337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

cenk kenan oldu canım babası doğumdan sonra geldi gitti valla keyfi bilir ne yapayım

ben de konuştum msnde sevgilimle, yüzünü göremedim ama konuştum hiç değilse
kpss başvuruları yapıcak bana yardım et dedi
ben de meslekleri bulmanda yardım ederim ama benden şehir yardımı bekleme, sana istanbul dışında bi yeri yaz diyemem dedim
üzüldü biraz ama napim uzaklara git diyemem gerçektenn
off belli olsun artık atamalar da gelecekte bizi neler bekliyor bi görelimm:26:

Son düzenleme:
arzu ya askeriyenin numarası falan yok mu sende
arayamıyo musun

arkadaşının numarası var ankesörlününde var istesem bütün numaralarıda arar bulurum ama aramıcam arasam kızar bu 1 onun beni araması gerek buda 2 yani meraktan ölsemde ben aramıcam o arasın.çok özledim ama araması gereken o diye düşünüyorum.netten baktımda denetleme olabilir hep bu zmanlar oluomuş orda denetleme buda bahane değil tabi denetlemedeykende arayabilir bunla avunuorum sadece.:85:

haklısın onun araması gerekiyor, merak ettim de ondan sordum
ayrıca arasan bile kızmaya da hakkı yok yani, kaç gün olmuş merak ediyosun normal bu
ben olsam dayanamazdım herhalde, sen iyi dayanıyosun
bakalım ne zaman arıcak
denetleme ne zaman sürüyomuş acaba

bazı problemlerde var aslında o yüzden hemen konuşmamız lazım ama dayanıyorum işte birde alıştım ben galiba hem çok kızıorum hem çok seviyorum hem çok özlüyorum karışık bi haldeyim denetlemeler ne kadar sürüo hiç bilmiorum sizin oldumu denetleme falan:18: en son 2 hafta önce çarşıya çıktı :44:

yok denetleme olmuş onlar gelmeden olmucakmış iyi kurtuldular yanii
her hafta çıkıyolar bizimkiler çarşıya, sizde öyle değil mi
denetleme var diye mi acaba

wakeupcall seninki nerde yapıyo askerliği bizimkininde bu hafta denetlemesi vardı da ondan sordum :) aynı yerdeler mi ki ?amasrada benim eşim

öyleydi canım her hafta vardıda denetleme olunca çarşıyı kitliolarmış yada şu koşu süresi fln varya onu yapamayanları çıkarmıolarmış bnm askım onuda yapamamış olabilirçarşıya çıksa kesin haber verirdi yani aklıma gelio bazen benle problemi varda ondanmı haber vermio die ama verirdi o kadar eşek değildirsizinde iyi olmuş denetlemenin geçtiği iğrenç bişi

ayy iyi ki geçmiş o zaman bizimkinin hiç sporla alakası yoktur
en büyük spor aktivitesi oturup playstation oynamak
çarşı yüzü göremezdi valla

arasın da bizi bi haberdar et merak ediyoruz biz de:44:

ayy iyi ki geçmiş o zaman bizimkinin hiç sporla alakası yoktur
en büyük spor aktivitesi oturup playstation oynamak
çarşı yüzü göremezdi valla

arasın da bizi bi haberdar et merak ediyoruz biz de:44:

playstation iyimişbi arasın göbek atıcam mutlaka haberiniz olur

selam kızlar nasılsınız??bu sabah aşkm aradı nete gel diye..çarşıya çıkacakları bu sabah belli olmuş.aşkımı camda gördüm ama daha kötü oldum yaa ona dokunamamak çok kötü çok özlemiş beni bende onu çok özledim offff

aşkitomun en büyük sıkıntısı banyo..
3 hafta oldu gideli hala banyo yapamamış
hep soğuk su ile idare ediyormuş

aşkitomun en büyük sıkıntısı banyo..
3 hafta oldu gideli hala banyo yapamamış
hep soğuk su ile idare ediyormuş
alla alla asıl ustada rahat olması lazım.... benımde tam tersı her akşam sıcak suda duş alıyorum,dakika olayıda yok en guzel yanı o diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…