eveet 2 saat bile sürmedi ogünbende avrupa yakasındayımm,bigün hep beraber toplanalım
Can sıkıntısından tesadüf geldim bendeSen rahat ol zaten,bende öyle olmaya çalışıyorum..Ben burdayım artık başınızdayım teşekkür ederin,tesadüf geldim işte bende.Baktım çok üzülüyosun yardımcı olurum dedim:27:
Ay ay saol canım yaahosgeldin sefalar getiridin basımızdan hic eksik olma isallah
Acıktım galiba,iştahımda kesildiii.. Ben bişeyler yemeye gidiyorum,sonra görüşürüz kızlar.
aa ne guzel yaa evet birgun toplanalım ayarlayalım ama bana acımayın ozaman acıyarak bakmayın olurmu:)
birde uzulme yarın bugun aramazsa yarın arar mutlaka icin rahat yat bisicik olmaz tekirdagda...
yok canım içeri sokmadı çarşıya çıkınca kiralıyor dışardan...o yüzden öyle dedim...yok canım bölük bölük izin vermişler..şimdi 10. bölük çıkmış..onlar geldiginde 9. bölük,benimkinin olduğu:), çıkacakmış..böyle 2-3 saat bugün,2-3 saatte yarın izin vermişler..
senin esın cep telefonunu mu soktu içeri?ay sakat değil mi ya?ben çok korkuyorum,erkek arkadasım da öyle..hiç öyle bir niyetimiz yok..yakalnirsa diye odum kopar..
ustabirlikleri de aynı yere çıksa keske maibeyaz :) ne güzel olurdu :) birbirimizden haber alıyoruz :) bu arada sordum benimkine ama tanımıyormuş :) bölükleri farklı ya ondan herhalde :)))
yaşam damarlarımın yakışıklı kanı ömrüm aradııııııııııııııı5dk.konuştuk leblebi dağıtmışlar dün koptum gelelim sana şimdi acıyarak bakıcam hatta sana küçük emrah diye seslenicem saçmalama bebeğim,şurda kadın dayanışması yapıyoruz,mutluluğumuda sıkıntımızıda paylaşıyoruz,iyiki geldin buraya,hem ben eminim siz barışıcaksınız:13:hatta msn kullanıyosanız msnde verin kızlar bir birkaç kişi konuşuyoruz msnden daha hızlı oluyo burdanda konuşuruz ama site kitlenince falan oraya geçeriz özelden yazın:13:
yaşam damarlarımın yakışıklı kanı ömrüm aradııııııııııııııı5dk.konuştuk leblebi dağıtmışlar dün koptum gelelim sana şimdi acıyarak bakıcam hatta sana küçük emrah diye seslenicem saçmalama bebeğim,şurda kadın dayanışması yapıyoruz,mutluluğumuda sıkıntımızıda paylaşıyoruz,iyiki geldin buraya,hem ben eminim siz barışıcaksınız:13:hatta msn kullanıyosanız msnde verin kızlar bir birkaç kişi konuşuyoruz msnden daha hızlı oluyo burdanda konuşuruz ama site kitlenince falan oraya geçeriz özelden yazın:13:
Selam gençleryumissim benim cok sevindim bak leblebi bile yemis iyi yani daha ne istiyon
bana msn'nin ozelden at eklicem hemen ben henuz ozel mesaj yazmayı becermiyorumda
yumissim benim cok sevindim bak leblebi bile yemis iyi yani daha ne istiyon
bana msn'nin ozelden at eklicem hemen ben henuz ozel mesaj yazmayı becermiyorumda
leblebi haseninki unutmaz artık bu yılbaşını
canlarım şimdi geldim pc başına yemek yiyodum hemen atıyorum özelden bekleyin
elidadam yaa sorma kıyamam leblebi ve cola vermişler birde 12.30a kadar oturma izni bugünde 7de kaldırmışlar
elidadam yaa sorma kıyamam leblebi ve cola vermişler birde 12.30a kadar oturma izni bugünde 7de kaldırmışlar
Cips,fındık,fıstık cola vermişler,koğuşlarında oturmuşlar işte. Hiç yoktan iyidirkutu cola ve çerez vermişler benim askerede yılbaşı dolayısıyla
canım erkek milleti...tamda soyledigin gibi oldu sonraki mesajında inkar etti bana bunu nasıl yakıstırırsın falan dedide sen bunu nerden biliyosun:26:
canım erkek milleti...
gormuyormuyuz tvde..aynı yatakta yakalasan bile açıklayabılırım der....
ne dicekk..
senin yapman gerekene gelince iyice emin olana kadar külahıma anlat muamelesi yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?