canım kar yok şu anda,ben yemin törenine giderken aşkım görücek diye birr süslendimmsaçlarımda kaynak var 2 metre ama bi görsen bide platin sarı aşkım te nerden tanıdı beni o saçlardan yüksek topuklu ayakkabılar falan giydim sende giy özlemişler bide iyice süslenelim kız
geldiğinde banada uğra yakın sayılırız bende avrupa yakasııı
geldiğinde banada uğra yakın sayılırız bende avrupa yakasııı
canım kar yok şu anda,ben yemin törenine giderken aşkım görücek diye birr süslendimmsaçlarımda kaynak var 2 metre ama bi görsen bide platin sarı aşkım te nerden tanıdı beni o saçlardan yüksek topuklu ayakkabılar falan giydim sende giy özlemişler bide iyice süslenelim kız
benım ki hiç süslendırmezbende alıstım pespaye gibi dolanıyırum yanında
devlet memuruyum altımda spor ayakkabı kanvas tarzı pantalon
cokta fifi
bi rimel bı rujj hoppalak disarı
yumi benmkide hasdal ordakilerde süslümü kıs cvp ver şekerim
tmam bebiş benım herüfff duzceye cıktı ama dayı kuzen yıgen ne ararsan orda..yahuu benim anlamadıgım babam emeklı olunca memlekete geldık ama burda pek akrabamız yok gibi.Yine yogunluk orda
Delyshe benimkide kıskançtır ama süsü çok severbütün 337.asker yarenleri güzeliz süse ihtiyacımız yok hıhh iyice aşık olsun erkişilerimiz bizee ee tabi uzun yıllar burda oturduysanız çevre burdadır bebişim ben sıkılıyorum kalabalıktan burası çok merkez çok kalabalık dün gazeteye çıktı hatta kırmızı halı olayı görmemişlikte son nokta ankaraya gidiceğime seviniyorum en azından huzurlu daha sakin
CİTL herkes süslü kuzum ama merak etme orası daha sakin ve aşkının gözü süs püs görmez senden öte eminim
:)))) Aferin canım,ne güzel işte gözü gönlü açılmıştır.
Benim saçlarımda sarıda gitmeden dip boyası yaptırcam,saçlarımda iyice uzun zaten...SÜslenip püslenip gideyim yanına da nasıl olcak otobüste 12 saatlik yol ardından hemen yemin törernine geçersem ki otobüs firmasının servisiyle yemin töreninin olduğu yere gidersem nasıl süslencem ben(( ya nöbetimi bi ayarlasam 1 gün erken giderdim .(
İlk kez fondoten ve eyliner aldım kendime değişik görüneyim aşkıma biraz diye ama eyeliner sürmesi çok zormuş,fondotende öyle acil eğitim şart bana((
hıı birde kilolu değilim ama biraz belimin yan tarafında yağlanma var o yüzden çıtçıtlı atlet tarzında korse aldım,bir taktım amanın sürahi görünümünde oldum,incecik bel kocaman basenler ve popo(( güzel görüneyim derken sürahi gibi gitmeyeyim de :)))
ay bendede kilo yok ama o basen hepimizin ortak derdiiyok kuzum eminim harika olursun,sarı saça bayılıyorum zaten çok güzel duruyo bayanlarda bence fondoten kullanıyorum bende üzerinede bronz allık sürüyorum güzel oluyo ama eyeliner süremiyorum bende beceremiyorum:26 nun yerine göz kalemi ve rimel işte canım otobüs mola verince yap makyajını bence yada mesela oranın otogarında durucakya çok acil wcye gitmem lazım de beklet azcık
ay bendede kilo yok ama o basen hepimizin ortak derdiiyok kuzum eminim harika olursun,sarı saça bayılıyorum zaten çok güzel duruyo bayanlarda bence fondoten kullanıyorum bende üzerinede bronz allık sürüyorum güzel oluyo ama eyeliner süremiyorum bende beceremiyorum:26 nun yerine göz kalemi ve rimel işte canım otobüs mola verince yap makyajını bence yada mesela oranın otogarında durucakya çok acil wcye gitmem lazım de beklet azcık
fontodeni süngerlemi parmaklarınlamı sürüyosun canım,normal krem gibi sürsem olurmu ki... Benim cildimi herkes fondotenli sanıyor zaten ama maksat biraz farklılık olsun,öyle kapatacağım gizliyceğim bir leke filan yok yüüzmde ya krem gibi sürsem iyi olur mu ???
Basenlerim çok büyük değil normalde eşim,arkadaşlarım elbisedede pantolonda da çok güzel durduğunu söylüyorlar ama korse giyince bu kezde o pırtladı :))))
Dediğin gibi dinlenme tesisinde makyajımı yapar,otogarda da tazelerim,az bekletmiş olurum,tabi döndüğümde servis hala bekliyor ise :))))
YUMİMM atamıyorum msj beklemedeyım
aksam söylee deli gibi bi mektup yazayımm.bideee acep recep yarın kargolar acık mıdır:26::26:
benimde öyle çok şükür canım ama yinede vazgeçemiyorum bayılıyorum fondöteneşimdi hayatım stik fondöten aldıysan süngerle sür tabii,ama sıvı fondöten aldıysan krem gibi yedirerek sür ama siler gibi yapma parmaklarınla yüzüne hafif vurur gibi böyle silmeden sür,allıkta sür ama ne güzel durur
yarın c.tesi ve yılbaşı ertesi bilmemki kuzum onuda sorarız ptt kapalıdır kesin ama mng kargo falan belki açıktır,gidiyim geliyimde hallederiz çook öptüm bebişim
Melekler bugun sabahtan itibaren yazdıkalrınızı okuyorum ne yazıcağımı bilemedim sizlerde bu kadar neşeliyken ortamıda germek istemedim...
Bugun yılbaşı sevgilim askerde ve ben ondan ayrıldım oysa geçen yıl birlikteydik çok zor geliyor bunları düşünmek...
sanırım bu gece içkileri alıp,bunalım müziklerle ağlayarak tek başıma sabahlayacağım...canım hiçbiryere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyor belki dışarı çıksam arkadaşlarla biraz daha yaralarım iyileşicek ama şuan tek yapmak isteğim onun hayallariyle anılarıyla oturup içmek ve ağlamak ....belkide onu tamamiyle geçen seneye gömmeye çaılşmak...
Belki bir umut arar yeniyilimi kutlar diye bekliyorum ondan bu yaptıklarının hesabını sormak istiyorum...diceksiniz madem bu kadar seviodun niye ayrıldın ? kırıklık buruklar herşey mevcut.oysa çok deli gibi seven bir aşığım vardı ne olduysa askere giderayak oldu...en çokta kaset gibi sarıyor olsamda askere gitmeden eski sevgilisini aramış olmasını kabullenemiyorum.
Hepinize bol aşklı sabırlı bekleyişler canlarım hepiniz çok mutlu olursunuz sevgililerinizle işallah sizi bir ömür boyu üzmezler ...337.nin buruk meleğiolmasaydı sonumuz böyle
hoşgeldin canımm yeni yılın kutlu olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?