337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya kuzum hiç bir sevenin ayrılmasını istemem içim acır ama seninkide çok oldu artıkiyi bir dersi haketti azcık sensiz kalsında görsün yalan atmayınormalde varmıydı yalan söyleme huyu,yoksa bu ayrılıktan sonramı oldu?

Tabiki çok zor herkes için ama,dediğin gibi evliyken gitmesi çok daha zor.Çok boş her yer,akşam gelecek diye bekkliyosun ama yok....Zor ya,bekliycez yapıcak bişi yok,kötü olan yanıda bu işte.. Evet aynı ilde kalıyolarmış,karakollara dağıtılıcaklarmış.Zaten yarın çavuşluk sınavı varmış sanırım aşkım öle söledi az önce.Pazarteside belli olcak,hayırlısı artık..Karakol olursa az kişi olacakları için rahat diyorlar,15-20 kişi.Ama çarşı izni 2 haftada 1 oluyomuş.iyi olsunlarda gerisi önemli değil canım.:

aynen öyle hayatımm bu arada hamilemisin peki?=bu hamile smileyide yanlışlıklamı koydun hamilemisin:)?topikte 2 hamilemiz var öyleyse sende 3 olucan ne güzel

aynen öyle hayatımm bu arada hamilemisin peki?=bu hamile smileyide yanlışlıklamı koydun hamilemisin:)?topikte 2 hamilemiz var öyleyse sende 3 olucan ne güzel
Yok henüz değil Hoşuma gitti öylesine koydum canım Kısmetse gelince artık..

çok tatlı smiley amainşallah canımm hayırlısıyla bebişlerinizi sevmeyi nasib etsin allah

ayyyy topige bebek gelince nasil seviniyorum, allah istegenlere saglikli bebisler nasip etsin

(öyle mi denir bilemedim simdi türkcem iyi degil malesef )

mrb kizlarrr...
ben dün aksam 22.00de yattim ablamlar falan yoktu bizde annem babam hepimiz basbasaydik
babam dogum gunum icin pasta almiss aksam onu yedikk biraz tv falan siradan bi gündü bizim icin
erkendende gidip yattim..
sabah askim aradi dogum gunumu kutladi tekrar,oda erken uyumus dün..
sabah aradiginda hic keyfim yoktuu yaa nie bilmiyorum icimde bi burukluk..
sonunda yeni yila girdik insallah bundan sonra gunler daha cabuk gecer..
bügün yataktan kalmasim hic gelmedi 15.30da kalktim valla
acayip bir tembellik var üzerimdee bi türlü toparlayamiyorum kendimi yataktan kalkmak istemiyorummm
annemde sen nie bu kadar uyuyosun gece bizden habersiz disarimi ciktin diyo

canımm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnice yıllara bebeğimm

kacirmisim dogum gününü gecmis dogum günün kutlu olsun barim

bu arada o yorgunluk bende de var ben halen yataktayim hic cikasim da yok

carsi izinleri falan varmis hayirdir acemi birlikte carsi izni varmi
Yemin töreninden sonra çıkabiliyolar,ama benim eşim jandarma..yemin töreni diger askerlere göre çok erken oluyo,12 gün sonra oldu.O yüzden çarşıya çıkabiliyorlar.

Kaynanamlar gelicekmiş akşama oturmaya ööff aşkım olmadan ilk defa gelicekler ya bi tuhaf oldum :95: görüşürz kızlar

size şimdi geliolarr.
bize ertesi gün geldilerr.
ne yemek yiyebildim ne başkabişi. =(
o yesn diye ıslak kek yapmıştım kimseye yedrmedm o yiyemeynce. koydum tabağa sokaktaki oynayan çocuklara yedrdm.

yok kuzum usta birliği için diyoruz şimdi usta birliklerine çıkıcaklarya,her hafta veya 2 haftada 1 çarşı izinleri olucak

canımm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnice yıllara bebeğimm
haa tmm ..bende biran heycanlanmistimm:84:
tsk ederim tatlimm benimm ..insallah bidaki yas günümü sevdicegimin kollarinda sayarimm

kacirmisim dogum gününü gecmis dogum günün kutlu olsun barim

bu arada o yorgunluk bende de var ben halen yataktayim hic cikasim da yok

tsk ederim canimmmm
valla bu tembellik nie anlamiyorumm sürekli uyumak istiyorumm aksama sabahlara kadar cikmak istemiyorum yataktan:97:

kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum

yeni yila nasil girdiniz? güzel yemkler yediniz mi barim?

kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum

biz aksam hazir pizza yedikk yaa yemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi

biz aksam hazir pizza yedikk yaa yemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..

buda güzel rahat rahat oturmussunuz
bizde önce yemek yap sonra en kötüsü bide bulasik, nefret ederim

ALONEE canım biz ailecek birlikteydik,bir ara yakın bir yerde yemek yedik hemen döndük eve evdeydik bütün gece,yedik durduk pasta börek kekaşkım aradı saat 7 falandı yalan olmasın dedimki tepeden tırnağa aşığım sana güldü yerim seni tatlılığa bak dedibu bana en güzel yeniyıl hediyesi olduusabah 5e kadar ailece sohbet muhabbetle geçti uyuduk sonrasen ner yaptın bakalım?
RaziyErkan afiyet olsun bebişimde pommes kızartması ne kız merak ettim:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…