337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

buda güzel rahat rahat oturmussunuz
bizde önce yemek yap sonra en kötüsü bide bulasik, nefret ederim

evet canim yaa daha rahat olduu..bizimkielr tanidik birilerini ariycaklardii amann amann dedimm
hic kimseyle ugrasicak halim yokk..misafirin olmadigida iyi oldu erkenden yatip uyudumm

biz aksam hazir pizza yedikk yaa yemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi
Aynen Dominos saolsun 2 aile birlikteydik,patates kızartmasıdır o bence yumi

evet canim yaa daha rahat olduu..bizimkielr tanidik birilerini ariycaklardii amann amann dedimm
hic kimseyle ugrasicak halim yokk..misafirin olmadigida iyi oldu erkenden yatip uyudumm

istedigim sey sadece evde oturmakti ama bana soran yok, babamla yengem anlasmislar, bizim ev doluydu.. abim yengem, yengemin ailesi felan

ama yengem bana iylik yapicak ya babamla anlas mis iste yemek den sonra onlara aldi beni de yanliz oldugum icin
abim evli zaten, onlarin da arkadaslari geldi yine bi cift, sonra bi arkadaslari yine geldi onlarda cift ciftlerin arasinda kaldim

ama sonu güzel oldu asil sizede bunu anlatcaktim kizlarin biri almandi :) kursün dökme gibi bi oyun almis, bende amor beni yeni yilda bulucak cikti... ama insallah askerim anlar iste

cips diyolar trde..
yesilimsinin dedigi gibi patates kizartmasi canim

kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum

yeni yila nasil girdiniz? güzel yemkler yediniz mi barim?

biz aksam hazir pizza yedikk yaa yemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi

oo süpermiş hayatımhep pozitif olalım 2011deee

sonu gercekten guzelmis canimm..hadi insallahhh insallahhh..aramadimi arkadasin seni daha

hic yoktu yalan soylemezdi simdi beni kaybetmemek icin mi yapıyor napıor anlamıyorum

sonu gercekten guzelmis canimm..hadi insallahhh insallahhh..aramadimi arkadasin seni daha

yok aramadi, faceden bide msnden görüstüm biraz önce :)
bana da arama dedi, pek güzel bi görüsme olmadi ama sonucta ondan bi haber aldim yaa moralim yerinde

ama ne o öyle kendisi diyodu karizma gitti : citten öyle o tutlum gibi seylerin icinde sac sakal yok kiyamam yaaa

sonu gercekten guzelmis canimm..hadi insallahhh insallahhh..aramadimi arkadasin seni

yumi sen okadar pozitifsin ki, bizede geciyo zamanla iste

ay bebeğim çok saol gerçekten normaldede böyleyim,akrabalar falan diyoki insan senin yanında 5 dk.dursa mutlu oluyo diyoallahım dert vermesinde hepimiz hep böyle pozitif olalım inşallaaah

hic yoktu yalan soylemezdi simdi beni kaybetmemek icin mi yapıyor napıor anlamıyorum

hımm daha önce söylemediyse canım bencede seni kaybetmekten korkup söylemiştir,eğer birbirinizi seviyorsanız orta yolu bulun inşallah,bir şans daha ver düzeliceğine inanıyorsan kuzum

hımm daha önce söylemediyse canım bencede seni kaybetmekten korkup söylemiştir,eğer birbirinizi seviyorsanız orta yolu bulun inşallah,bir şans daha ver düzeliceğine inanıyorsan kuzum

yumi ya sen nasıl bir insansın canım ya ne kadar pozitifsin super ılımlsıın...dedigin gibi daha once bir yalanını yakalamadım ama sorunlarımız var iste dedigin gibi orta yolu bulabilirsek olur yoksa kısmet dicez artık napalım...

aaa nie arama diokii o arasin canim o zmnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…