337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Allah kuvuştursun ben ist'deyim o yüzden sordum.Benim eşim izmir Bornovada.

seni de allah kavuştursun..eşinin yeri de iyiymiş
istanbulu zaten çok seviyodumm şimdi daha da çok sevdimm.. en yakın zmaanda gitmek istiyorum inşalahh

gecmis olsun canimm..
cok zor yaa 20kisi kaliyolarr kucucuk kogusta..cok havasiz kaliyomus geceleri
hastalanmalari cok normalll..kiyamamm yaaa biran önce gelsin mayiss

Tamam sorarım bunalrı bende merak ediyorum.bebiş yok canım daha,2 buçuk yıllık evliyiz.İzmir güzel yer ama,konu askerlik olunca işte sıkı yönetim bişi yapamıyosun.

gecmis olsun canimm..
cok zor yaa 20kisi kaliyolarr kucucuk kogusta..cok havasiz kaliyomus geceleri
hastalanmalari cok normalll..kiyamamm yaaa biran önce gelsin mayiss
Çok saol inş düzelirler bian önce. Şu panoyu nasıl ekliyosun metin sayfasına

Tamam sorarım bunalrı bende merak ediyorum.bebiş yok canım daha,2 buçuk yıllık evliyiz.İzmir güzel yer ama,konu askerlik olunca işte sıkı yönetim bişi yapamıyosun.

evliyken beklemek cok daha zor allah sana sabır versin hepimiz cok zor seyler yasıyoruz...cocuk olsa daha zor olurdu ...bana giderken komutanı falan ayarlayabilirsem kesin evci cikarim seninle demistide o yuzden sordum suan bisey olacagı yokda merak ediyorum napım...

Amin canım cümlemize.İnş. ayarlıyabilir valla iyi olur sizin için.

hosgeldin yumis biliyomusun yeslimsi'nin esyile benimki aynı yerde askerler bende sardım ona durmadan soru soruyorum :)

varyaa tamda diyodumki neden tekirdağda askeri olan yokçok şanslısınız valla keşke topikte başka tekirdağ olsa bak bugün haber alamadım ne güzel biri arasa ötekini merak etmezdiksüper tesadüf olmuş bebişimmsen hangi şehirdeydin normalde?

kalplerimiz cok temizmis aynı aynda aynı seyden bahsettik:)

Ben İstanbuldayım cnm ya sen?

Sor tabi ben görüşebiliyorum en azından,aklın kalmasın

Yesilimsi varya hakketen bugun icim biraz rahatladı en azından arada sen varsın tanıdıgım iyi-kötü haberlerini alabilirim aldık neler yapıolar vs gibi....sen benim sansımsın valla sansımsın iyikide geldin buraya

bende istanbuuuuuuuuuuulneresindensin kuzum?şarkısı bile varya kız sen istanbulun neresindensiiin

aaa.süpermis senin askerde tekirdagda ee cok yakın buraya :)

ben ikitellideyim burda otobandan bastın mı 2 saate tekirdag oo super ya sen her hafta gormeye gidersin artık :)

Can sıkıntısından tesadüf geldim bende Sen rahat ol zaten,bende öyle olmaya çalışıyorum..Ben burdayım artık başınızdayım teşekkür ederin,tesadüf geldim işte bende.Baktım çok üzülüyosun yardımcı olurum dedim:27:

aaa.süpermis senin askerde tekirdagda ee cok yakın buraya :)

ben ikitellideyim burda otobandan bastın mı 2 saate tekirdag oo super ya sen her hafta gormeye gidersin artık :)

eveet 2 saat bile sürmedi ogünbende avrupa yakasındayımm,bigün hep beraber toplanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…