337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

nooldu canım anlamadım?

bende anlamadim yumi

bi baktim askerim facede, dedim yoksa su onun resmini koyan gicik kiz mi bunun faceine girdi, ama yok askerimmis, ama cok az kaldi meyerse bi saatir bu internetteymis, carsi iznine cikmis.
bi cam ac dedi simdi cikcam geri gec kalmiyim aksilik ya olmadi, anca resimlerini görebildim.

bide cok soguktu, ariycaktim seni vazgectim dedim... arama 500 asker ín arasinda ulasamassin bana dedi

sen beni özlemedin mi dedim.... niye öyle diosun dedi...insan bi özledim der yaa

ne biliyim 25 gün sonra bukadar kisa bi görüsme bana iyi gelmedi iste bidi gicik sey cok soguk davrandi

Tamamen psikolojiyle ilgili üzülme.Normaldir...

allah allah asker psikolojisinden falandır diye düşündüm ama ayıp etmiş sen onu bekliyosun sonuçta biraz daha sıcak olabilirdi:26:üzülme canım daha 4,5 ay var var tek başına kalsın,iyice düşünsünde değerini anlasın:26:

sözlüm asker canımtekirdağ f tipi cezaevinde senin?
JJandarma sanırım? Benimde eşim İzmirde Bornova jandarma. Msj geldiğinde bildiirm gelmiyormu ya,takibi zor oluyo forumda.Yeniyim aydınlatın beni

benimkiyle faceden konusuyoruz...inkar ediyo kızı aradıgını o beni farklı numaradan aramıstı bende ona dondum 10 saniye surmedi konusmamız nasıl bana guvenmezsin falan diyo yalana bakarmısın elimde faturası var 10 dakika konusmuslar hemde benimki aramıs
sonra ardından hotmailine girip en son gelen faturasını silmis ne oluyo ya ben 1,5 senedir nasıl bir yalanla birlikteymisim bana niye yalan soyluo dogruyu soylese belki anlıcam ama niye boyle yapıo ondan nefret etmem icinmi bilmiyorum

cok ayip etti bencede amaa bi iyi yänü var
su face onun resmini koyan kiz konusu kapatildi buna cok sevindim

senin askerin nerdeyi?
ya dogru bisey yapmamis bencede ama senin durumunda karsilikli sakin sakin konusmak bence en iysi, böyle netten kivirmasi daha kolay gelio onlara, bence

JJandarma sanırım? Benimde eşim İzmirde Bornova jandarma. Msj geldiğinde bildiirm gelmiyormu ya,takibi zor oluyo forumda.Yeniyim aydınlatın beni

evet jandarmaallah kavuştursun senide,bildirim gelmiyo hayatım sürekli f5 den yeniliyoruz sayfayı

ya varya yazdıklarının başında tam sevinmiştim gerçekten kız aradı 10 saniye sanmıştım inanmıştım ama sen kontrol etmişsin yalanmış offpeki dedinmi yalan söyleme böle böle ben kontrol ettim diye?

Tamam canım saol F5 leriz bizde napalım Amin inşallah hepimizi kavuştursun.Az önce msn de görüştük kapatınca direk yaşlar indi gözümden.Çok zor valla allah sabır versin...[/B]

Son düzenleme:
Tamam canım saol F5 leriz bizde napalım Amin inşallah hepimizi kavuştursun.Az önce msn de görüştük kapatınca direk yaşlar indi gözümden.Çok zor valla allah sabır versin...[/B]

ayy keşke bizde internetten görüşebilsek ama öyle bir şansımız yok,çarşı iznini beklicem görmek için ömrümüsiz evlimisiniz canım?

ayy keşke bizde internetten görüşebilsek ama öyle bir şansımız yok,çarşı iznini beklicem görmek için ömrümüsiz evlimisiniz canım?
Evet evliyiz 2 Buçuk Yıl oldu.Aşkımda çarşıdaydı bugun zaten öyle görüşebildik.Normalde alayda var cafe ama,sıra çok olduğu için çok kısıtlı giriyor,ama onada şükür.

faturasını kontrol ettigimi soyleyemiyorum hotmailine girdigimi bilmiyor ama bana yalan soyleme dedim ve baska seylerde yazdım bakalım o ne yazacak .sanorım cok sık nete giremiyo bekliyorum cevabını...

birde biliyomusun yumis gecen hafta ailesi gidecek diye beni yemin torenine cagırmamıstı ya banada mesaj atmıstı suan burda yalnızım yalnız olup gidicem belkide sensiz vs gibi duygusal bir mesaj birde bugun faceden gordumki o mesajı bana atııgı gun asker arkadasları ve yemin torenine gelen arkadaslarının kız arkadasylarıyla klube eglenmeye gitmisler

Evet evliyiz 2 Buçuk Yıl oldu.Aşkımda çarşıdaydı bugun zaten öyle görüşebildik.Normalde alayda var cafe ama,sıra çok olduğu için çok kısıtlı giriyor,ama onada şükür.

ay canım hepimize zor ama sana daha zordur evlisin bide,ama allahtan 4.5 ayımız kaldı bir ömür kollarında uyanıcaz inşallaahbizde hiç net olayı yok,çarşı iznindede ben gidicem yanına inşallah bir belli olsunda usta birlikleri gerçi bizimkiler jandarmaya seninkide öyle diyorlarki aynı ilde kalıcaklar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…