337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende söledim yalan dedim ya böle bişey yok bence dedim sende bi değişiklik yok dedim doğru diyosun diyo

kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle dio sizinkiler çorba içmiyo galiba

valla bilmiyorum yemeklerde oluyomuş bende duydum ama benmki dediki atıyolar diyolar ama bende bi farklılık yok dedi seni daha çok isitoyrum diyo bende seni ayırdılar mı dedim gülüyo

citl süpersin yaaya ben yok diyosam %100 eminim benimkinin içmediği kesincitl esra152 nin dediği gibi öyle bişey varsada bizimkiler o yemeklerden yememişler belli

Kızlar bayağıdır sayfaya bakmıyorum.Bu sayfaya baktıkça eşimin daha çok uzun bir süre evde olmayacağını daha çok hissediyorum.Şimdi bir baktım herkes daha neşeli,artık espiriler uçuşuyor.Sevindim bu duruma.Hatta hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş varmış,çok sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Tuba Ekincinin O Şimdi Asker şarkısıda gerçekten çok yerinde bir şarkı.
O şimdi asker eşi de asker :))) Kocama bir kavuşabilsem bende canımın ne istediğini anlatcam ona bir şarkıyla.İnşallah şap atıyorlardır yemeklerine,yoksa onlar bu duurma hiç dayanamaz heralde.
Şimdide içimi kıskançlık duygusu kapladı.
Gittiğimde ona evci izni yazdırcaz.Her hafta sonu dışarıya çıkabilcek.N ebileyim askerler çarşıya çıktıklarında sürekli kızlara bakarlar ya,Çarşı izinlerinde sevgili filan bulurlar.Eşime güveniyorum tabi ama dün birlikte nöbet tuttuğumuz şoför arkadaş bu konuda çok üstüme geldi.Erkek değilmi en iyisi bile o kışladan dışarıya bir adım atsın kızları gördüğüne bayram eder,eee seninki de İstanbul gibi bir yerde Allahtan başka ne ister zaten,Kesin haftasonları bir kızla takılır filan dedi.Bende eşime kıskandığımı söyledim o da çok sinirlendi tabi
Kızlar bend eyemeklerime kıskançlık önleyici birşey katabilsem keşke....İçim içimi yiyor,ben göremiycem elin kızları görecek diye (((

kızlar yokmus ole bısı ben sıze dogrudan agızdan solıyım kocama sordum yok dıooo aksıne ınsanlar orda dahada ısteklılermıs ben bılıooom ızne geldınde dahada ısteklıydı

:44:
kızlar yokmus ole bısı ben sıze dogrudan agızdan solıyım kocama sordum yok dıooo aksıne ınsanlar orda dahada ısteklılermıs ben bılıooom ızne geldınde dahada ısteklıydı

bak görüyomusunuz kıslar şahit olanlar varya adam karısını görmüş bizimkiler gelince gebertecek bizi yumi bak

canım sendemi askersin anlamadım ben:26:?allahım kavuştursun bu arada

:44:

bak görüyomusunuz kıslar şahit olanlar varya adam karısını görmüş bizimkiler gelince gebertecek bizi yumi bak

kız citl sen geçen hafta benim aşkımın yanında olduğumu unuttun galbasana şurda %100 eminim diyosam var bi bildiğim

selamın bonjour bayanlarr...
dayanamadım verdınız gazı verdınız gazı öğlen gittim askıma kazak aldımm..
mor
nasılda yakısır benım esmer bomba aşkımaaaa
hafta sonuda mektup yazıp atıyorum pazartesi günü..
atma atma diyorda eline gecınce gorurum ben onu ağzı kulaklarını da geçer 360 derece turlar,gene yerine konar
bugun aramadı ne öglen ne sabah dun tam 16 saat ayakta durmuş canımın dibi
bugunde silah egıtımı varmış halıyle yorgun yada yogundur

canımın dibii sevdim bu lafı aldım belleğime16 saatmiallah hepsinin yardımcısı olsun yaabende giderken sigara,mektup,çorap götürücem

kız citl sen geçen hafta benim aşkımın yanında olduğumu unuttun galbasana şurda %100 eminim diyosam var bi bildiğim

way anam vay ay unutttum şekerim doğrudur yaaaa bende isityorum aşkımı yawww bizde sap yok

canımın dibii sevdim bu lafı aldım belleğime16 saatmiallah hepsinin yardımcısı olsun yaabende giderken sigara,mektup,çorap götürücem

bi dahamı gidecen gözunu doyursun beeeee
gıcık gıpgıcık hemide...
bende 1 karton alırım wınston light askıma martta gıderken

aramadı dedım ya hemen aradı.yine silah eğitimi varmış. Dıyecegın varmı askım dedım.yok askım dedi odun dedım.efendım dedı
pek kibardır kendısı efendin oluyorum tabi benı sevirsen dedim.
'he' dedi:60.

nolck ya hayatım kadın kadına surda

bi dahamı gidecen gözunu doyursun beeeee
gıcık gıpgıcık hemide...
bende 1 karton alırım wınston light askıma martta gıderken

he valla citl kardeş gibi olduk şurda iyiki varsınız
DELYSHE öldüm yorumunabebişim bizim 1.5 saatya her çarşı iznine gidicem allah nasib ederse kuzumbenimkide winston içiyo alıpta götüriyim bari

he valla citl kardeş gibi olduk şurda iyiki varsınız
Delyshe öldüm yorumunabebişim bizim 1.5 saatya her çarşı iznine gidicem allah nasib ederse kuzumbenimkide winston içiyo alıpta götüriyim bari

ay benki içmiyo içene de bi kızıyo duman duman die kızıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…