buda güzelrahat rahat oturmussunuz
bizde önce yemek yap sonra en kötüsü bide bulasik, nefret ederim
Aynen Dominos saolsunbiz aksam hazir pizza yedikk yaayemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi
ALONEE canım biz ailecek birlikteydik,bir ara yakın bir yerde yemek yedik hemen döndük eve evdeydik bütün gece,yedik durduk pasta börek kekaşkım aradı saat 7 falandı yalan olmasın dedimki tepeden tırnağa aşığım sana güldü yerim seni tatlılığa bak dedi bu bana en güzel yeniyıl hediyesi olduu sabah 5e kadar ailece sohbet muhabbetle geçti uyuduk sonra sen ne r yaptın bakalım?
RaziyErkan afiyet olsun bebişimde pommes kızartması ne kız merak ettim:)?
evet canim yaa daha rahat olduu..bizimkielr tanidik birilerini ariycaklardii amann amann dedimm
hic kimseyle ugrasicak halim yokk..misafirin olmadigida iyi oldu erkenden yatip uyudumm
ALONEE canım biz ailecek birlikteydik,bir ara yakın bir yerde yemek yedik hemen döndük eve evdeydik bütün gece,yedik durduk pasta börek kekaşkım aradı saat 7 falandı yalan olmasın dedimki tepeden tırnağa aşığım sana güldü yerim seni tatlılığa bak dedi bu bana en güzel yeniyıl hediyesi olduu sabah 5e kadar ailece sohbet muhabbetle geçti uyuduk sonra sen ne r yaptın bakalım?
RaziyErkan afiyet olsun bebişimde pommes kızartması ne kız merak ettim:)?
Aynen Dominos saolsun2 aile birlikteydik,patates kızartmasıdır o bence yumi
kizlar cok aktiv oldugunuzdan takip edemedim bu defa ne yazdiklarinizi o yüzden soruyorum
yeni yila nasil girdiniz? güzel yemkler yediniz mi barim?
biz aksam hazir pizza yedikk yaayemek yapmaya usendikk..bide pommes kizarttik yanina kolaylaaa iyi gittii..
sonrasinda cekirdekk pastaa..ztn baska bisey yiyecek halimiz kalmadi
istedigim sey sadece evde oturmakti ama bana soran yok, babamla yengem anlasmislar, bizim ev doluydu.. abim yengem, yengemin ailesi felan
ama yengem bana iylik yapicak yababamla anlas mis iste yemek den sonra onlara aldi beni de yanliz oldugum icin
abim evli zaten, onlarin da arkadaslari geldi yine bi cift, sonra bi arkadaslari yine geldi onlarda ciftciftlerin arasinda kaldim
ama sonu güzel olduasil sizede bunu anlatcaktim kizlarin biri almandi :) kursün dökme gibi bi oyun almis, bende amor beni yeni yilda bulucak cikti... ama insallah askerim anlar iste
istedigim sey sadece evde oturmakti ama bana soran yok, babamla yengem anlasmislar, bizim ev doluydu.. abim yengem, yengemin ailesi felan
ama yengem bana iylik yapicak yababamla anlas mis iste yemek den sonra onlara aldi beni de yanliz oldugum icin
abim evli zaten, onlarin da arkadaslari geldi yine bi cift, sonra bi arkadaslari yine geldi onlarda ciftciftlerin arasinda kaldim
ama sonu güzel olduasil sizede bunu anlatcaktim kizlarin biri almandi :) kursün dökme gibi bi oyun almis, bende amor beni yeni yilda bulucak cikti... ama insallah askerim anlar iste
Güzel isimmiş pommes yakışmış,patates'eevet patates kizartmasibiz pommes diyoruz
cips diyolar trde..
yesilimsinin dedigi gibi patates kizartmasi canim
evet patates kizartmasibiz pommes diyoruz
Güzel isimmiş pommes yakışmış,patates'e
ya kuzum hiç bir sevenin ayrılmasını istemem içim acır ama seninkide çok oldu artık iyi bir dersi haketti azcık sensiz kalsında görsün yalan atmayı normalde varmıydı yalan söyleme huyu,yoksa bu ayrılıktan sonramı oldu?
sonu gercekten guzelmis canimm..hadi insallahhh insallahhh..aramadimi arkadasin seni daha
yumi sen okadar pozitifsin ki, bizede geciyo zamanla iste
hic yoktu yalan soylemezdi simdi beni kaybetmemek icin mi yapıyor napıor anlamıyorum
ay bebeğim çok saol gerçekten normaldede böyleyim,akrabalar falan diyoki insan senin yanında 5 dk.dursa mutlu oluyo diyoallahım dert vermesinde hepimiz hep böyle pozitif olalım inşallaaah
hımm daha önce söylemediyse canım bencede seni kaybetmekten korkup söylemiştir,eğer birbirinizi seviyorsanız orta yolu bulun inşallah,bir şans daha ver düzeliceğine inanıyorsan kuzum
yok aramadi, faceden bide msnden görüstüm biraz önce :)
bana da arama dedi, pek güzel bi görüsme olmadi ama sonucta ondan bi haber aldim yaa moralim yerinde
ama ne o öyle kendisi diyodu karizma gitti :citten öyle o tutlum gibi seylerin icinde sac sakal yok kiyamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?