337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar :)
bakıyorum gece kıskançlık krizlerine girilmiş :))). ay yapmayın ya yazık cocuklara..bi çarşı izinleri var nefes alabilecekleri..
hem zaten burada sizler beklerken ne yapsınlar dışarıdaki kızları..
şimdi askerdeler askları tavan yapmış durumda :) hele hele bi durumdayken hiç bakmazlar baskalarına :) siz merak etmeyin :)))
benim sevgilim de jandarma..5 Ocak ta belli olacak demişti bana..kura dan da bahsetmedi hiç..hayirlisiyla bi belli olsa yerleri..suan en çok düşündüğüm sey bu..nereye gidecek,kac kişilik bi yere gidecek,çavuş olacak mi,olmayacaksa Çavuş'u iyi biri olacak mi,rahat edecek mi.........gibi bir sürü soru var kafamda..
bizimkiler Çanakkale ye kaçmasın diye tam gün vermemişler çarşı izinlerini..bugün 13:00-15:00 arası çıkacaklarmis yarında böyle 2-3 saatleri izinli olacakmış..
benden otel ayarlamamı istemişti...ezine de yapacak bir sey yokmuş,bari otele gider yıkanırım,uyurum,tv izlerim demişti...bende otel ayarlamıştım ona ama iptal ettiricem şimdi..buna bile morali bozulmuştu
yazık kızlar ya..bakın bi çarşı izinleri bile onları ne kadar mutlu ediyor..o da ellerinden alındığında moralleri bozuluyor
dün aksam oyun oynamışlar koğuşda :) 21 oynamışlar ilk önce :) sonra da başka bir oyun :) cerez+kola eşliğinde :))) benden daha çok eglenmissiniz dedim :)))) kogustakilerle iyi anlaşması çok iyi bir sey..hiç biri birbirinin sözünden çıkmıyormuş,hepsi birbirine yardımcı oluyormuş..bi tane evren abileri varmış,evli kızı varmış..özellikle ona telefonda falan öncelik taniyorlarmış :) eşiyle çocuğuyla konuşsun rahat rahat diye :) ne güzel ya :) bizler için yenge diyorlarmış :) yenge olduk :)))))
dün yılbaşı dolayısıyla beyaz peynir ve haslanmis yumurta varmış :) benimki nefret eder haslanmis yumurtadan ama yemiş tabii :)))
bugün de televizyon ilk defa onlara kalmış..uzun dönemler çarşıda diye..NTV yi acmışlar,haberleri falan dinlemişler..komutan gelmiş o sırada,sok olmuş :) ne oluyor diye:) normalde hep kral tv acıkmış çünkü :) bunları görünce anlamış neden NTV nin acik olduğunu :)))))))
bugün bol bol arar diye düşünüyorum..

ayy bak benimki aramdı henüz...
dün aramış öteki odadaydım duymamışım...bu gün aramadı henüz...
belki çıkmıştır diye cebini arıyorum ama çıkmamış demekki...
iyi ki söyledin canım ben de 12 ye kadar bekleyip bilgisayara format atacaktım çıkamadı diye...
akşama kalsın ozaman çıkarsa msn den görüşürüz...

yok canım bölük bölük izin vermişler..şimdi 10. bölük çıkmış..onlar geldiginde 9. bölük,benimkinin olduğu:), çıkacakmış..böyle 2-3 saat bugün,2-3 saatte yarın izin vermişler..
senin esın cep telefonunu mu soktu içeri?ay sakat değil mi ya?ben çok korkuyorum,erkek arkadasım da öyle..hiç öyle bir niyetimiz yok..yakalnirsa diye odum kopar..
ustabirlikleri de aynı yere çıksa keske maibeyaz :) ne güzel olurdu :) birbirimizden haber alıyoruz :) bu arada sordum benimkine ama tanımıyormuş :) bölükleri farklı ya ondan herhalde :)))

Günaydın kızlaaaar daha yeni uyandım :78: çok güzel stres attım dün gece sabaha kadar,gerçi evdeydik ama herkes bizdeydi teyzemler dayımlar fln bide içtim 2 bira 1 kadehde kırmızı şarap alışık olmadığım için sabah 4e doğru sızmışım 2011in ilk gününede nihayet başladık artık bundan sonrası daha çabuk geçer.. 135

Önümüzdeki haftasonunu dört gözle bekliorummm aşkım çarşıya çıkıcak ve nette görücem birtanemi ayy heyecan basıo ya düşündükçe çook özledimm:97:

Yeni yiliniz kutlu olsun kizlar, Allah sevdiklerinizi size sagsaglim geri getirsin insallah..
Mutlu bir yil dilerim hepinize, sansiniz acik olsun..

günaydın kızlarr
yeni yılınız kutlu olsun
dün gece 11 de gizli gizli aradı yarimmm kutladık yeni yılımızıı
az öncede msndn kameralı görüştkkkkkk
bugnn ilk çarşı izniini kullandı...

offf çokkk çok özlemmişim. görüncce heyecan ve ter bastı
başladık ağlamaya dayanamadık
sora toparlandık
çok güzldii

Seninde yeni yılın kutlu olsun cnm,ohh ne güzel darısı haftaya benim başıma

Son düzenleme:
Seninde yeni yılın kutlu olsun cnm,ohh ne güzel darısı haftaya benim başıma

amin inşallh.
off hala toparlanamadım yaaaa çok mutluyum bi okadarda üzgünümm
çok garip oldum
haftayada siz anlarsınız inşllh beni.
bi garip
offfffffffff çok özledmmmmmmm çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gıcıkk askerlikkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84:

Kesin ağlarım zaten kamerada görür görmez puuff onu karşımda görüpde dokunamamak bi bitse inş aralık ayından artık ömrüm boyunca nefret edicem heralde zaten küçüklüğümdne beri kasım ve aralık ayını hiç sevmiodum niyeyse

Kaynanamlar gelicekmiş akşama oturmaya ööff aşkım olmadan ilk defa gelicekler ya bi tuhaf oldum :95: görüşürz kızlar

kızlar geçen sene ne güzel kalabalıktı topik,bu sene kimse yokayy ben ve iğrenç esprilerim geri geldikk

Eşim askerde,ne kadar boş beklemek.Çok sıkıcı biran önce bitirip gelseler hayırlısıyla yaa... Şafak 135

elidadaa hoşgeldin kuzum nasılsınnyeni yılın kutlu olsun bebişimm:13:

kizlar size dün gece yi anlatmak icin gelmistim
bi baktim askerim de nette
onunla konustum, simdi agliyorum kendime gelemiyorum

Teşekkür ederim hoşbuldum..... Sayalım ya,çabuk bitsinnnnn...

Geçen Zaman (%13)
20 gün, 15 saat, 12 dakika, 12 saniye
Kalan Zaman
135 gün, 7 saat, 47 dakika, 48 saniye
Özetle, son 11,692,068 saniye...

BAK ŞAFAK SAYACIMIZ 20 GÜN BİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜRR

Geçen Zaman (%13)
20 gün, 15 saat, 12 dakika, 12 saniye
Kalan Zaman
135 gün, 7 saat, 47 dakika, 48 saniye
Özetle, son 11,692,068 saniye...

BAK ŞAFAK SAYACIMIZ 20 GÜN BİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜRR
Aynen ya,takip ediyorum CASIO'dan Nerde asker nişanlın yada arkdaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…