bende söledim yalan dedim ya böle bişey yok bence dedim sende bi değişiklik yok dedim doğru diyosun diyo
kızlar iğne falan değilmiş o ya yemeklerde oluomuş bişey benimki öle diosizinkiler çorba içmiyo galiba
valla bilmiyorum yemeklerde oluyomuş bende duydum ama benmki dediki atıyolar diyolar ama bende bi farklılık yok dedi seni daha çok isitoyrum diyo bende seni ayırdılar mı dedim gülüyo
şap olayını biliyorum ama onu hiç duymamıştım valla :44:arkadaşım söylemişti yemeklere şap atıyorlarmış. bu da erkeklerde kıllanmaya sebeb oluyormuş. ya geldiklerinde kurt adam olurlarsa? :26:
citl süpersin yaaya ben yok diyosam %100 eminim benimkinin içmediği kesin citl esra152 nin dediği gibi öyle bişey varsada bizimkiler o yemeklerden yememişler belli
kızlar yokmus ole bısı ben sıze dogrudan agızdan solıyım kocama sordum yok dıoooaksıne ınsanlar orda dahada ısteklılermıs ben bılıooom ızne geldınde dahada ısteklıydı
kızlar yokmus ole bısı ben sıze dogrudan agızdan solıyım kocama sordum yok dıoooaksıne ınsanlar orda dahada ısteklılermıs ben bılıooom ızne geldınde dahada ısteklıydı
Kızlar bayağıdır sayfaya bakmıyorum.Bu sayfaya baktıkça eşimin daha çok uzun bir süre evde olmayacağını daha çok hissediyorum.Şimdi bir baktım herkes daha neşeli,artık espiriler uçuşuyor.Sevindim bu duruma.Hatta hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş varmış,çok sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.Tuba Ekincinin O Şimdi Asker şarkısıda gerçekten çok yerinde bir şarkı.
O şimdi asker eşi de asker :))) Kocama bir kavuşabilsem bende canımın ne istediğini anlatcam ona bir şarkıyla.İnşallah şap atıyorlardır yemeklerine,yoksa onlar bu duurma hiç dayanamaz heralde.
Şimdide içimi kıskançlık duygusu kapladı.
Gittiğimde ona evci izni yazdırcaz.Her hafta sonu dışarıya çıkabilcek.N ebileyim askerler çarşıya çıktıklarında sürekli kızlara bakarlar ya,Çarşı izinlerinde sevgili filan bulurlar.Eşime güveniyorum tabi ama dün birlikte nöbet tuttuğumuz şoför arkadaş bu konuda çok üstüme geldi.Erkek değilmi en iyisi bile o kışladan dışarıya bir adım atsın kızları gördüğüne bayram eder,eee seninki de İstanbul gibi bir yerde Allahtan başka ne ister zaten,Kesin haftasonları bir kızla takılır filan dedi.Bende eşime kıskandığımı söyledim o da çok sinirlendi tabi
Kızlar bend eyemeklerime kıskançlık önleyici birşey katabilsem keşke....İçim içimi yiyor,ben göremiycem elin kızları görecek diye(((
:44:
bak görüyomusunuz kıslar şahit olanlar varya adam karısını görmüş bizimkiler gelince gebertecek bizi yumi bak
kız citl sen geçen hafta benim aşkımın yanında olduğumu unuttun galbasana şurda %100 eminim diyosam var bi bildiğim
selamın bonjour bayanlarr...
dayanamadım verdınız gazı verdınız gazı öğlen gittim askıma kazak aldımm..
mor
nasılda yakısır benım esmer bomba aşkımaaaa
hafta sonuda mektup yazıp atıyorum pazartesi günü..
atma atma diyorda eline gecınce gorurum ben onu ağzı kulaklarını da geçer 360 derece turlar,gene yerine konar
bugun aramadı ne öglen ne sabah dun tam 16 saat ayakta durmuş canımın dibi
bugunde silah egıtımı varmış halıyle yorgun yada yogundur
hee doğru yaabenimkide yanımda olsan rezil olurdum diyo yaa
kız citl sen geçen hafta benim aşkımın yanında olduğumu unuttun galbasana şurda %100 eminim diyosam var bi bildiğim
allahım yaa zaman geçsin diye neleri konuşuyoruznormalde hayatta kimseyle böyle konuşmam
canımın dibii sevdim bu lafı aldım belleğime16 saatmi allah hepsinin yardımcısı olsun yaa bende giderken sigara,mektup,çorap götürücem
nolck ya hayatım kadın kadına surda
bi dahamı gidecen gözunu doyursun beeeee
gıcık gıpgıcık hemide...
bende 1 karton alırım wınston light askıma martta gıderken
he valla citl kardeş gibi olduk şurda iyiki varsınız
Delyshe öldüm yorumunabebişim bizim 1.5 saatya her çarşı iznine gidicem allah nasib ederse kuzum benimkide winston içiyo alıpta götüriyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?