337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar hastanede olduğu günler askerlikteen sayılıo muu??? hawa değişimini sormuyorum...çünkü şuan öle bişi söz konusu diil...

evet canım 12sinde kısmetse gidiyorum yanına evci... ben az önce konuştum sordum özellikle yok öyle şey dedi.. olmasıda saçma seninkine ne alaka yani? hep saçmalık zaten

saçmalıklar o kadar fazlaki hangisine kızsam üzülsem gülsem bilemiorum bnde gidecektim yanına çarşıya çıktığında ama çarşı olmazsa ablamlar gelir evci çıkarırlar o zman gelirsin dedi ama evcide olmazsa bn göremicem askımı kafama takıldı işte:96:

ay bayıldım yazdıklarına..
ama inan eski düzenine döner...

herkese iyigeceler kızlar..
şafak kaç oldu yaa? 102 mi 101 mi??
neyse yeşilmsi yazar nasılsa

yandık o zman ya yine o uyucak bn beklicem anlaşılan neyse gülü seven dikenine katlanır demişler şafak 102 olacak sanırım teyit edelim yeşilimsi?:44:

merhaba kızlar benim eşiminde çarşı izinleri kilitlenmiş 1 ay denetlemede ceza almışlar
banada illaki gel çok bunaldım diyor daha yeni gittim yaa bende istiyorum tabi ama şartlar herzamnda müsait olmuyor işte ne yapcam bilmiyorum

askerin nerde sen nerdesin canım aslında gidebilsen iyi olurda tabi her zman uygun olmayabilir hayırlısı olsun ya inş gidebilirsin

yooook cnm okuyordum yazılanları..
nabersin ne var neyok?
bi yandanda uçak biletlerimi oteli falan ayarlıyorum.Hiç yazmaya fırsat olmadı..
ıyym canım saol... sen ne zaman gıtcektın? ben bileti ayarladım yerde hazır gıbı,eşimin iş arkadaşları var onlar ayarlıycakmış... yolda senın tarıf ettıgın gıbı.. metro,sonra mınıbus.... hayırlısıyla gıtcez bakalım...

buarada spokee çok geçmiş olsunn biran önce iileşir inş..
arzu cnm seninde gözünaydın aramış görmüşün de msnden çok sevindim..
Zaten şu msnle uçağı icat edenden allah razı olsun vallaa

oohh süper olmuş.Ben 14 şubatta evime istanbula sorada 17 şubatta nevşehir yolcusuyum
Hatta ben kombine bilet aldım cnm nerdeyse nisan başına bi bilet:92:
mayıs başınada bitane daha bilet aldım indirimli bilet buldumda..
sende eğer ayarlamazsa arkadaşları babadan enn iisii...
yolu tarif ettiğim gibi bulamazsan ben sana özelden cebimi yazarım ararsın tarif ederim hiç olmadı seni karşılarım cnmm

buarada spokee çok geçmiş olsunn biran önce iileşir inş..
arzu cnm seninde gözünaydın aramış görmüşün de msnden çok sevindim..
Zaten şu msnle uçağı icat edenden allah razı olsun vallaa

çok saol canım bnde yatıp kalkıp telefonu msni icat edenlere dua ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…