337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sen yalan soylersınde faturan öyle demıyo de...
Canım bak inan barısın,mutlu olun istiyorum senı dolduruşa getiriyorum gibi düşünme sakın çok üzülürüm
Sadece sevgimin arkasından gideyim derken,gözlerini kapatma,birgün gelir uyanmak zorunda kalırsın ama sevgin bile bazı seyleri görmezden gelmene yetmez...
o yüzden iyice emin ol,herşeyden

internetti ben surdan biliyorum
facebook da 337. dönemler icin sayfalar vardi, yerleri belirlenince ordan bulussunlar diye, önceden orda askerligini yapan birisi bunlar bilgileri verirken yazmisti, ama pcler yavas olunca hic cekilmiyo bide zamanlari zaten kisikli

heeeee bizim herüflee benim face yok.Anti sosyal paylaşım ağcıyız....

eveet 2 saat bile sürmedi ogünbende avrupa yakasındayımm,bigün hep beraber toplanalım

ama ben bu istanbul da hele avrupa yakasında olanları çok kıskanıomm bnm aşkım da orada askerlik yapıooo

Bişi olmaz,sen varken napsın burdakileri:1:

yok o anlamda kıskanmıyorum ben de orada oturmak isterdim her hafta sonu kocişimi ziyarete giderdim yemin törenini görürdüm die dedim. tabi ki ben varken başka birine hele bi baksın atlar gelirim buralardan gözlerini oyar giderim ::)):):):):):)

zaten benim anlamadıgımda bu haklı olan benim ve yapması gereken seyler belli ama o piyasada yok :44: aklım karısık tabikide onu cok seviyorum ama bu degilki ben haklıyken haksız duruma dusup gidip ona el acıcambakalım zaten faceden cok fazla yazarsa artık bende son yazdıklarına cevap vermicem cunku aramasını istiyorum cevap vermezsem belki telle arar diye dusunuyorum konusmadan olmayacak...

gel canım misafirim ol beklerim

saol cnm normalde ben istanbulu hiç sevmem okurken bile istanbul tutuyordu çok kalabalık die istemedim ama işte aşk o nerdeyse kalbim orada atıo. keşke gelebilsem ama ha doğurdum ha doğuracam

saol cnm normalde ben istanbulu hiç sevmem okurken bile istanbul tutuyordu çok kalabalık die istemedim ama işte aşk o nerdeyse kalbim orada atıo. keşke gelebilsem ama ha doğurdum ha doğuracam

Küçükçekmecedeyim canım,sen?

dea tacita bende sevmiyorum kalabalığı ankaraya gelin gidicem kısmetse bu yüzden çok seviniyorum daha sakin bir şehir en azından
yesilimsi nişantaşındayım canım

bu kadar istanbullu var bi sorayım istoç ne arkadaşlar ya bnmkinin kışlayı tarif ederken hep istoçun yanındaki kışla die tarif ediolar da

bu kadar istanbullu var bi sorayım istoç ne arkadaşlar ya bnmkinin kışlayı tarif ederken hep istoçun yanındaki kışla die tarif ediolar da
İstoç;Toptan eşya satılan yer,büyük bir yer düşün ev,kırtasiye,süs eşyaları gibi...... Ben önceden orda oturuyodum,bağcılar,yüzyılda var askeriye oralardadır o zaman.

selam kızlar,
bayadır yazamıyorum işyerinde olduğumda zaten yazamıyorum birde birkaç gündür akşamları da çalıştım çok yoğundum,
bugün kendime geldim, askerim de aradı, keyfim gıcır :)
haftaya yemin töreni var kalbim nasıl atıyor anlatamam size...

size bir fikir vermek istedim, geçen gün aklıma geldi, mektup yazmak istiyorum ama başkalarının okuyupta dalga geçmesini istemiyorum, sevgilime bir erkek arkadaşı ağzından bir mektup yazdım, naber kardeşim nasıl gidiyor askerlik gibilerinden... başkalarının okuyunca anlamayacağı, aramızdaki özel şeylerden arkadaşı gibi bahsettim, mektubu gönderen olarakta bir arkadaşının ismini, bir başkasının soy isimini yazdım... yani gönderen ismini okur okumaz benim olduğumu anlayacak... mektubu okuyan asker de hiç bir şey anlamayacak... hemde sevgilim mutlu olacak... ama mektubu henüz göndermedim.. zaten cuma yemin töreni var sonra şehir değiştirecek... haftaya atarım, böyle birşey düşündüm, sizinle de paylaşmak istedim, malum erkekler özelinin (hele kız arkadaşı ile özelini) başkaları tarafından bilinmesinden rahatsız olurlar...

İstoç;Toptan eşya satılan yer,büyük bir yer düşün ev,kırtasiye,süs eşyaları gibi...... Ben önceden orda oturuyodum,bağcılar,yüzyılda var askeriye oralardadır o zaman.

hea evet onun yanında işte topkule kışlası varmış orda bnm kociş de usta birliğinde halıcıoğlu askerlik şubesine geçecek herhaldeo da halicin kıyısında deniz manzaralı bi yermiş

hea evet onun yanında işte topkule kışlası varmış orda bnm kociş de usta birliğinde halıcıoğlu askerlik şubesine geçecek herhaldeo da halicin kıyısında deniz manzaralı bi yermiş
Çok iyi 66.Zırhlı Tugay Komutanlığı var orasıdır o zaman,yeri güzel.Halıcıoğluda iyidir ya İstanbul sonuçta.

Çok iyi 66.Zırhlı Tugay Komutanlığı var orasıdır o zaman,yeri güzel.Halıcıoğluda iyidir ya İstanbul sonuçta.

evet evet orası yalnız çok kalabalıkmış belki askerlik şubesinde biraz daha rahat eder belki ayy çok özledim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…