nooldu canım anlamadım?
Aynen ya,takip ediyorum CASIO'danNerde asker nişanlın yada arkdaşın
Tamamen psikolojiyle ilgili üzülme.Normaldir...bende anlamadim yumi
bi baktim askerim facede, dedim yoksa su onun resmini koyan gicik kiz mi bunun faceine girdi, ama yok askerimmis, ama cok az kaldimeyerse bi saatir bu internetteymis, carsi iznine cikmis.
bi cam ac dedi simdi cikcam geri gec kalmiyimaksilik ya olmadi, anca resimlerini görebildim.
bide cok soguktu, ariycaktim seni vazgectim dedim... arama 500 asker ín arasinda ulasamassin bana dedi
sen beni özlemedin mi dedim.... niye öyle diosun dedi...insan bi özledim der yaa
ne biliyim 25 gün sonra bukadar kisa bi görüsme bana iyi gelmedi istebidi gicik sey cok soguk davrandi
bende anlamadim yumi
bi baktim askerim facede, dedim yoksa su onun resmini koyan gicik kiz mi bunun faceine girdi, ama yok askerimmis, ama cok az kaldimeyerse bi saatir bu internetteymis, carsi iznine cikmis.
bi cam ac dedi simdi cikcam geri gec kalmiyimaksilik ya olmadi, anca resimlerini görebildim.
bide cok soguktu, ariycaktim seni vazgectim dedim... arama 500 asker ín arasinda ulasamassin bana dedi
sen beni özlemedin mi dedim.... niye öyle diosun dedi...insan bi özledim der yaa
ne biliyim 25 gün sonra bukadar kisa bi görüsme bana iyi gelmedi istebidi gicik sey cok soguk davrandi
JJandarma sanırım? Benimde eşim İzmirde Bornova jandarma. Msj geldiğinde bildiirm gelmiyormu ya,takibi zor oluyo forumda.Yeniyim aydınlatın benisözlüm asker canımtekirdağ f tipi cezaevinde senin?
Tamamen psikolojiyle ilgili üzülme.Normaldir...
Hımm evet yazdığın gibiyse durum farklı tabi.Oluruna bırak sende.vallaha onun keyfi yerinde gibi, bu asker psikolojisi sadece bana mi tehsirini gösteriyo acaba?
allah allah asker psikolojisinden falandır diye düşündüm ama ayıp etmiş sen onu bekliyosun sonuçta biraz daha sıcak olabilirdi:26:üzülme canım daha 4,5 ay var var tek başına kalsın,iyice düşünsünde değerini anlasın:26:
benimkiyle faceden konusuyoruz...inkar ediyo kızı aradıgını o beni farklı numaradan aramıstı bende ona dondum 10 saniye surmedi konusmamız nasıl bana guvenmezsin falan diyo yalana bakarmısın elimde faturası var 10 dakika konusmuslar hemde benimki aramıs
sonra ardından hotmailine girip en son gelen faturasını silmisne oluyo ya ben 1,5 senedir nasıl bir yalanla birlikteymisim bana niye yalan soyluo dogruyu soylese belki anlıcam ama niye boyle yapıo ondan nefret etmem icinmi bilmiyorum
JJandarma sanırım? Benimde eşim İzmirde Bornova jandarma. Msj geldiğinde bildiirm gelmiyormu ya,takibi zor oluyo forumda.Yeniyim aydınlatın beni
benimkiyle faceden konusuyoruz...inkar ediyo kızı aradıgını o beni farklı numaradan aramıstı bende ona dondum 10 saniye surmedi konusmamız nasıl bana guvenmezsin falan diyo yalana bakarmısın elimde faturası var 10 dakika konusmuslar hemde benimki aramıs
sonra ardından hotmailine girip en son gelen faturasını silmisne oluyo ya ben 1,5 senedir nasıl bir yalanla birlikteymisim bana niye yalan soyluo dogruyu soylese belki anlıcam ama niye boyle yapıo ondan nefret etmem icinmi bilmiyorum
teşekkür ederim tatlım seninde
umarım 2011 hepimize güzellikler getirir:89:
senin askerin nerdeyi?
ya dogru bisey yapmamis bencede ama senin durumunda karsilikli sakin sakin konusmak bence en iysi, böyle netten kivirmasi daha kolay gelio onlara, bence
Tamam canım saol F5 leriz bizde napalımAmin inşallah hepimizi kavuştursun.Az önce msn de görüştük kapatınca direk yaşlar indi gözümden.Çok zor valla allah sabır versin... [/B]
Evet evliyiz 2 Buçuk Yıl oldu.Aşkımda çarşıdaydı bugun zaten öyle görüşebildik.Normalde alayda var cafe ama,sıra çok olduğu için çok kısıtlı giriyor,ama onada şükür.ayy keşke bizde internetten görüşebilsek ama öyle bir şansımız yok,çarşı iznini beklicem görmek için ömrümüsiz evlimisiniz canım?
ya varya yazdıklarının başında tam sevinmiştim gerçekten kız aradı 10 saniye sanmıştım inanmıştım ama sen kontrol etmişsin yalanmış offpeki dedinmi yalan söyleme böle böle ben kontrol ettim diye?
Evet evliyiz 2 Buçuk Yıl oldu.Aşkımda çarşıdaydı bugun zaten öyle görüşebildik.Normalde alayda var cafe ama,sıra çok olduğu için çok kısıtlı giriyor,ama onada şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?