337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amin cnm hepimizi inşlah.ewet evliyim iki oğlum var büyüğü mayısta üç olcak, küçükte 14 aylık,eşim kısa dönem ve izne geldi,7 ocak yemin töreniydi 22 ocakta izne geldi bitermi bu böle yaaa.bide nöbetler başlamış tel var ama dünden beri pek arayamıyo sıkı yönetim benimkide korkuyo yakalanırım die ben çok ısrara ettim teli götürmesi için yoksa götürmüyodu

canıım okuma yazma öğretimin ne alemde....ilerleyebildiniz mii???

canım okuyordum da yazmaya birtürlü fırsatım olmadı...
Cok cok gecmıs olsun.Barsak tıkanıklığını abide yaşadı ilaçla falan düzeldi ama hep geçici sonuçlar en sonunda oda bıçak altına yattı.
Şu anda çok iyi basit birsey zaten.

bilmiyorum ama pek basit gibi durmuyo...bu günde yoğum bakımda kalıcakmış çünkü....iyileşsiin artıııkkkk benim canım yaa....

günaydınn

sevgilim yine nöbette ya, 8-10 bu sefer
az kaldı bitse de gelse çok özledimm

bu arada şafak 102 olmuş

evet 3 gün snra 99 dan düşmeye başlıcazzz hep hayal edıodum ilk gün ve geldii çok şükür 99 diyeceğimz gün sonunda kzlar ha gayrett

yoğun bakım odasında...midesinden bağırsaklarından gelen sıwı alınıyormuş sonda takılıymış burnundan alınıomuş...yoğun bakım odasına girdi annesi bi kez konuşabildim yani ...

tatlım normal o kadar olması..Sen içini ferah tut bol bolda dua et...

selam kızlar dün doktora gittim. bebişimi gördüm ilk defa gözlerim doldu çok tatlıydı. ben 2 aylık sanıyordum meğerse 3 aylık olmuş. yanlış hesapladım galiba. çok şükür tahlillerde temiz çıktı. aşkım aradı akşam söyledim ona. keşke ben de görebilseydim dedi. olsun, sana ultrason resmini göndericem dedim. nasıl ilgileniyor anlatamam. harika bir baba olacağını biliyordum. bebeğimden de olmasaydı canım çok sıkılırdı. ne kadar şükretsem az. darısı isteyen herkesin başına

selam canım ya ne güzel duygular bunlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

allah sağ salim kucağınıza alıp,öpüp koklamayı,sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.çok farklı çok güzel anlatılmaz bi duygudur.rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu..

amiiiiiiiiiiiiiiiin
ne güzel bi duygudur kim bilir
Allah uzun ömür versin bebişimize

arayamadı bugün de aşkım
evvelki gün de arayamamıştı, demek ki bi gün arayıp bi gün arayamicak..
canın sağolsun askerim, iyi ol sen yeter ki

hayırlı olsun afrasyab çocuklar çok büyük teselli oluyor evt
bebeğin doğncamı gelecek eşin oda büyümüş halini görür artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…