337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

buarada spokee çok geçmiş olsunn biran önce iileşir inş..
arzu cnm seninde gözünaydın aramış görmüşün de msnden çok sevindim..
Zaten şu msnle uçağı icat edenden allah razı olsun vallaa

amiiiiin canıııımmmm....inş bi an önce iyileşiir...

tamamdır anlaştık merkez hehe

kızlar hepinize iyi geceler...ben kaçar,kendinize iyi bakın..... spookeeem,jasmincimmm öptüm... hayırlı geceler

canıım okuma yazma öğretimin ne alemde....ilerleyebildiniz mii???

evet cnm biraz biraz ilerleme var antenler niller falan oralara geldik çok fazla sıkmamaya çalışıyorum sıkılıo hemen..
ama atlet yazıcak bitürlü yazamıo hergün dönüp dolaşıp atlete gelioz yok taktı atlete..
ama inşallah öğrenicek sabretmek ve beklemek gerkiyor..

ewett sabııır sabrıın sonu selamet...geçenn yıl birinci sınıf okuturkeen az ağlamadım...gecelerii rrrrrrr ttttttttttt diye bağırıodum hep :) amaa baak öğrenince mutlu olcakksıın...enn büyük mutluluk...heleki senin öğrettiğin kişiyee...keşke hep senin gibi ilgilenen olsa...ama bbelli harflerden sora daha kolay ilerlenio...e l a t i n o r m u k yi wer diğerlerini o kendisi bağlayacaktır...

buarada kızlar defne joya nasıl üzüldüm anlatamam şok oldum ya
hayat nasıl birşey bitiş çizgisi gelince genç yaşlı farketmiyor
bide bebeğide var annesiz bi ömür geçircek yavrum ya..
allah mekanını cennet etsin inş..

aynennn nası hayata bağlı biriydii bi de...halaa inanamıorum tüylerim diken diken oluo...allah sewdiklerine sabır wersiin...

inş cnm dediğin gibi olur o öğrensin benim için en önemlisi o..
annem bile dio rüyamda atlet gördüm diee...
şu atleti geçin artık diyee sölennio..
Allah zihin açıklığı versinde öğrensin inş..

inş canıım...mısır patlamasıı gibi oluo diyoruz biz bu dönemleree...kolay gelsiiin ....
herkese iyi geceler kızlar iyi sohbetler....
bi dee bizim için dua eder misiniiz sewdiğim iyileşsin bi an öncee diee....

ewet ewet 102 bitti ya bişi kalmadı:97:

önce 100 den düşmesini bekledik...sonra 14 şubat bi gelsin dicez ondan sonra ha gayret plakalara 10 gün kaldı dicez ve inşallahhh çabucak şehirleri hızlıca hatırlayıp bitireceğiz bu günleri geçicek hayırlısıyla

ewet ya plakalardan sonra hıphızlı geçip gidecek günler torunken nine olucaz torun sahibi olucaz

günaydınn

sevgilim yine nöbette ya, 8-10 bu sefer
az kaldı bitse de gelse çok özledimm

bu arada şafak 102 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…