Allah kuvuştursun ben ist'deyim o yüzden sordum.Benim eşim izmir Bornovada.
Benim aşkım geçen hafta 39 derece ateşle hastaneye göndermişler.5 gün rapor vermişler,yeni yeni toparlıyo.Bugunde elinde selpak silip duruyodu burnunuÜşütüyolar işte ya,bide 1 asker hasta olunca diğeride hemen hasta oluyomuş.ne güzel duydun sende sesini işte.
demek evli olmadan olmuyor bende izmir rahat yerdir sorun olmaz diye dusunuyodumhaftaya carsı olacakmıymıs sorarsan cok sevinirim birde dagıtım olduktan sonra 7sinden sonra yani pzts mi yeni yerlerine gidiyorlar?bunuda sorarsan gercekten cok sevinirim...
senin cocugun varmı?kac yıllık evlisiniz? kendi derdimden kimseyi soramaz oldum
Çok saol inş düzelirler bian önce. Şu panoyu nasıl ekliyosun metin sayfasınagecmis olsun canimm..
cok zor yaa 20kisi kaliyolarr kucucuk kogusta..cok havasiz kaliyomus geceleri
hastalanmalari cok normalll..kiyamamm yaaa biran önce gelsin mayiss
insallahh canim..Çok saol inş düzelirler bian önce. Şu panoyu nasıl ekliyosun metin sayfasına
Tamam sorarım bunalrı bende merak ediyorum.bebiş yok canım daha,2 buçuk yıllık evliyiz.İzmir güzel yer ama,konu askerlik olunca işte sıkı yönetim bişi yapamıyosun.
Hoşgeldin... dertleşioz işteben geldiiimneler yaptınız bakalım keyifler nasıl kuzular?
Amin canım cümlemize.İnş. ayarlıyabilir valla iyi olur sizin için.evliyken beklemek cok daha zor allah sana sabır versin hepimiz cok zor seyler yasıyoruz...cocuk olsa daha zor olurdu ...bana giderken komutanı falan ayarlayabilirsem kesin evci cikarim seninle demistide o yuzden sordum suan bisey olacagı yokda merak ediyorum napım...
ben geldiiimneler yaptınız bakalım keyifler nasıl kuzular?
Hoşgeldin... dertleşioz işte
Amin canım cümlemize.İnş. ayarlıyabilir valla iyi olur sizin için.
hosgeldin yumis biliyomusun yeslimsi'nin esyile benimki aynı yerde askerler bende sardım ona durmadan soru soruyorum :)
varyaa tamda diyodumki neden tekirdağda askeri olan yokçok şanslısınız valla keşke topikte başka tekirdağ olsa bak bugün haber alamadım ne güzel biri arasa ötekini merak etmezdik süper tesadüf olmuş bebişimm sen hangi şehirdeydin normalde?
hosgeldin yumis biliyomusun yeslimsi'nin esyile benimki aynı yerde askerler bende sardım ona durmadan soru soruyorum :)
kalplerimiz cok temizmis aynı aynda aynı seyden bahsettik:)
Ben İstanbuldayım cnm ya sen?
Sor tabi ben görüşebiliyorum en azından,aklın kalmasın
bende istanbuuuuuuuuuuulneresindensin kuzum?şarkısı bile varya kız sen istanbulun neresindensiiin
Can sıkıntısından tesadüf geldim bendeYesilimsi varya hakketen bugun icim biraz rahatladı en azından arada sen varsın tanıdıgım iyi-kötü haberlerini alabilirim aldık neler yapıolar vs gibi....sen benim sansımsın valla sansımsın iyikide geldin buraya
aaa.süpermis senin askerde tekirdagda ee cok yakın buraya :)
ben ikitellideyim burda otobandan bastın mı 2 saate tekirdag oo super ya sen her hafta gormeye gidersin artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?