337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amiiinnn... ultrasonda görene kadar gerçekten bu çocuğu sevecek miyim diyordum ama görünce nasıl kanım kaynadı. daha kucağıma almadan sevdim onu. gerrçekten de çok farklı bir duygu.

amiiiiiiiiiiiiiiiin
ne güzel bi duygudur kim bilir
Allah uzun ömür versin bebişimize

teşekkür ederim canım uzun bir amiiiiiiiinnnn dediğine göre demek ki sen de çok istiyorsun. umarım en kısa zamanda sen de bu duyguyu yaşarsın

halayoğun bakım odasından çıkamamış, konuşamadıım, başında sürekli bi hemşire bekleyen sewgilim war...we ben şuan o hemşireyi kıskanıyorum....

kızlar bu hafta sevgılımın evine mektup gitmiş mehmetcık mektubu diye acemi ocagında da gitmiş acemi mektubu demişler sımdıde gitmiş...
sizde de oldu mu oyle birseyy

bizede gelmediii

spoke canım yarın bi hemşire kıyafeti bul git,hem kontrol etmiş olursun, hemde kıskanacak kimse olmaz

Kızlar bugün sevgilim telefonda bişi anlattı kanım dondu resmen. Spor yaparlarken, komandonun biri bayılmış, komutan farketmemiş önce, arkadaşları demiş " komutanım arkadaşımız bayıldı diye".

Adam ne dese beğenirsiniz, " bırakın bayıldığı gibi ayılır, komando adam bayılır mı"

Yuhhh dedim çüşşş dedimmm

Bu kadar mı gaddarlık olur yaaa canlarımız kimlere emanet

Allahım sen onları koru

arkadaşlar erkek arkadaşımı ziyarete ankaraya gideceğim.bana önerebileceğiniz nezih bir otel var mı?merkezi olsa iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum

hepsi o kadar acımasız ki. bayılmış ve bakmamış mı
benim sevgilim kurye, komutan demiş ki al bu kolileri alaya götür
alay dediği 2 saatlik yol ve otobüse binerek gidiyor. koliler de 4-5 tane ve ağırlarmış..
adamların umurunda değil yani naparsan yap.
neyseki aşkım alaya giden bi askeri araç bulmuş da ona yüklemiş 2 kişi arabaya kadar zor taşıdık dedi
yani adamlar da mantık denen bişey yok

askerde mantık aramıcaksın işte

Evet yaa... Artık orada kala kala robocob olmuşlar sanki içlerindeki kalp de yok olmuş. O kolileri nasıl götürecekmiş çocuk ya adama bak, sinir oluyorum bunları duyunca yemin ederim. Bıktırdılar sevdiceklerimizi

Ben bir de bu gece kuzenimin askerliğinin nereye çıktığını öğreneceğim şafaklar birken iki oldu. Allahım sabır veeeerrrr

aa benim kuzenim de gidecek askere bu gece mi belli oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…