allah sağ salim kucağınıza alıp,öpüp koklamayı,sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.çok farklı çok güzel anlatılmaz bi duygudur.rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu..
amiiiiiiiiiiiiiiiin
ne güzel bi duygudur kim bilir
Allah uzun ömür versin bebişimize
bugün niye sessiz buralarrrrr
teşekkür ederim canımuzun bir amiiiiiiiinnnn dediğine göre demek ki sen de çok istiyorsun. umarım en kısa zamanda sen de bu duyguyu yaşarsın
kızlar bu hafta sevgılımın evine mektup gitmiş mehmetcık mektubu diye acemi ocagında da gitmiş acemi mektubu demişler sımdıde gitmiş...
sizde de oldu mu oyle birseyy
evet canım benim sevgilimin evine de gitmiş..
aaa o ne kızlar ılk defa duydum askerıyeden mı gelıyo..
evet tatlım askeriyeden askerınız burda diye...hano haber alamazlar falan diye eskı bı gelenek gibi olmuş herhalde
bizede gelmediii
spoke canım yarın bi hemşire kıyafeti bul git,hem kontrol etmiş olursun,hemde kıskanacak kimse olmaz
Kızlar bugün sevgilim telefonda bişi anlattı kanım dondu resmen. Spor yaparlarken, komandonun biri bayılmış, komutan farketmemiş önce, arkadaşları demiş " komutanım arkadaşımız bayıldı diye".
Adam ne dese beğenirsiniz, " bırakın bayıldığı gibi ayılır, komando adam bayılır mı"
Yuhhh dedim çüşşş dedimmm
Bu kadar mı gaddarlık olur yaaacanlarımız kimlere emanet
Allahım sen onları koru
hepsi o kadar acımasız ki. bayılmış ve bakmamış mı
benim sevgilim kurye, komutan demiş ki al bu kolileri alaya götür
alay dediği 2 saatlik yol ve otobüse binerek gidiyor. koliler de 4-5 tane ve ağırlarmış..
adamların umurunda değil yani naparsan yap.
neyseki aşkım alaya giden bi askeri araç bulmuş da ona yüklemiş 2 kişi arabaya kadar zor taşıdık dedi
yani adamlar da mantık denen bişey yok
askerde mantık aramıcaksın işte
Evet yaa... Artık orada kala kala robocob olmuşlar sanki içlerindeki kalp de yok olmuş. O kolileri nasıl götürecekmiş çocuk ya adama bak, sinir oluyorum bunları duyunca yemin ederim. Bıktırdılar sevdiceklerimizi
Ben bir de bu gece kuzenimin askerliğinin nereye çıktığını öğreneceğimşafaklar birken iki oldu. Allahım sabır veeeerrrr
aa benim kuzenim de gidecek askere bu gece mi belli oluyorr
Canım 12 de açıklandı ya bizimkiler de. Herkes bu gece 00 da açıklanacağını düşünüyor. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?