Tamam işte aynı yerdeler o zamanyok ilk izmir il jandarmaya gitti aynı gun dagıtım yaptılar bornova 10.jandarma alayı 3.bölük
Boş gelme gelirkentamam yumis git gel biz bekleriz:)
sagol :)
ama kendime yine kizmaya basliyorum
kuzum sabahdan beri netdeymis bende yatiyodumkacirdim onu
bide su cam isini anlamadim, herzaman olan sey birden olmadi,
bi düzeltmeye calisiyim sunu ben
Tamam işte aynı yerdeler o zaman10.Jandarma alayı kendi yerleri,ben ordaydım yemin töreninde...Normalde aşkımcım Bucaya gidecekti yer olmadığından dolayı,10.jandarma alayına gönderdiler.... Aynı yer 2.bölük
Akşam ararım demişti ben sorarım canım,bende merak ettim adı nedir seninkininvaybe cok sevindim ama niye 3.bölük degil yatuh az kalmıstı tam tutuyodu :)
ben gidemedim yemin torenine ailesi gidiyo diye sonra cok alındım ayrıldımoda beni cok dusundugunden aynı aksam arkadaslarıyla kulube gitmisler
yaa valla ben cok kısaknıyorum boyle yemin torenlerine falan gidenleri kızma ama napım:)
su izmir cok riskli yer klube gitmisler ya cocuktan ayrıldım umrunda degil tabi izmirde kız bol...neyse sen bu soylediklerime aldırma siz evlisiniz nası olsa hem gormeyede gidiyosun bendaha hic gormedım
senide tuttum ama kusura bakma cok heyecanlandım birden tek haber kaynagım:)
usta birligi dagıtımı nezaman oluyomus o bellimi?
ya bnm de aynı oldu bnm ki daha yemin etmediği için alay içinde ki nete girmiş ben uyuduğum için kaçırmışım haber de verememiş yarım saat sonra ben girdim gitmiş o zmna aşkım bnm
vaybe cok sevindim ama niye 3.bölük degil yatuh az kalmıstı tam tutuyodu :)
ben gidemedim yemin torenine ailesi gidiyo diye sonra cok alındım ayrıldımoda beni cok dusundugunden aynı aksam arkadaslarıyla kulube gitmisler
yaa valla ben cok kısaknıyorum boyle yemin torenlerine falan gidenleri kızma ama napım:)
su izmir cok riskli yer klube gitmisler ya cocuktan ayrıldım umrunda degil tabi izmirde kız bol...neyse sen bu soylediklerime aldırma siz evlisiniz nası olsa hem gormeyede gidiyosun bendaha hic gormedım
senide tuttum ama kusura bakma cok heyecanlandım birden tek haber kaynagım:)
usta birligi dagıtımı nezaman oluyomus o bellimi?
Akşam ararım demişti ben sorarım canım,bende merak ettim adı nedir seninkininSoralım bakalım uslu duruyomuymuş Yavruşum benim o ya,aldırmıyom Bugün bana söylediği ayın 3 yani pazartesi yada çarşamba dedi.Mulakatlar oluyomuş,mulaKAT yapılmış.yerler belli olcakmış.Ama İZMİR Yine dağıtmıyolar farklı bi ile.
of sorma ya yasık bunlarında pcler çok yavaşmış zaten sıra çok zor geliomuş offf uyandım durdum da arar mı ki nete girer mi ki die
sana o gezmeye gittikleri gece mesaj cekmemismiydi?
belki tam da kalabaligin icinde iste seni özlemistir?
Tamam sen bilirisn canım benim.Sonuçta seviosun işte merak ediyosunolsun dagıtmasınlar daha iyi onlar iyi olsunda baska bisey istemem...
simdi biz ayrıyız ya dogru olmaz diye dusunuyorum birde kulagına falan giderse pesinden kostugumu sancak hıhhh (oysa ben burda onun icin olup biterken o bunları bilmiyor boyle daha iyi )
ama sanırım ortak bir fikir gelistirip senle biseyler yapabiliriz tabi sende istersen :) birbirini seven iki insana yardım etmis olursun iyi olmazmı ben hemen dusunmeye baslıyorum ne yapılabilir diye formuller gelistiricem yumide gelsede oda bir fikir verse yahu bu durumda yapılacak bisi varmı acaba sastım kaldım bi okadarda heyecan var simdi...
ooo sohbet muhabbet tavan yapmış
bu 2011 yaramış size
evet tam oyle olmustu ya siz tam bir meleksiniz ya iyikide varsınız yoksa ben burda kotu kotu seyler dusunup aglamaktan olucem kacgundur evdede yalnızım arada kendime zarar vericem diye bile korkar oldum kendimden....
Tamam sen bilirisn canım benim.Sonuçta seviosun işte merak ediyosunAranızdaki sorun büyük değildir inş. sanki ufakmış,hafif triplennişsiniz gibi geldi bana tamam düşünelim tabi,sonra gelicem yine ben,kib görüşürüz
aman ne yaptin, sakin ol
bende aynen burayi cok sevdim, hele bide askerimden haber alamayinca burasi cok iyi geliyo. sende böyle gel iste ne güzel konusuyoruz, ne derdimiz olsa herkez bi yardim etmeye calisio
olaylarda fazla takmamaya calis, hic kolay bisey degil farkindayim, ama sanki sizinki sakin sakin konussaniz karsilikli hal olcak mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?