faturasını kontrol ettigimi soyleyemiyorum hotmailine girdigimi bilmiyorama bana yalan soyleme dedim ve baska seylerde yazdım bakalım o ne yazacak .sanorım cok sık nete giremiyo bekliyorum cevabını...
birde biliyomusun yumis gecen hafta ailesi gidecek diye beni yemin torenine cagırmamıstı ya banada mesaj atmıstı suan burda yalnızım yalnız olup gidicem belkide sensiz vs gibi duygusal bir mesaj birde bugun faceden gordumki o mesajı bana atııgı gun asker arkadasları ve yemin torenine gelen arkadaslarının kız arkadasylarıyla klube eglenmeye gitmisler
Tabiki çok zor herkes için ama,dediğin gibi evliyken gitmesi çok daha zor.Çok boş her yer,akşam gelecek diye bekkliyosun ama yok....Zor ya,bekliycez yapıcak bişi yok,kötü olan yanıda bu işte.. Evet aynı ilde kalıyolarmış,karakollara dağıtılıcaklarmış.Zaten yarın çavuşluk sınavı varmış sanırım aşkım öle söledi az önce.Pazarteside belli olcak,hayırlısı artık..Karakol olursa az kişi olacakları için rahat diyorlar,15-20 kişi.Ama çarşı izni 2 haftada 1 oluyomuş.iyi olsunlarda gerisi önemli değil canım.ay canım hepimize zor ama sana daha zordur evlisin bide,ama allahtan 4.5 ayımız kaldı bir ömür kollarında uyanıcaz inşallaahbizde hiç net olayı yok,çarşı iznindede ben gidicem yanına inşallah bir belli olsunda usta birlikleri gerçi bizimkiler jandarmaya seninkide öyle diyorlarki aynı ilde kalıcaklar:26:
Tabiki çok zor herkes için ama,dediğin gibi evliyken gitmesi çok daha zor.Çok boş her yer,akşam gelecek diye bekkliyosun ama yok....Zor ya,bekliycez yapıcak bişi yok,kötü olan yanıda bu işte.. Evet aynı ilde kalıyolarmış,karakollara dağıtılıcaklarmış.Zaten yarın çavuşluk sınavı varmış sanırım aşkım öle söledi az önce.Pazarteside belli olcak,hayırlısı artık..Karakol olursa az kişi olacakları için rahat diyorlar,15-20 kişi.Ama çarşı izni 2 haftada 1 oluyomuş.iyi olsunlarda gerisi önemli değil canım.:
Yok henüz değilaynen öyle hayatımm bu arada hamilemisin peki?=bu hamile smileyide yanlışlıklamı koydun hamilemisin:)?topikte 2 hamilemiz var öyleyse sende 3 olucan ne güzel
Yok henüz değilHoşuma gitti öylesine koydum canım Kısmetse gelince artık..
çok tatlı smiley amainşallah canımm hayırlısıyla bebişlerinizi sevmeyi nasib etsin allah
ayyyy topige bebek gelince nasil seviniyorum, allah istegenlere saglikli bebisler nasip etsin
(öyle mi denir bilemedim simditürkcem iyi degil malesef )
carsi izinleri falan varmis hayirdir acemi birlikte carsi izni varmi
mrb kizlarrr...
Ben dün aksam 22.00de yattim ablamlar falan yoktu bizde annem babam hepimiz basbasaydik
Babam dogum gunum icin pasta almiss aksam onu yedikk biraz tv falan siradan bi gündü bizim icin
erkendende gidip yattim..
Sabah askim aradi dogum gunumu kutladi tekrar,oda erken uyumus dün..
Sabah aradiginda hic keyfim yoktuu yaa nie bilmiyorum icimde bi burukluk..
Sonunda yeni yila girdik insallah bundan sonra gunler daha cabuk gecer..
Bügün yataktan kalmasim hic gelmedi 15.30da kalktim valla
Acayip bir tembellik var üzerimdee bi türlü toparlayamiyorum kendimi yataktan kalkmak istemiyorummm
annemde sen nie bu kadar uyuyosun gece bizden habersiz disarimi ciktin diyo
mrb kizlarrr...
ben dün aksam 22.00de yattim ablamlar falan yoktu bizde annem babam hepimiz basbasaydik
babam dogum gunum icin pasta almiss aksam onu yedikk biraz tv falan siradan bi gündü bizim icin
erkendende gidip yattim..
sabah askim aradi dogum gunumu kutladi tekrar,oda erken uyumus dün..
sabah aradiginda hic keyfim yoktuu yaa nie bilmiyorum icimde bi burukluk..
sonunda yeni yila girdik insallah bundan sonra gunler daha cabuk gecer..
bügün yataktan kalmasim hic gelmedi 15.30da kalktim valla
acayip bir tembellik var üzerimdee bi türlü toparlayamiyorum kendimi yataktan kalkmak istemiyorummm
annemde sen nie bu kadar uyuyosun gece bizden habersiz disarimi ciktin diyo
Yemin töreninden sonra çıkabiliyolar,ama benim eşim jandarma..yemin töreni diger askerlere göre çok erken oluyo,12 gün sonra oldu.O yüzden çarşıya çıkabiliyorlar.carsi izinleri falan varmis hayirdir acemi birlikte carsi izni varmi
Kaynanamlar gelicekmiş akşama oturmaya ööff aşkım olmadan ilk defa gelicekler ya bi tuhaf oldum :95: görüşürz kızlar
yok kuzum usta birliği için diyoruz şimdi usta birliklerine çıkıcaklarya,her hafta veya 2 haftada 1 çarşı izinleri olucak
haa tmm ..bende biran heycanlanmistimm:84:canımm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnice yıllara bebeğimm
kacirmisim dogum gününügecmis dogum günün kutlu olsun barim
bu arada o yorgunluk bende de varben halen yataktayim hic cikasim da yok
kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum
yeni yila nasil girdiniz? güzel yemkler yediniz mi barim?
biz aksam hazir pizza yedikk yaayemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi
kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum
yeni yila nasil girdiniz? güzel yemkler yediniz mi barim?
biz aksam hazir pizza yedikk yaayemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?