hic yoktu yalan soylemezdi simdi beni kaybetmemek icin mi yapıyor napıor anlamıyorum
Kızlar kendinize iyi bakın,görüşmek üzere.. İyi sohbetler size..:80:
Kızlar kendinize iyi bakın,görüşmek üzere.. İyi sohbetler size..:80:
aaa nie arama diokii o arasin canim o zmnn
A.slmmslm yesilimsi gitme hemen sana bisey sorucam
forumda esinin bornovada oldugunu ogrendim...benim sevgilimde orda bu hafta evci cıkmıs bazıları dogrumu? yada carsı izinleri varmı bugun veya yarın?
yumi ya sen nasıl bir insansın canım ya ne kadar pozitifsin super ılımlsıın...dedigin gibi daha once bir yalanını yakalamadım ama sorunlarımız var iste dedigin gibi orta yolu bulabilirsek olur yoksa kısmet dicez artık napalım...
bence kaybetmemek icin yapiyo, ama yalan söylemek de güzel birsey degil iste...
hem ne konustuklarini bilemezsin...
bende askerime bugün görüstügümde sordum sen su kizi askerdeyken aradin mi diye evet dedi, tam deliriyodum ne konustuklarini acikladi dahada sevindim aradiginaöyle bi durum oldu
A.slmmEvci ayda 1 kez çıkabiliyo.Evet eşim Bornovada bugün çarşıdaydı,görüştük Yemin töreninden sonra izin veriyorlar zaten.Seninkinin bölümü ne..Yemin ettimi(soru yağmuru)
o beni evden ariyamaz, cepden de almanya cok pahali onu zorlamak istemem,
oda arama arasanda 5000 asker arasindan beni nasil bulcaklar diyo
İzmir İl Jandarma Komutanlığımı yoksa:44: Yok canım ben İstanbuldayım normalde,yemin töreninde evci izni aldık.Bugünde çarşıda netten görüştük.cnm biz ayrızıyız bir haftadır problemlerimiz vardı ama hala naptıgını merak ediyorum hala onu cok sevdigimden :)
demek bugun carsı vardı ne guzel sen bornova'ya yakınsın sanırım yoksa sadece carsı izni icinmi gittin?
benimkide jandarma 3 boluk...seninki?
ne konuşmuş kız bende meraklandım şimdisevindiğine göre senin hoşuna giden bişey olmalı
canımm sizde öylesinizz,2011de dahada poztif olalımmbence seni gerçekten seviyor,hele şimdi askerde nasıl içi yanıyordur,kendiyle başbaşa kaldığında eminim tek düşündüğü sensindir,keşke üzmeseydim,yalan söylemeseydim diyip duruyodur,eğer hayırlısıyla inşallah barışırsınız bu topikte bir arkadaş daha vardı sizin gibi ayrı şimdi barıştılar çok mutlular bizden çok tel.de konuşuyolar
orasida öyle ama en azindan caldirip kapatsin seni sen geri ararsin ama bazi tel.lerde numara cikmiyor..
nete girebiliyomus herhalde aradaaa hayirlisi olsun canim
İzmir İl Jandarma Komutanlığımı yoksa:44: Yok canım ben İstanbuldayım normalde,yemin töreninde evci izni aldık.Bugünde çarşıda netten görüştük.
canım yenim töreni olduysa izin veriyorlar,bi nevi usta olmuş sayılıyolar çünkü.su net isini bende tam anlamdim, carsi iznine ciktim dedi, yarin da belki gelirim dedi
ama acemilerde carsi izni olmuyodu diye biliyorum. belki de yemin töreninden sonra verdiler izin
canım yenim töreni olduysa izin veriyorlar,bi nevi usta olmuş sayılıyolar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?