337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eveet 2 saat bile sürmedi ogünbende avrupa yakasındayımm,bigün hep beraber toplanalım

aa ne guzel yaa evet birgun toplanalım ayarlayalım ama bana acımayın ozaman acıyarak bakmayın olurmu:)

birde uzulme yarın bugun aramazsa yarın arar mutlaka icin rahat yat bisicik olmaz tekirdagda...

Acıktım galiba,iştahımda kesildiii.. Ben bişeyler yemeye gidiyorum,sonra görüşürüz kızlar.

hosgeldin sefalar getiridin basımızdan hic eksik olma isallah

aa ne guzel yaa evet birgun toplanalım ayarlayalım ama bana acımayın ozaman acıyarak bakmayın olurmu:)

birde uzulme yarın bugun aramazsa yarın arar mutlaka icin rahat yat bisicik olmaz tekirdagda...

yaşam damarlarımın yakışıklı kanı ömrüm aradııııııııııııııı5dk.konuştuk leblebi dağıtmışlar dün koptumgelelim sana şimdiacıyarak bakıcam hatta sana küçük emrah diye seslenicemsaçmalama bebeğim,şurda kadın dayanışması yapıyoruz,mutluluğumuda sıkıntımızıda paylaşıyoruz,iyiki geldin buraya,hem ben eminim siz barışıcaksınız:13:hatta msn kullanıyosanız msnde verin kızlar bir birkaç kişi konuşuyoruz msnden daha hızlı oluyo burdanda konuşuruz ama site kitlenince falan oraya geçeriz özelden yazın:13:

yok canım içeri sokmadı çarşıya çıkınca kiralıyor dışardan...o yüzden öyle dedim...
bizde korkuyoruz sokmaya... bi de yakalanır uzar askerliği falan kalsın o yzden...
benimki çavuş olmuş biliyomusun... hiç de istemiyodu zor olur diye ama hayırlısı bakalım...
evet inşallah usta birliği de aynı yere çıkar...
çok iyi oluyo böyle...
bu gün yine internet kafeye gitti görüştük görüntülü...
hatta benim bilgisayarım çöktü komşudan aldımm kocişle konuşaağım diye...
hasta olmuş benimki baya üşütmüş... inşallah çabucak iyileşir..

yumissim benim cok sevindim bak leblebi bile yemis iyi yani daha ne istiyon
bana msn'nin ozelden at eklicem hemen ben henuz ozel mesaj yazmayı becermiyorumda

leblebi ha seninki unutmaz artık bu yılbaşını

yumissim benim cok sevindim bak leblebi bile yemis iyi yani daha ne istiyon
bana msn'nin ozelden at eklicem hemen ben henuz ozel mesaj yazmayı becermiyorumda

leblebi ha seninki unutmaz artık bu yılbaşını

canlarım şimdi geldim pc başına yemek yiyodum hemen atıyorum özelden bekleyin
elidadam yaa sorma kıyamam leblebi ve cola vermişler birde 12.30a kadar oturma izni bugünde 7de kaldırmışlar

elidadam yaa sorma kıyamam leblebi ve cola vermişler birde 12.30a kadar oturma izni bugünde 7de kaldırmışlar

kutu cola ve çerez vermişler benim askerede yılbaşı dolayısıyla

valla ben sordum pek bişey yapmamışlar yazık onlara
ya kızlar konusurken nasıl aklınıza geliyor konular biz havadan sudan başka bişey yok
mesela benimki net olmayınca tam emin olamadım tony montana hangi filmdedeydi diyo soruyor

biz dansöz felan düsünürken :) leblebi ve cola iymis yine

tamda soyledigin gibi oldu sonraki mesajında inkar etti bana bunu nasıl yakıstırırsın falan dedi de sen bunu nerden biliyosun:26:
canım erkek milleti...
gormuyormuyuz tvde..aynı yatakta yakalasan bile açıklayabılırım der....
ne dicekk..
senin yapman gerekene gelince iyice emin olana kadar külahıma anlat muamelesi yapmak

canım erkek milleti...
gormuyormuyuz tvde..aynı yatakta yakalasan bile açıklayabılırım der....
ne dicekk..
senin yapman gerekene gelince iyice emin olana kadar külahıma anlat muamelesi yapmak

deylshe cok iyi muhakeme yaptın ben bu durumda ne yapacagımı bilmiyorum ona olan sevgim,gururum,kırgınlıgım hepsi cakısıyor...zaten ben eminim faturasına baktım aramıs kızı ama o camura yatıo, yalan soyluyo bu beni daha cok uzuyo ben sadece belki bir acıklaması vardır diye sordum o ise yalan soylemeyi tarcih etti

slm hatunlarrrrrr..
Dün benim canımın dibide kantinde oturmuşlar ,türk sanat müzigi soyleyen bi cocuk varmıs fasıl gıbı yapmişlar
bayılır Türk sanat müzüğine
bugunde izinliydi 10 da cıktı bana guzel bir gunaydın msjı sonra anasının yanına

Kayınvalidemi cok sevıyorum ya şeker şeker..Herüfümden bile sevıyorum diğer gelini ile koyun koyuna yatmışlar gel kızım tek kolum boş hemen doldurun çolak gibiyim dedi
Anasına,oğluna aşıgım üleynnnn
Ya birsey soracam bu ınterne cafe olayı her yerde varmı??
Bizinki hic netten bahsetmedi,olsa bile girmez sanmıyorum ama her yerde vr mı ogrenmek ıstedım

Yoksun burda seni sordum dalgalara
Güneş battı beni vurdun kahırlara
Yazık çok yazık sensizim
Yine kör düğüm oldum yine kahretsin
Seni sordum dalgalara martılara sandallara
Kahroldum sensizim
Dayanamam ben bu son gidişine
Alışamadım sensizliğe
Garip olurum hazan gecelere
Alışamadım bu son gidişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…