eylül allah kavuştursun sende evlisin ve çocuğun var demkki benim gibisin uzun dönemmi sizinki izinemi geldi ?oğlun büyük heralde babama gidicem diye ağladığına göre birde şanslısınız siz tel kullanabiliyor ne güzel benim eşim yakalnaırım korkusuyla götürmedi çok zor oluyor yaa
günaydınn
sevgilim yine nöbette ya, 8-10 bu sefer
az kaldı bitse de gelse çok özledimm
bu arada şafak 102 olmuş
canıım okuma yazma öğretimin ne alemde....ilerleyebildiniz mii???
canım okuyordum da yazmaya birtürlü fırsatım olmadı...
Cok cok gecmıs olsun.Barsak tıkanıklığını abide yaşadı ilaçla falan düzeldi ama hep geçici sonuçlar en sonunda oda bıçak altına yattı.
Şu anda çok iyi basit birsey zaten.
bilmiyorum ama pek basit gibi durmuyo...bu günde yoğum bakımda kalıcakmış çünkü....iyileşsiin artıııkkkk benim canım yaa....
Canım geçmiş olsun
günaydınn
sevgilim yine nöbette ya, 8-10 bu sefer
az kaldı bitse de gelse çok özledimm
bu arada şafak 102 olmuş
teşekkürler canım...
canım benim nasıl oldu sevgilin konuşabildinmi?
yoğun bakım odasında...midesinden bağırsaklarından gelen sıwı alınıyormuş sonda takılıymış burnundan alınıomuş...yoğun bakım odasına girdi annesi bi kez konuşabildim yani ...
selam kızlar dün doktora gittim. bebişimi gördüm ilk defagözlerim doldu çok tatlıydı. ben 2 aylık sanıyordum meğerse 3 aylık olmuş. yanlış hesapladım galiba. çok şükür tahlillerde temiz çıktı. aşkım aradı akşam söyledim ona. keşke ben de görebilseydim dedi. olsun, sana ultrason resmini göndericem dedim. nasıl ilgileniyor anlatamam. harika bir baba olacağını biliyordum. bebeğimden de olmasaydı canım çok sıkılırdı. ne kadar şükretsem az. darısı isteyen herkesin başına
selam kızlar dün doktora gittim. bebişimi gördüm ilk defagözlerim doldu çok tatlıydı. ben 2 aylık sanıyordum meğerse 3 aylık olmuş. yanlış hesapladım galiba. çok şükür tahlillerde temiz çıktı. aşkım aradı akşam söyledim ona. keşke ben de görebilseydim dedi. olsun, sana ultrason resmini göndericem dedim. nasıl ilgileniyor anlatamam. harika bir baba olacağını biliyordum. bebeğimden de olmasaydı canım çok sıkılırdı. ne kadar şükretsem az. darısı isteyen herkesin başına
selam canım ya ne güzel duygular bunlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?