aman ya bazen bnm kalkıp gidip dövesim gelio onlarda haklı yani sinirlimidir sevgilin asabiyet varmı
evet canım 12sinde kısmetse gidiyorum yanına evci... ben az önce konuştum sordum özellikle yok öyle şey dedi.. olmasıda saçma seninkine ne alaka yani? hep saçmalık zaten
ay bayıldım yazdıklarına..
ama inan eski düzenine döner...
herkese iyigeceler kızlar..
şafak kaç oldu yaa? 102 mi 101 mi??
neyse yeşilmsi yazar nasılsa
yani aşırı değil ama hafiften var
çabuk parlar ama hemen pişman olur
ben de biraz öyleyim sorun olmuyor anlaşıyoruz
ay bayıldım yazdıklarına..
atarsa 102 canımay bayıldım yazdıklarına..
:)))))) teyit doğrudur kıslarryandık o zman ya yine o uyucak bn beklicem anlaşılan neyse gülü seven dikenine katlanır demişler şafak 102 olacak sanırım teyit edelim yeşilimsi?:44:
merhaba kızlar benim eşiminde çarşı izinleri kilitlenmiş 1 ay denetlemede ceza almışlar
banada illaki gel çok bunaldım diyor daha yeni gittim yaa bende istiyorum tabi ama şartlar herzamnda müsait olmuyor işte ne yapcam bilmiyorum
askerin nerde sen nerdesin canım aslında gidebilsen iyi olurda tabi her zman uygun olmayabilir hayırlısı olsun ya inş gidebilirsin
ben istanbuldaym eşimde afyonda. çok istiyorum tabiki gitmeyi,bende çok özledim bakalım
jasmiiinnn uyuyomusun nedir
ıyym canım saol... sen ne zaman gıtcektın? ben bileti ayarladım yerde hazır gıbı,eşimin iş arkadaşları var onlar ayarlıycakmış... yolda senın tarıf ettıgın gıbı.. metro,sonra mınıbus.... hayırlısıyla gıtcez bakalım...yooook cnm okuyordum yazılanları..
nabersin ne var neyok?
bi yandanda uçak biletlerimi oteli falan ayarlıyorum.Hiç yazmaya fırsat olmadı..
ıyym canım saol... sen ne zaman gıtcektın? ben bileti ayarladım yerde hazır gıbı,eşimin iş arkadaşları var onlar ayarlıycakmış... yolda senın tarıf ettıgın gıbı.. metro,sonra mınıbus.... hayırlısıyla gıtcez bakalım...
buarada spokee çok geçmiş olsunn biran önce iileşir inş..
arzu cnm seninde gözünaydın aramış görmüşün de msnden çok sevindim..
Zaten şu msnle uçağı icat edenden allah razı olsun vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?