bebeğim diyo odun insan bi bende der dimidelyshe sen aslen nerelisin bebişim?

yaa varya normalde tel.de bende diyorum bişey diyomusun diye hayır sen?diyo evet var seni çok seviyorum diyorum teşekkür ederim bebeğim diyo odun insan bi bende der dimidelyshe sen aslen nerelisin bebişim?

ay yumi bi alemsin ya benm aşkım iltifaklarar boğuyo nede olsa balıkkk

he valla citl kardeş gibi olduk şurda iyiki varsınız
DELYSHE öldüm yorumunabebişim bizim 1.5 saatya her çarşı iznine gidicem allah nasib ederse kuzumbenimkide winston içiyo alıpta götüriyim bari

1.5 saatmiiii
püüüüü
çekmedigin dertler çileee kalmadııı,feryatsizz gündüzümm gecen olmadııııı
bizde o hayallerle yattık kalktık.İstanbul çıktı enterasan tarafı ben aslen istanbulluyum ama şu anda başka bi şehirdeyim.İşim burda gidemıyorummm...

ahhhh cendermeee ahhhh

canım sendemi askersin anlamadım ben:26:?allahım kavuştursun bu arada

:))))) hayır canım ben asker değilim ama sayesinde bende askerlik yapıyor gibiyim.Yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum,ee eeşim yanımda yok dokunamıyorum :))) o yüzden öyle yazdım...

ayyy kızalr çok güldüm muhabbetinize yaa :) kaçırıyormuşum az daha :)

bu arada sabah esra falan burdur daki askerciklerimiz için eğlenceden ve dansözden bahsediyorlardı ya kuzucuklar öğrendiğim kadarıyla sizi kıskandırmak için gösterilen bir çabaymış o :)eğlence var dansöz yok gözünüz hatta gözümüz aydın

citl bende balığım kuzum enişte gibi bende duygusalım aşkımda senin gibi oğlakgeçinip gidiyoruz işte
DELYSHE çok tatlısın yabende istanbuldayım avrupa yakasında aşkıma tekirdağ çıkınca o yüzden çok sevindim yakın diyeee istanbulda nerdeydin canım?

ayyy benım pederimde balıktı cidden cok romantık olurlar... annem kova odun olamazda odune olur
hic unutmam 10.evlilik yıl donümlerinde parise götürecekti annemi bilet falan hersey hazır ben kızımı bırakmam daha kucuk dedi 8 yaşındaydım nrem küçükse
bayram seyran demez begendıgını alırdı anneme..Yeni lokanta acılsa hemen ilk mudavim olurdu..

askımla ben aslan....aslan kadını romantık olur aslan erkegi hareketli kıpır kıpır olur derler aynen

:))))) hayır canım ben asker değilim ama sayesinde bende askerlik yapıyor gibiyim.Yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum,ee eeşim yanımda yok dokunamıyorum :))) o yüzden öyle yazdım...

anladım canımnöbet falan diyince senide bayan komutan sandımdoğru valla hepimiz askeriz onlarla

madem istanbullusun kuzummm az çok beni tanıdın nerelı olabilirim???
kısa ıpucuda vereyım MAzhar osman

Kızlar İstanbulda ki herkesi çok kıskanıyorum şuan ona göre...
Yumi benim eşim de İstanbul da avrupa yakasında asker şimdi.Ben 7 ocakta yemin törenine gelcem.Orada havalar nasıl,nasıl kıyafetle ralayım yanıma,çok kalın giysilermi almam lazım...
Birde sokaklardan haber ver bana...Çok süslü is ekızlar bende süslenip püslenip gelcem :)

anladım canımnöbet falan diyince senide bayan komutan sandımdoğru valla hepimiz askeriz onlarla

Zaten askerden döndüklerinde uzun bir süre eşlerine komutanım diye hitap ediyorlarmış o dönemde bir bayan komutan moduna girerim artık :))))

canım yerine göre değişiyo bizim burda mesela kızlar podyuma çıkmış gibi süslenirama geneli süslüdür bence süslen yakışır valla aşkında bayılırrhava soğuk olabildiğince sıkı giyin derim

Yumi yaaaaa ben daha çok kıskanmaya başladım şimdi ama ya...O zaman yanıma topuklu ayakkabıdamı alsam ben,kar filan olmaz inşallah güzel görüneyim derken kırmıyayım bir tarafımı sonra...amanın ya İstanbulun kızlarıda 5 ay süslenmeyiversin canım ((

canım kar yok şu anda,ben yemin törenine giderken aşkım görücek diye birr süslendimmsaçlarımda kaynak var 2 metre ama bi görsen bide platin sarı aşkım te nerden tanıdı beni o saçlardanyüksek topuklu ayakkabılar falan giydim sende giy özlemişler bide iyice süslenelim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…