337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar mayıs ayı gelecek di mi askerlerimiz gelecek böyle onlara sımsıkı sarılacaz

kızlar mayıs ayı gelecek di mi askerlerimiz gelecek böyle onlara sımsıkı sarılacaz
Gelicek ALLAH'ın izniyle ya..Ben şöyle sayıyorum Ocak Şubat Mart Nisan Sonra mayıs bitti Yatcas kalkcak hesabı yani:72: Allahım hepsini tüm kötülüklerden korusun..

Sabah 10 da çıktı akşam 5 te de teslim oluyo.İçtimasınıda olmuş,8 de yat saati

sanırım bizimkide cıkmıstır carısya bakalım faceden yazısıyoruz sabah bi yazdı ortalıktan kayboldu umarım 8 olmadan tekrar nete girebilir....

bu arada yeni foton cok guzel esinle cok yakısıyosunuz allah bozmasın...

iyi akşamlar kızlaaar, bikaç gündür giremiyodumm yazdıklarınızı okuyamadımm
dün akşam canımla görüştüük 2 gün yol izninde görüşmeye fırsat bulduk..
askere gittiğinden beri ilk görüşüm olduu..çok güzeldi ne kadar özlemişim o da benii
hiç kuruntu yapmayın kızlaar onların tek düşündüğü biziz orda
beni çok özlemiş nasıl sarıldı çok duygulandımm, daha önce de ayrı kalmıştık ama hiç böyle olmamıştı :2:
zayıflamış, elleri kurumuş , dudakları çatlamış kıyamamm..çok kötü oldumm
bende dudak kremi, el kremi filan almıştımm çok iyi olduu
o da bana yılbaşı diye askeriyenin kantininde bardak almış başka bişey almaya fırsatım olmadı dedi
ağlamamak için zor tuttum kendimii
5 gün üst üste bulgur pilavı yemiş..bigün niyeti bozup tost sırasına girmişler 45 dk kadar sıra bekledikten sonra 4 arkadas 25 tane tost almışlaar düşününn
şimdi istanbula gitti teslim oldu bugüün...
Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsunn

Sıkma canını zamanla düzelir aranız inş. Çok teşekkür ederim canım saol,amin inş.

inkar etmıstır kesın konusmadım bana nasıl yakıstırırsın falannn..

Evet soğuktan oluyo,yemin töreninde benim canımında dudakları çatlaktı...üşütüyolar yat kalk derken.... hayırlı olsun ya,ist neresinde?

ayyy cok güzell yaaa..ne kadar sanslisinizz 1kerede olsa sarilabiliyosunuz
cok duygulaniyorum sizin bu yazdiklarinizi okuyuncaaa onu dünya gozuyla 1kere gormek sarilmak istiyorummm yaa
Rabbim hepimizi tez zamanda kavustursunnn..günleri bende saymiyorum artik ay olarak saysam daha iyi olucakkk
günler gecmek bilmiyo yoksaa

ewt kızlar asker kıyafetiyle yemin törenini izlemek 1 ay sonra onlara sarılmak görmek güzel olurdu
umarım haftaya bende göreceğim

Son düzenleme:
Sıkma canını zamanla düzelir aranız inş. Çok teşekkür ederim canım saol,amin inş.

yesilimsi bisey dicem haftaya dagıtım olacak ya evci cıkartıyorlarmıymıs ?yoksa yine carsı iznimi oluyor?

birde sevgilisi gidince evci cikamıyormu ya bilgin varmı?

Evet soğuktan oluyo,yemin töreninde benim canımında dudakları çatlaktı...üşütüyolar yat kalk derken.... hayırlı olsun ya,ist neresinde?

istanbul pendik'e çıktı usta birliği..evet yaa hiç kıyamadımm öyle görünce
seninki nerede ?

yesilimsi bisey dicem haftaya dagıtım olacak ya evci cıkartıyorlarmıymıs ?yoksa yine carsı iznimi oluyor?

birde sevgilisi gidince evci cikamıyormu ya bilgin varmı?
Canım ayda 1 kez sadece evci alabiliyor.Onu sen belirliyosun,ama eş,anne,baba,kardeş,abla olmak gerekiyor evci alabilmen için.. Yani şu hafta evci var demiyolar,ayda 1 kez olan bişi.Sen ne zaman müsait olursan,ama dediğim gibi sevli olarak gidip evci alamazsın.Eş olma ragmen,evlilik cüzdanı istiyolar. Haftaya çarşısı varmı onu bende bilmiyorum,ama sorarım.

3-4 saat görüşebildik hıphızlı geçti zaman hiç anlayamadım bilee
sarılmak çok güzeldi ama bırakıp gitmek berbattı..
ilkinde anlamıyosun ama bu sefer gidince ne yaşıyacagını biliyorsun daha da zor geliyor
inşalah bi an önce hepimizde kavuşuruz askerlerimizee

askim aradiii...
tel.basinda beklmek cok zor yaaa..
canim benimde öle diyo senin icin beklemek daha zor die..
bitanemm hastalanmisss butun gün yatmis halsizlikten arayamamiss..
nöbeti varmis 2 saat 4-6 arasii
ztn hasta simdi daha cok kötü olucak:18:

demek evli olmadan olmuyor bende izmir rahat yerdir sorun olmaz diye dusunuyodum haftaya carsı olacakmıymıs sorarsan cok sevinirim birde dagıtım olduktan sonra 7sinden sonra yani pzts mi yeni yerlerine gidiyorlar?bunuda sorarsan gercekten cok sevinirim...

senin cocugun varmı?kac yıllık evlisiniz? kendi derdimden kimseyi soramaz oldum

Benim aşkım geçen hafta 39 derece ateşle hastaneye göndermişler.5 gün rapor vermişler,yeni yeni toparlıyo.Bugunde elinde selpak silip duruyodu burnunu Üşütüyolar işte ya,bide 1 asker hasta olunca diğeride hemen hasta oluyomuş.ne güzel duydun sende sesini işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…