deylshe cok iyi muhakeme yaptın ben bu durumda ne yapacagımı bilmiyorum ona olan sevgim,gururum,kırgınlıgım hepsi cakısıyor...zaten ben eminim faturasına baktım aramıs kızı ama o camura yatıo, yalan soyluyo bu beni daha cok uzuyo ben sadece belki bir acıklaması vardır diye sordum o ise yalan soylemeyi tarcih etti
slm hatunlarrrrrr..
Dün benim canımın dibide kantinde oturmuşlar ,türk sanat müzigi soyleyen bi cocuk varmıs fasıl gıbı yapmişlar
bayılır Türk sanat müzüğine
bugunde izinliydi 10 da cıktı bana guzel bir gunaydın msjı sonra anasının yanına
Kayınvalidemi cok sevıyorum ya şeker şeker..Herüfümden bile sevıyorum diğer gelini ile koyun koyuna yatmışlar gel kızım tek kolum boş hemen doldurun çolak gibiyim dedi
Anasına,oğluna aşıgım üleynnnn
Ya birsey soracam bu ınterne cafe olayı her yerde varmı??
Bizinki hic netten bahsetmedi,olsa bile girmez sanmıyorum ama her yerde vr mı ogrenmek ıstedım
internetti ben surdan biliyorum
facebook da 337. dönemler icin sayfalar vardi, yerleri belirlenince ordan bulussunlar diye, önceden orda askerligini yapan birisi bunlar bilgileri verirken yazmisti, ama pcler yavas olunca hic cekilmiyo bide zamanlari zaten kisikli
eveet 2 saat bile sürmedi ogünbende avrupa yakasındayımm,bigün hep beraber toplanalım
Bişi olmaz,sen varken napsın burdakileri:1:ama ben bu istanbul da hele avrupa yakasında olanları çok kıskanıomm bnm aşkım da orada askerlik yapıooo
Bişi olmaz,sen varken napsın burdakileri:1:
ama ben bu istanbul da hele avrupa yakasında olanları çok kıskanıomm bnm aşkım da orada askerlik yapıooo
Bişi olmaz,sen varken napsın burdakileri:1:
sen yalan soylersınde faturan öyle demıyo de...
Canım bak inan barısın,mutlu olun istiyorum senı dolduruşa getiriyorum gibi düşünme sakın çok üzülürüm
Sadece sevgimin arkasından gideyim derken,gözlerini kapatma,birgün gelir uyanmak zorunda kalırsın ama sevgin bile bazı seyleri görmezden gelmene yetmez...
o yüzden iyice emin ol,herşeyden
gel canım misafirim ol beklerim
Küçükçekmecedeyim canım,sen?yeşilimsi canım sen istanbulun neresindensin?
saol cnm normalde ben istanbulu hiç sevmem okurken bile istanbul tutuyordu çok kalabalık die istemedim ama işte aşk o nerdeyse kalbim orada atıo. keşke gelebilsem ama ha doğurdum ha doğuracam
Küçükçekmecedeyim canım,sen?
Küçükçekmecedeyim canım,sen?
Güzel ya,hadi gelsin şu mayıshepimiz cok yakınmısız yahu neguzel:)
İstoç;Toptan eşya satılan yer,büyük bir yer düşün ev,kırtasiye,süs eşyaları gibi...... Ben önceden orda oturuyodum,bağcılar,yüzyılda var askeriye oralardadır o zaman.bu kadar istanbullu var bi sorayım istoç ne arkadaşlar ya bnmkinin kışlayı tarif ederken hep istoçun yanındaki kışla die tarif ediolar da
İstoç;Toptan eşya satılan yer,büyük bir yer düşün ev,kırtasiye,süs eşyaları gibi...... Ben önceden orda oturuyodum,bağcılar,yüzyılda var askeriye oralardadır o zaman.
Çok iyi 66.Zırhlı Tugay Komutanlığı var orasıdır o zaman,yeri güzel.Halıcıoğluda iyidir ya İstanbul sonuçta.hea evet onun yanında işte topkule kışlası varmış orda bnm kociş de usta birliğinde halıcıoğlu askerlik şubesine geçecek herhaldeo da halicin kıyısında deniz manzaralı bi yermiş
Çok iyi 66.Zırhlı Tugay Komutanlığı var orasıdır o zaman,yeri güzel.Halıcıoğluda iyidir ya İstanbul sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?