337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok ilk izmir il jandarmaya gitti aynı gun dagıtım yaptılar bornova 10.jandarma alayı 3.bölük
Tamam işte aynı yerdeler o zaman 10.Jandarma alayı kendi yerleri,ben ordaydım yemin töreninde...Normalde aşkımcım Bucaya gidecekti yer olmadığından dolayı,10.jandarma alayına gönderdiler.... Aynı yer 2.bölük

sagol :)

ama kendime yine kizmaya basliyorum

kuzum sabahdan beri netdeymis bende yatiyodum kacirdim onu
bide su cam isini anlamadim, herzaman olan sey birden olmadi,
bi düzeltmeye calisiyim sunu ben

ya bnm de aynı oldu bnm ki daha yemin etmediği için alay içinde ki nete girmiş ben uyuduğum için kaçırmışım haber de verememiş yarım saat sonra ben girdim gitmiş o zmna aşkım bnm

vaybe cok sevindim ama niye 3.bölük degil ya tuh az kalmıstı tam tutuyodu :)

ben gidemedim yemin torenine ailesi gidiyo diye sonra cok alındım ayrıldım oda beni cok dusundugunden aynı aksam arkadaslarıyla kulube gitmisler

yaa valla ben cok kısaknıyorum boyle yemin torenlerine falan gidenleri kızma ama napım:)

su izmir cok riskli yer klube gitmisler ya cocuktan ayrıldım umrunda degil tabi izmirde kız bol...neyse sen bu soylediklerime aldırma siz evlisiniz nası olsa hem gormeyede gidiyosun bendaha hic gormedım

senide tuttum ama kusura bakma cok heyecanlandım birden tek haber kaynagım:)

usta birligi dagıtımı nezaman oluyomus o bellimi?

Akşam ararım demişti ben sorarım canım,bende merak ettim adı nedir seninkinin Soralım bakalım uslu duruyomuymuş Yavruşum benim o ya,aldırmıyom Bugün bana söylediği ayın 3 yani pazartesi yada çarşamba dedi.Mulakatlar oluyomuş,mulaKAT yapılmış.yerler belli olcakmış.Ama İZMİR Yine dağıtmıyolar farklı bi ile.

ya bnm de aynı oldu bnm ki daha yemin etmediği için alay içinde ki nete girmiş ben uyuduğum için kaçırmışım haber de verememiş yarım saat sonra ben girdim gitmiş o zmna aşkım bnm

cok fena ya, aklima geldikce kendime kiziyorum cünkü sans ya
24 saat ben onu bekliyim tam o gelince ama ben yokum,
bide benimkinin de alay icin de nete girbilecegi bi yer var, ama diyince diyo sen nerden biliosun bunlar dedim ben bilirim ben senin her adimindan haberdarim, oda güldü bisey demedi, ama girmiyo orda

of sorma ya yasık bunlarında pcler çok yavaşmış zaten sıra çok zor geliomuş offf uyandım durdum da arar mı ki nete girer mi ki die

sana o gezmeye gittikleri gece mesaj cekmemismiydi?
belki tam da kalabaligin icinde iste seni özlemistir?

olsun dagıtmasınlar daha iyi onlar iyi olsunda baska bisey istemem...
simdi biz ayrıyız ya dogru olmaz diye dusunuyorum birde kulagına falan giderse pesinden kostugumu sancak hıhhh (oysa ben burda onun icin olup biterken o bunları bilmiyor boyle daha iyi )

ama sanırım ortak bir fikir gelistirip senle biseyler yapabiliriz tabi sende istersen :) birbirini seven iki insana yardım etmis olursun iyi olmazmı ben hemen dusunmeye baslıyorum ne yapılabilir diye formuller gelistiricem yumide gelsede oda bir fikir verse yahu bu durumda yapılacak bisi varmı acaba sastım kaldım bi okadarda heyecan var simdi...

sana o gezmeye gittikleri gece mesaj cekmemismiydi?
belki tam da kalabaligin icinde iste seni özlemistir?

evet tam oyle olmustu ya siz tam bir meleksiniz ya iyikide varsınız yoksa ben burda kotu kotu seyler dusunup aglamaktan olucem kacgundur evdede yalnızım arada kendime zarar vericem diye bile korkar oldum kendimden....

Tamam sen bilirisn canım benim.Sonuçta seviosun işte merak ediyosun Aranızdaki sorun büyük değildir inş. sanki ufakmış,hafif triplennişsiniz gibi geldi bana tamam düşünelim tabi,sonra gelicem yine ben,kib görüşürüz

evet tam oyle olmustu ya siz tam bir meleksiniz ya iyikide varsınız yoksa ben burda kotu kotu seyler dusunup aglamaktan olucem kacgundur evdede yalnızım arada kendime zarar vericem diye bile korkar oldum kendimden....

aman ne yaptin, sakin ol
bende aynen burayi cok sevdim, hele bide askerimden haber alamayinca burasi cok iyi geliyo. sende böyle gel iste ne güzel konusuyoruz, ne derdimiz olsa herkez bi yardim etmeye calisio
olaylarda fazla takmamaya calis, hic kolay bisey degil farkindayim, ama sanki sizinki sakin sakin konussaniz karsilikli hal olcak mis gibi

tamam canım beklicem muhtemelen sen gelene kadar ben bi formul bulmus olurum gorusrz:79:

bencede hallolacak hallolmayacak bisey degil ama bir konusabilsek bir arasa beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…